Με τέτοια τραγική σεζόν, έπρεπε να πλακώνονται και στα διπλά στην προπόνηση

Ο Τάσος Τσατάλης για τα απαράδεκτα που είδαμε την Κυριακή στο ΟΑΚΑ και τον επιμερισμό ευθυνών

Δεν χωράνε εύκολες δικαιολογίες για το ματς της Κυριακής στο ΟΑΚΑ. Ναι, υπήρξε έλλειψη διάθεσης, ναι υπήρξε προβληματικό στήσιμο και διαχείριση του ματς από τον πάγκο. Ωστόσο το σημαντικότερο πρόβλημα για μένα, ειδικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι, είναι άλλο.

Η ήττα από την Λάρισα ήταν μια πολύ κακή ήττα, για πολλούς λόγους. Για να σταθώ στους ψυχολογικούς, δεν είναι δυνατό η ΑΕΚ, σε βάρος της οποίας ο ιδιοκτήτης του αντιπάλου εδώ και δυο τρία χρόνια ασχημονεί φραστικά συστηματικά, να κατεβαίνει έτσι σε αυτό το ματς. Δεν είναι δυνατό να τελειώνεις την σεζόν χωρίς να έχεις βάλει γκολ στην ΑΕΛ του Αλέξη Κούγια. Με μια ισοπαλία με τραγική εμφάνιση και μια ήττα μέσα στο ΟΑΚΑ, με την οποία μάλιστα ο αντίπαλος πανηγύρισε και παραμονή.

Αν κρίνω από το κλίμα που υπήρχε μετά το παιχνίδι γύρω από την ομάδα κι έβγαζε αυτό που λέω, πως δηλαδή ήταν μια πολύ κακή ήττα, τότε υπάρχει ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα. Το γεγονός πως δεν πέρασε στο ποδοσφαιρικό τμήμα πως αυτό ήταν ένα ματς που έπρεπε η ΑΕΚ να κερδίσει οπωσδήποτε και να μη δώσει κανένα δικαίωμα. Ούτε να την ειρωνευτούν, αλλά ούτε και στους καφενόβιους να αρχίσουν τα ηλίθια σενάρια.

Όταν δεν έχεις ως μηχανισμός την δυνατότητα να το περάσεις αυτό σε προπονητή και παίκτες, υπάρχει πρόβλημα. Πολύ περισσότερο, όταν ως μηχανισμός δεν μπορείς να περάσεις στους παίκτες πως μετά από όσα έχει περάσει φέτος ο κόσμος από τις εμφανίσεις τους, είναι εξοργιστικό να θεωρούν πως μπορούν να κατέβουν σε οποιοδήποτε ματς και να μη σκιστούν να παίξουν όσο καλύτερα μπορούν και να κερδίσουν.

Ποιος έδωσε το δικαίωμα στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να θεωρούν πως δεν είναι απαραίτητο να σκιστούν στα τελευταία ματς στο πρωτάθλημα; Ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να κλείνουν αυτό το τραγικό πρωτάθλημα με την εικόνα την χθεσινή κι αυτή στο μεγαλύτερο μέρος του ματς με την Λαμία; Με την εικόνα τους στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν, οι παίκτες της ΑΕΚ έπρεπε να βγαίνουν αυτοί την περίοδο αρπαγμένοι μεταξύ τους κι από τα διπλά στην προπόνηση. Όχι αυτή η εικόνα που βλέπουμε.

Για την διαχείριση από τον πάγκο, δεν θέλω να πω πολλά πράγματα. Υπάρχουν στιγμές που όσο κι αν ψάξεις να βρεις μια λογική σε κάποιες επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ, αυτό είναι αδύνατο, οπότε δεν βγαίνει τίποτε και να το συζητάς. Το ξέρουμε από πρόπερσι, από πέρσι, από την πρώτη φορά που ήρθε, το είδαμε και φέτος πλέον.

Βεβαίως το πρόβλημα της ΑΕΚ, είναι πως επιτρέπει δομικά να κρίνονται πολλά από μια δυο κακές επιλογές του προπονητή. Μια λάθος αλλαγή, μια κακή επιλογή στην ενδεκάδα ή στην διάταξη στο ξεκίνημα, κανονικά σε ομάδες στο επίπεδο ανταγωνισμού που βρίσκεται η ΑΕΚ και με αντιπάλους σαν την Λάρισα, θα έπρεπε να παίζουν πολύ λιγότερο σημαντικό ρόλο.

Για μια ΑΕΚ όπως την θέλουμε κι όπως πρέπει να είναι, δεν μπορεί να έχει σημασία απέναντι στην Λάρισα, αν θα κατέβει με 3-5-2 ή 4-2-3-1 ή αν θα είναι αριστερό μπακ χαφ ο τάδε, αντί του δείνα.

Θα έπρεπε να έχει τη δυνατότητα να τα υπερβαίνει αυτά βάσει του υλικού της και μετά να συζητάμε για μια εμφάνιση που ναι μεν συνολικά θα έχει προκαλέσει προβληματισμό, αλλά με την ομάδα εύκολα ή δύσκολα βασισμένη σε αυτά που πρέπει να κάνουν την διαφορά απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους, να έχει κερδίσει. Αυτό δηλαδή που έκανε σε πολλά ματς φέτος ο ΠΑΟΚ.

Τώρα, αν ο Χιμένεθ είναι ο προπονητής που πρέπει να έχει αυτή η ΑΕΚ ή αν είναι απλά ο προπονητής που μπορεί να έχει για διάφορους λόγους, δεν είναι δικό μου πρόβλημα να το λύσω. Το καλύτερο που μπορώ να κάνω, είναι να τον κρίνω με βάση αυτό που θεωρώ πως μπορεί να δώσει. Κι όχι με κάτι παραπάνω. Για να μην τον αδικώ.

Γιατί δεν φταίει αυτός, αν η ΑΕΚ ενδεχομένως χρειάζεται κάτι άλλο, αλλά για κάποιο λόγο έχει πείσει τον εαυτό της τον ίδιο, πως είναι πάνω από τις δυνατότητες της να τον βρει.

Δεν έχω κανένα θέμα, να κάνω αυτοκριτική για πρόσφατες τοποθετήσεις μου κι αναφέρομαι εδώ στον Τσόσιτς. Οι δύο εμφανίσεις που έκανε πριν το ματς στην Λαμία, με έκαναν να θεωρώ πως έχει μπει στον δρόμο της επιστροφής σε αυτό το επίπεδο που προσωπικά θεωρώ πως μπορεί να φτάσει, αλλά οι δύο τελευταίες σαφώς και με υποχρεώνουν να σκεφτώ ξανά αυτή την εκτίμηση.

Συνολικά τα στόπερ στα οποία βασίζεται αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ συνεχώς δείχνουν πως δεν μπορούν να ανταποκριθούν ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί. Άσχετα με το αν αυτό που βλέπουμε είναι για όλους αντιπροσωπευτικό ή όχι, όλοι δείχνουν ως τώρα, πως μόνο ως παρτενέρ και συμπληρωματικοί ενός εξαιρετικού, αξιόπιστου κεντρικού αμυντικού με προσωπικότητα, μπορούν να σταθούν.

Ο ΠΑΟΚ για παράδειγμα, με την αποδοτικότητα του διδύμου που έχει στο κέντρο της άμυνας, πιστεύω πως και με λιγότερα πράγματα στη μεσαία γραμμή και μπροστά, πάλι θα είχε τον πρώτο λόγο.

Για να είμαστε ρεαλιστές, με αυτή την εικόνα στο κέντρο άμυνας, οι ελπίδες της ΑΕΚ να είναι ανταγωνιστική εφόσον φτάσει στον τελικό, μειώνονται αισθητά.

Κι αυτό γιατί η αδυναμία στον αέρα ειδικά, σε συνδυασμό με την έλλειψη παικτών από άλλες θέσεις που θα μπορούσαν να βοηθήσουν σε αυτόν τον τομέα στα στημένα τουλάχιστον, η ποδοσφαιρική λογική πως θα δώσεις σε κάποιες περιπτώσεις την ευκαιρία που ξέρει να εκμεταλλεύεται ο ΠΑΟΚ. Κι εκεί μόνο με τύχη θα την γλιτώσεις.

Είναι κομβικό, γιατί μπορεί να σου ακυρώσει με «κρύο» τρόπο, όλη την προσπάθεια που θα κάνεις στους υπόλοιπους τομείς του παιχνιδιού.

Αν η ΑΕΚ το καλοκαίρι δεν δώσει βάση, εκτός της ποιότητας και της προσωπικότητας και στην σωματοδομή και στο ύψος των παικτών που θα προστεθούν στην άμυνα κι όχι μόνο κι αυτό επειδή το επιβάλλει ο ανταγωνισμός, τότε θα έχει κι άλλα σημαντικά προβλήματα του χρόνου.

Κακά τα ψέματα. Οι δύο της βασικοί αντίπαλοι, έχουν συγκεκριμένους παίκτες ηγέτες, που τραβούν όλη την ομάδα. Παίκτες σημεία αναφοράς. Η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή δεν διαθέτει κάποιον τέτοιον. Πρέπει ή να τους δημιουργήσει ( ή να τους …άνα-δημιουργήσει, γιατί 1-2 από τους υπάρχοντες μπορούν), ή να τους αποκτήσει. Με παίκτες που κρύβονται και χάνουν εύκολα την ψυχραιμία τους, δεν πάει μπροστά ομάδα σαν την ΑΕΚ.

ΥΓ1: Ο ενδεχόμενος τελικός κυπέλλου, σημασία πλέον έχει μόνο για λόγους ιστορικούς. Δεν αποτελεί απάντηση σε κανένα από τα ζητήματα που πρέπει να απασχολούν την ΑΕΚ.

Αποτελεί μόνο μια ιστορική απαίτηση το να πάρει το κύπελλο η ΑΕΚ. Όπως θα αποτελούσε ακόμη κι αν η ΑΕΚ ήταν σε χειρότερη κατάσταση αγωνιστικά, από αυτή που βρίσκεται σήμερα. Φυσικά ως κίνητρο αυτό αρκεί και δεν χρειάζεται καν να το συζητάμε. Αλλά σε ένα ματς δεν αποδεικνύεται τίποτε. Είναι μία υποχρέωση όλων να σκιστούν για να δώσουν μια χαρά στον κόσμο, απέναντι σε μια ομάδα καλύτερη. Το ό,τι είναι καλύτερος ο ΠΑΟΚ και δεν αμφισβητείται, αλλά και δεν αποτελεί δικαιολογία για ενδεχόμενη απώλεια. Η ΑΕΚ πρέπει να πάρει το κύπελλο πάση θυσία. Αν το πάρει, ο ΠΑΟΚ θα παραμένει ποδοσφαιρικά στην απόσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή από την Ένωση και η όσο το δυνατό μεγαλύτερη μείωση αυτής της απόστασης, θα παραμένει ο στόχος

57 Σχόλια

 1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ

  ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΥΡΟΣ -ΒΟΘΡΟΛΙΜΑΝΙΣΙΟΣ

  ΕΝΩ ΟΣΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΕΛΛ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ Κ.Λ.Π.

  ΕΛΕΟΣ

  ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΒΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΑΔΑΜΙΔΗ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

  ΕΛΕΟΣ

 2. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

  ΓΙΑ ΝΑ ….ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ.

 3. Είναι λυπηρό γιατί όλοι οι δημοσιογράφοι λειτουργείτε ως – του Μελισσανίδη. Μετά την ήττα από την ΑΕΛ όλοι γράφετε για αδιαφορία των παικτών. Δε βγήκε ένας να ασκήσει δριμύτατη κριτική στο Μελισσανίδη. Η μόνη εξαίρεση είναι ο Μιαούλης, ο οποίος με δύο εξαιρετικά άρθρα στον sport-fm, προχθές και σήμερα, είπε τα πράγματα με το όνομά τους. Ήταν ο μόνος που δεν αναλώθηκε σε μία προσπάθεια να βρει το πως και το γιατί οι παίκτες δεν μπορούν. Αυτά να τα βλέπει η επαίσχυντη διοίκηση του – Δημήτρη Μελισσανίδη. Αν κατακτήσουμε το κύπελλο όλοι θα κάνετε κωλοτούμπες και θα γράφετε για τα παιδιά που αδίκησαν τους εαυτούς τους, για τον Ουζουνίδη που δε δούλεψε σωστά, για τον Χιμένεθ που είναι ο κατάλληλος για την ΑΕΚ και κυρίως για το ότι η ομάδα δε θέλει πολλούς παίκτες αλλά βαριά δύο με τρεις ποιοτικές προσθήκες. Μάντεψε. Τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια. Με βάση το πώς σκέφτεστε και λειτουργείτε και εσείς οι δημοσιογράφοι αλλά και η διοίκηση μία κατάκτηση του κυπέλλου το μόνο που θα κάνει θα είναι να »κρύψει» τα προβλήματα της ομάδας κάτω από το χαλάκι. Επομένως, όπως το βλέπω εγώ και, πίστεψέ με , πολλοί νοήμονες και εχέφρονες ΑΕΚτζήδες, μία ενδεχόμενη μη κατάκτηση του κυπέλλου μπορεί να είναι ευεργετική για την ομάδα. Και εξηγούμαι:

  Κατ’αρχάς θα μας χαιρετάει ο Χιμένεθ. Μακάρι να φύγει και να έρθει κάποιος άλλος. Φτάνει πια με το ταμπούρι. Δούλεψε πέρυσι, κυρίως στην Ευρώπη, αλλά δεν είναι αυτό που θέλει να βλέπει ο κόσμος της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ θέλει έναν προπονητή σαν το Μαρτίνς, που να βάζει πέντε γκολ σε κάθε ματς και θα παίζει φουλ επίθεση.

  Δεύτερον παίκτες όπως ο Μάνταλος και ο Μπακάκης θα φύγουν. Μη με παρεξηγήσετε είναι και οι δύο καλοί παίκτες, αλλά δεν έχουν να προσφέρουν άλλα πράγματα στην ΑΕΚ πλέον. Δεν είναι δυνατόν να μην παίρνουμε εξτρέμ τρία χρόνια τώρα, για να παίζουν τα αγαπημένα παιδιά του προέδρου, οι Μάνταλος και Μπακασέτας. Από την άλλη ο Μπακάκης είναι ένας πολυθεσίτης, ταχύς, παθιασμένος ,αλλά επιθετικά δεν κάνει τίποτα. Είναι και οι δύο στα 28 και είναι η τελευταία τους ευκαιρία να παίξουν στο εξωτερικό. Εκτός αυτού, με ένα ποσό στα 5 και στα 2,5-3 εκατομμύρια αντίστοιχα η ομάδα θα βγει κερδισμένη, καθώς λόγω της οικονομικής πολιτικής που ακολουθεί, τα λεφτά αυτά θα μπουν σε αυτήν για την ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ(εκτός αν πάνε και αυτά για το »μαξιλαράκι», όπως τα 25 του Τσάμπιονς Λιγκ, τα 10 του Γιουρόπα και τα 3,5 του Βράνιες).

  Τέλος ο κόσμος της ομάδας αν δε δει σοβαρές επενδύσεις θα σταματήσει να πηγαίνει στο γήπεδο ( και πολύ καλά θα κάνει) και έτσι θα στείλει ηχηρό μήνυμα στον εθνάρχη-Μεσσία-σωτήρα, όπως μας τον παρουσιάζετε όλοι.

  Όσον αφορά το ρόστερ η ομάδα θέλει 2 σέντερ μπακ, ένα δεξί μπακ, ένα μέσο, ΔΥΟ ΕΞΤΡΕΜ-και όχι έναν όπως λέτε όλοι, ώστε να παίζουν ο Μάνταλος και ο Μπακασέτας-, και δύο φορ

  ΥΓ: Για να μην παρεξηγηθώ, Τάσο, αυτά δεν τα γράφω ούτε, για να προσβάλλω, ούτε για να μειώσω κανέναν. Είναι οι σκέψεις μου και πως τα βλέπω εγώ.

 4. Η ομάδα χρειάζεται μεταγραφές…. ο αντίπαλος για σύγκριση του Μελ, είναι ο Σαββίδης. με αυτόν θα τον συγκρίνουμε κι όχι με τον Μαρινάκη….
  Ο Σαββίδης εκτός του ότι ξεχρέωσε το παοκάκι και δεν το έριξε στην Γ εθνική, έδωσε και 140 εκατομμύρια για μεταγραφές!!!!!! για να μεγαλώσει την ομάδα του. Ο Μελ εάν είχε η ΑΕΚ γήπεδο, όπως έχει το παοκάκι, θα έδινε σε 5 χρόνια 130 εκατομμύρια???? Πιστεύω πως όχι.

  αυτή η σφιχτή πολιτική μεταγραφών, θα μας οδηγήσει να γίνουμε σαν τον ΠΑΟΡΚ της εποχής προ Σαββίδη… Θα έχουμε γερή έδρα, την Αγιά Σοφιά, αλλά δεν θα παίρνουμε τίτλους γιατί δεν θα έχουμε ομάδα και παίκτες!!!!! ακριβώς όπως το παοκάκι, που βολεύονταν με κάτι Λίνο και Περέιρα… κι εμείς θα βολευόμαστε με κάτι Τσόσιτς, Αιντάρεβιτς, Πέκχαρτ κλπ….

  Αν δεν βάλει λοιπόν λεφτά το αφεντικό, ομάδα δεν φτιάχνουμε… Πολύ καλό το γήπεδο, το χρειαζόμαστε, μας έλειψε, αλλά τα τούβλα και τα τσιμέντα δεν πήραν ποτέ μόνα τους παιχνίδι… ο λαός της ομάδας βοήθησε, αλλά να μπαίνει και η μπάλα μέσα…. Και αν δεν έχεις ομάδα, και πονάνε τα μάτια σου όταν γυρίζει η μπάλα από κερδισμένο κόρνερ στον τερματοφύλακά μας (!!!!!!!! έγινε κι αυτό με την Λαμία), ο λαός δεν θα πηγαίνει γήπεδο….
  Μεταγραφές εδώ και τώρα… και γρήγορα!!!!! κι όχι από πανέρι όπως αυτές που βλέπουμε να βγαίνουν στα διάφορα sites

 5. ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΚΟΛΛΕΞΙΟΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΠΑΛΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ…Η ΝΤΡΟΠΗ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ…ΔΟΥΛΕΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ – ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΝΟ…

 6. ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019 ΠΟΣΗ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ…ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΕΛΕΓΑ ΤΡΙΤΟΤΕΤΑΡΤΟΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΤΣΟΥ-ΛΟΥ ΜΕ ΚΡΑΖΑΤΕ ΟΛΟΙ-ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΗΓΕΤΙΔΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…

  • Γιωργος Παπαδοπουλος

   Το τσούξιμο μόλις άρχισε γαυράκο… Κάνε υπομονή γιατί έχεις χρόνια μπροστά σου…

   • ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΓΕΣ ΕΓΩ ΕΒΛΕΠΑ ΤΗΝ ΑΕΚ(ΜΕ ΠΑΙΚΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ)-ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΕΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΜΕ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΗΓΕΤΙΔΗ ΣΟΥ…

    • Γιωργος Παπαδοπουλος

     Το πρωτο πραγμα που κανει ενας αεκτζης ειναι να συγκρινει τον ηγετιδη με τον Αδαμιδη… και οχι να περιμενει την μετενσαρκωση του Μπαρλου…Βεβαια αν κανεις ειναι γαυρακος… τοτε δεν του αρεσει το ξεβολεμα…τωρα ο Θωμας και ο γυιος του Σαββα δε δουλευουν για σενα ατιμουλικο….

     • KAI ME ΘΩΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΥΙΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΤΕΣΣΑΡΑ ΜΕΤΡΗΣΕΣ – ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΛΙΜΑΝΙΣΙΟΥΣ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ-ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ…

      • Γιωργος Παπαδοπουλος

       Κι ο Ντέμης τον κερδιζε τον Ολυμπιακό αλλά ο μπερντες ηταν αλλου…
       Οπότε, εσυ πρωταθλημα θα κανεις καιρο να ξαναδεις γαυρακο…
       Αλλα δε φταις εσυ, αυτοι που σ αφηνουν εδω μεσα φταινε…

       • Γιωργο εισαι εισαι καινουργιος και δεν ξερεις το ποιον του σταθη,γαυρος δεν ειναι – ομως ναι .Νομιζει πως εχουμε κοντη μνημη.Ειναι αυτος που περσι σε καθε αγωνα εγραφε πως το πρωταθλημα στον ρωσο ο Μελ και μετα οταν κερδιζε η ομαδα εξαφανιζοταν ^

        • ωπ, ο Πάνος που βλέπει στον Αλεφ το νέο Σαβέφσκι ξέρω γω και συνεπικουρεί κάποιον Γεώργιον Παπαδόπουλον (μέρες που είναι) και μας λέει ότι το ταβάνι της ΑΕΚ είναι ο Αδαμίδης! Ο Μπάρλος που πέθανε στην ψάθα τελικά ήταν μεγάλο κορόιδο.
         Σπάνια συμφωνώ με τον Στάθη και τη μαυρίλα που του σκεπάζει τα πάντα, μπράβο ρε σαίνια που τον δικαιώνετε.

         • Μπαμπη γραφω καπου στο σχολιο για Αλεφ Σαβεσκι η Αδαμιδη ;Αν δεν λογοκρινανε το σχολιο θα καταλαβαινες τι εγραψα αλλα τωρα εχει αλλαξει ολη η ενοια του .Γινεσαι αδικος.

         • Γιωργος Παπαδοπουλος

          Ο Μπαρλος δεν πεθανε στην ψαθα μονο και μοινο γιατι κερδισε το λαϊκο λαχειο και ξεχρεωσε (ο γυιος του).. συγκρινεις ανομοια πραγματα αφου τοτε δεν υπηρχε μπερντες ουεφα και παραγκα…τωρα δεν υπαρχουν κοροιδα σαν τον Μπαρλο…
          Επίσης, αν νομιζεις οτι υπαρχει καλυτερη λυση στον οριζοντα μπορεις να την αναφερεις… η κριτικη ειναι ευκολη…

 7. το ροστερ που εχουμε ειναι επιεικως αστειο….
  θελει ΜΕΓΑΛΟ ξεσκαρταρισμα!
  η ομαδα θελει ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ!
  3 βασικους λεει ο αλλος….
  τι 3 ρε παιδια? η ομαδα δεν εχει σεντερ μπακ, δεν εχει δεξι μπακ, δεν εχει εξτρεμ, δεν εχει 8αρι…μονο αυτοι με εναν προχειρο υπολογισμο ειναι 6 παικτες!
  εκτος και αν μου παρουσιαζετε Τσοσιτς και Σβαρνα ως βασικους σεντερ μπακ…ή Οικονομου…ΕΛΕΟΣ!!!!
  Μπακακης που δεν ξερει γιατι τρεχει? που οι σεντρες του ειναι για να παει η μπαλα στην εξεδρα?
  Γκαλο που ειναι 32 και ειναι ή του υψους ή του βαθους?
  Σιμοες που ειναι νευρικος και δεν δινει σωστα μια πασα στα 2 μετρα? μην μιλησω για Αλεφ….
  ο Σερβος ισως πρεπει να μεινει αλλα μετα εχουμε τον …. κανεναν στις θεσεις 6 και 8….
  εξτρεμ εχεις εναν Αλμπανη που δεν τον βαζουν και ποτε και παιζει καλυτερα πισω απο τον επιθετικο? Μπογε που ειναι ψευτοεννιαρι και μας τον παρουσιασαν ως εξτρεμ? Κλωναριδης που παιρνει φορα, τρεχει και σταματαει στον ΗΣΑΠ και εχει χασει την μπαλα? για Γιαννιωτα δεν λεω τιποτα!
  ειναι δυνατον? τι παικτες ειναι αυτοι?
  εν τω μεταξυ, Πονσε, Μπογε και Αλεφ ληγουν οι δανεισμοι τους ασχετα αν μας αρεσουν ή οχι που σημαινει οτι θες παικτες και σε αυτες τις θεσεις, εκτος και αν εχεις σκοπο να δωσεις 6 εκ ευρω για τον Πονσε….

 8. Ελπίζω ολοι εσείς ,που μετά απο ήττες βγάζετε τόσο δηλητήριο , να είστε οπαδοί του Ολυμπιακού ή του ΠΑΟΚ. Δεν πιστεύω να είστε Αεκτζήδες .Όλους τους κάνατε άχρηστους είναι άμπαλοι .Κάνουν σέντρες ο Γκάλο με τον Μπακάκη είναι γιόμες , δεν κάνουν σέντρες ,είναι άχρηστοι.Ολους αυτούς που κράζετε ,σας έδωσαν την ευκαιρία να δείτε ζωντανά Μπάγιερν Άγιαξ Μπενφίκα,Αυτές τις ομάδες θα τις βλέπετε πλέον μόνο απο τον καναπέ..όλοι εσείς που γράφετε εδώ είστε γενικά και στη ζωή σας ΠΡΟΒΛΗΜΑ ..Δεν είστε ικανοί να κρίνετε ποιος είναι καλός ή κακός.Παίκτης της ομάδος ,παίζει εθνική. ,και ο άλλος λέει γιατί παίζει βασικός στην Αεκ.ΠΑΡΑΝΟΙΑ.

  • Αλέξανδρος

   Σώπα καημένε, δεν είμαστε τόσο στερημένοι. Και απο τον καναπέ καλή είναι η Μπάγερν.
   Και τι έγινε που την είδαμε στο ΟΑΚΑ δηλαδή. Ήμασταν για αυτούς μια καλή προπόνηση.
   Δεν παίζουμε σε ταινία του Βέγγου να κοιτάμε τα ψωμιά απο τη βιτρίνα και να μας τρέχουν τα σάλια.
   Μη μικραίνετε τόσο την ΑΕΚ για να χωρέσει στο μυαλό σας.

 9. Θα μαθουν μπαλα με τις διπλες προπινησεις????
  Τι σανο πλασσαρετε ρε γμτ,δεν ειμαστε ολοι τιγροτρολ,δεν ειμαστε ΚΟΜΠΟΘΕΚΛΕΣ Κ ΚΑΘΟΥΡΕΣ.
  Τοσο μπορουν,τοσο παιζουν,τι δεν καταλαβαινετε????
  Μην πω εχουν υπερβει τον εαυτο τους….
  Εχουν μηδαμινη αξια στο *ποδοσφαιρικο χρηματιστηριο*,οποιος δοκιμασει να φυγει,δεν βρισκει ουτε ομαδα…
  Ευχη ολων να παρουμε το κυπελλο κ μετα ΔΡΟΜΟ!!!!!

 10. Η ομαδα εχει κατι αμπαλα παικτακια της σειρας. Ελαχιστοι κανουν για βασικοι. Η ομαδα θελει ποδοσφαιρικο ματι που να ξερει αλλα θελει και χρημα. Σημαντικο χρημα. Τουλαχιστον 7-8 εκ. Α ναι. θελει και αλλους δημοσιογραφους. Βαρεθηκαμε τους – σουβλακοφαγους. –

 11. Α ρε panagioti21 ποσό δίκιο έχεις ….εσείς κύριοι δημοσιογράφοι γιατί δεν λέτε ότι το καλοκαίρι εάν δεν γίνουν 10 με 12 μεταγραφές ποιότητας η ομάδα θα βολοδέρνει κάπου στην μέση της βαθμολογίας?
  Ποιος σας έβαλε να πείτε ότι με τρεις ποιοτικές προσθήκες θα είμαστε ανταγωνιστικοί γιατί έχουμε κορμό?
  Κύριε Λουπο εσείς δεν το είπατε ?
  Ο ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ νομίζω είπε τέσσερις και είμαστε κομπλέ ….ε λοιπόν εγώ ένας απλός οπαδός σας λέω κύριοι – δημοσιογράφοι ότι η ομάδα χρειάζεται να διώξει πολλούς και να αγοράσει πολλούς περισσότερους .
  Το υπάρχον ρόστερ είναι ένας τραγέλαφος να μιλήσουμε για μπακακη με τις σέντρες διαβήτη?
  Για τον Μπεκενμπάουερ οικονόμου ?
  Η για τον χαφαρο τον Σιμοες με τις τρομερές κάθετες α και μην ξεχάσουμε τον ηγέτη τον μάνταλο που πέρνει την ομάδα στην πλάτη του …..αίσχος.
  Παικτακια της σειράς με εξαίρεση τρεις το πολύ τέσσερις ποδοσφαιριστές
  Κύριε Μελισσανίδη φέρτε πίσω τον Ντούσαν έστω και σε αυτή την ηλικία να μπει μια τάξη και να σου φέρει παίχτες που μόνο αυτός μπορεί λόγω της ποδοσφαιρικής οξυδέρκειας του.
  Ο Καλαματιανός λαδεμπορας δεν μπορεί να ανταποκριθει

 12. *** Αγωνιστικά όταν επί τέσσερα χρόνια κάνεις λάθος προγραμματισμό στο πως στήνεται η ομάδα όταν σχεδόν όλοι οι καλοί σου παίκτες κάθε χρόνο είναι δανεικοί και δεν μένουν στην ομάδα όταν έχεις τους 3 από τους 4 καλύτερους στο ρόστερ στην ίδια θέση ( πίσω από τον επιθετικό ) όταν κάθε χρόνο δεν ανεβάζεις σταδιακά την ποιότητα τότε θα έρθει η στιγμή που όλη η μετριότητα θα σου βγει στο χορτάρι..αυτή την στιγμή η ΑΕΚ έχει παίκτες που θα έδιναν βοήθεια από το πάγκο όταν έμπαιναν σε μια κανονική ΑΕΚ που θα ήταν πλήρης σε ποιότητα στην βασική ενδεκάδα όπως οι Μπακάκης Οικονόμου Αλμπάνης Σιμόες Τσόσιτς αλλά όταν μπαίνουν όλοι μαζί στην βασική ενδεκάδα γιατί αυτοί είναι οι βασικοί σου τότε δείχνει τα κενά που έχεις σαν ομάδα επίσης όταν έχεις πέντε περιφερειακούς επιθετικούς και τους δύο τους βάζεις αναγκαστικά εξτρέμ επειδή δεν έχεις κανονικά εξτρέμ τότε δείχνει την ανικανότητα στο να στήσεις μια κανονική ομάδα όπως επίσης και ότι για οχτάρι έχεις ένα εξάρι που από τα χαφ ξέρει την καλύτερη μπάλα και κάπου εδώ δείχνει και τα κενά που έχεις στα χαφ…πραγματικά όλα αυτά τα βλέπει κανένας μέσα από την ΑΕΚ ή απλά νομίζουν ότι όλα πάνε καλά?

 13. Τάσο πλέον έχουμε ένα δείγμα πέντε χρόνων και μπορούμε να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη για το πλάνο Μελισσανίδη όλα αυτά τα χρόνια…αν πάρουμε με μετρό συγκρίσεις το που ήταν η ΑΕΚ το 2012-13 ( η χειρότερη περίοδο της ιστορία της ) και που είναι τώρα νομίζω όλοι θα πούμε ότι η διοίκηση Μελισσανίδη είναι 100% πετυχημένη αν από την άλλη πάρουμε την ΑΕΚ της δεκαετίας 90 την ΑΕΚ του 2001-02-03 ακόμα και την ΑΕΚ του σφιχτού οικονομικού πλάνου 2004-06 θα δούμε ότι η ΑΕΚ σε άποψη θέσεων είναι στα ίδια επίπεδα αλλά σε θέαμα είναι πολλά επίπεδα πίσω η τωρινή ΑΕΚ…και σε ρωτάω χύμα από την ΑΕΚ του Μελισσανίδη και όχι του Αδαμίδη αυτό περίμενες? να τερματίζεις 15 και 20 βαθμούς πίσω από τον πρώτο και να μιλάμε σε κάθε μεταγραφική περίοδο για παίκτες που άνετα θα μπορούσαν να παίζουν στα ρεπορτάζ ομάδων όπως Άρη Πανιώνιο Ατρόμητο με εξαίρεση μόνο 5-6 παίκτες που όντως είναι ποιοτικοί? ο οπαδός της ΑΕΚ δεν τον νοιάζει αν δεν παίρνει το πρωτάθλημα κάθε χρόνο άλλωστε ποτέ δεν είχε μάθει έτσι και ποτέ δεν ήταν αυτός ο βασικός στόχος του αλλά θέλει να βλέπει δημιουργικό ποδόσφαιρο…χάσε το πρωτάθλημα με 6-7 βαθμούς αλλά όχι με 20…χάσε το πρωτάθλημα αλλά παίξε μπάλα για να μείνει και στον κόσμο κάτι…το ότι 4 χρόνια τώρα η ΑΕΚ δεν έχει παίξει ωραίο ποδόσφαιρο είναι ένα θέμα που κανένας δημοσιογράφος δεν έχει μιλήσει όπου ακόμα και στο περσινό πρωτάθλημα που το πήρε ( μαγκιά της )έχοντας απέναντι της παραρτήματα δικαστές κράτος το πήρε με τακτική με τρεξίματα και με καλή άμυνα…το ότι η ΑΕΚ για μεταγραφές σε πέντε χρόνια έχει δώσει 9 εκατομμύρια σας σας λέει τίποτα? είναι αυτό ποσών για ομάδα που κάθε χρόνο θέλει να πρωταγωνιστεί? και στο κάτω κάτω αν είσαι μάγκας δώσε και μηδέν ευρώ για μεταγραφές αλλά πάρε ποιοτικούς ελεύθερους αλλά ούτε αυτό δεν μπορούν να κάνουν…αν όλα όσα γράφω νομίζεις ότι είναι υπερβολές ή λέω κάπου ψέματα να μου το πεις…

  ΥΓ Άμα δεν πάρει στο κέντρο παίκτες που να ξέρουν να μοιράζουν το παιχνίδι αν δεν πάρει εξτρέμ που να έχουν το ένας με ένα και αν δεν πάρει έναν προπονητή που να ξέρει τι πάει να πει επιθετικό ποδόσφαιρο του χρόνου μας βλέπω με χάπια…

  • Μπράβο φίλε Depon 21! Είσαι απόλυτα σωστός!!

  • Μονόχνωτος

   Φίλε μου, εγώ καταλαβαίνω ότι όλο και πιο λίγους μας νοιάζει αν η ΑΕΚ θα παίζει ωραία μπάλα. Δυστυχώς.

  • Γιωργος Παπαδοπουλος

   Καλά τα λες Ντεπον, απλά τωρα δεν μπορει να βρει εναν Μπαγεβιτς στο τιμονι για να βρισκει ή να φτιαχνει κελεπουρια οπως τοτε… Ισως οταν τελειωσει η εργολαβια να ασχοληθει πιο σοβαρα μ αυτο… Είναι και το θεματακι με τους Αμερικανούς… Σε καθε περιπτωση ειναι η μονη λυση… Δε θελω να σκεφτω τις εναλλακτικες….

 14. Ο Μελ το ειπε περισυ ή μαλλον του ξεφυγε. «Περιμεναμε να το παρουμε στο νεο μας γηπεδο, το πηραμε τωρα». Το περσινο ήταν «ατυχημα». Η φετινη χρονια ειναι οπως την εχει σχεδιασει. Οπως θα ειναι και η επομενη. Εγω προσωπικα, θα συνεχιζω να στηριζω με διαρκειας, οπως 5 χρονια τωρα, θα κανω υπομονη μεχρι τη χρονια της Αγιας Σοφιας. Εκει τελειωνει η διορια, η πιστωση και τα 4 Χ500, 00€, αν δε δω προπονητη υψηλου επιπεδου (αρα του εκατομμυριου και πανω) πρωτα απ’ολα τα αλλα που πρεπει να γινουν.

  • αν νομιζεις οτι του ξεφυγε τετοια ατακα που δε την ειπε καν αν θυμαμαι καλα σε λαιβ αλλα μεταξυ τυρου και αχλαδιου με δημοσιογραφους που αν τους ρωτησει τι ωρα ειναι θα του απαντησουν οτι ωρα νομιζεται εσεις προεδρε…μαλλον δεν εχεις αντιληφθει καλα…πικαρισμα ηταν προς εκεινους που ηθελε να πικαρει αλλα οκ…
   η μεταγραση του φτιαχνω γηπεδο που πολλοι λενε οτι τοτε θα κανει μεταγραφες μπορει να μετατραπει σε απαντηση του στιλ: τωρα με το γηπεδο θα χανουν απο τη δεκελειας αρα δε χρειαζονται μεταγραφες…
   και να σου πω και κατι, δε χρρειαζεται να χαλας 10 εκ το χρονο για μεταγραφες…στην Ελλαδα εισαι, τις μισες ομαδες τις χρηματοδοτησαν οι φορολογουμενοι μεσω ερτ αλλιως κανονι θα ειχε βαρεσει η σουπερ λιγκα…
   καποτε ειχαμε μια φουρνια απο τοζερ χετεμαι παπασταθοπουλο κλπ…
   ποσο ειχαν κοστισει? τι καριερα εκαναν ειδαμε? υπηρχαν και αλλες χρονιες με σεντενο ραιτ και…ξενιδη και παλι πηγαμε καλα…
   ακομα και με μπουρμπο κρασσα και σοαρες με κοντη τζωρτζοπουλο ακραια μπακ για πρωταθλημα πηγαμε…
   και υπηρχε και ομαδα ντριμ τιμ με ζαγορακηδες ζηκους λυμπεροπουλους οκαδες κλπ και τερματησαμε 25 βαθμους πισω…
   δεν υπαρχουν εγγυημενες συνταγες επιτυχιας στο ποδοσφαιρο

   • για την ιστορία Βασίλη το έιπε μπροστά σε καμέρες μετά το ματς φιέστα με τον Λεβαδειακό.αν όχι σ εκείνο το ματς σίγουρα σε δημοσιογράφους μπροστά σε κάμερες, το θυμάμαι καλά. Οπως μπροστά σε κάμερς είπε και το μη μου μιλάτε για μεςταγραφές, είμαστε σε υπερένταση κι από την υπερένταση έμεινε στο κλαρί ο Μαρίνος που περίμενε να του φέρουν 2 παίκτες.
    Επί της ουσίας δεν έχεις άδικο, το περσινό πρωτάθλημα ήταν ακόμα πιο όμορφο γιατί το πήραμε μ αυτούς τους παίκτες χωρίς τα σπουδαία βιογραφικά και το χαμηλό ταβάνι. Το πρόβλημα είναι πως μετά από πέντε χρόνια πηγαίνει καλά από οργάνωση μόνο το γήπεδο και τα υπόλοιπα κλάφτα, από ακαδημίες μέχρι σκάουτινγκ. Επειτα από ένα σημείο χρειάζονται χρήματα για να ανταγωνιστείς τους άλλους που ρίχνουν λεφτά και σοβαρεύονται. Εμείς μ αυτά που βλέπουμε για ποιά σοβαρότητα μιλάμε?

 15. Και ποια ειναι η προσπαθεια της διοικησης για να γινει καλυτερη απο τους ανταγωνιστες..?Καμια απολυτως,ομαδα αφημενη στο ελεος με παιχτες σειρας,η αδιαφορια της διοικησης πλεον περναει και στο αγωνιστικο τμημα και εσεις οι δημοσιογραφοι εθελοτυφλειτε μην εστιαζοντας στο βασικο προβλημα που ειναι τα λεφτα..Οι επιλογες ειναι δυο για να δημιουργησεις ομαδα..Η ριχνεις λεφτα για παιχταραδες η ριχνεις λεφτα στο σκαουτινκ και σε τεχνικο διευθυντη με διασυνδεσεις που θα σου βρει φθηνους καλους και ελπιδοφορους παιχτες…Εμεις ακολουθουμε την 3η επιλογη που ειναι τσαμπα σε ολα προσπαθοντας να γλιτωσουμε λεφτα απο το παραμικρο…Και τωρα που θα σταματησει να στηριζει ο κοσμος θα φταιει παλι αυτος οπως φετος με τις βασκανιες,που ηταν η αιτια να μην παει καλα η ομαδα…Αλλιως φανταζομασταν την ομαδα οταν γυρναγαμε στα χωραφια της γ εθνικης..!!

 16. Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΕΡΕΝ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ ΣΙΔΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ
  Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΟ ΣΤΙΒΑΡΟ ΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΌ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΛΟΥΖΕΡ .
  ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΣΩΜΑΤΟΔΟΜΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΑΑΤΖΑΡΙΣΜΑ???
  ΚΑΙ ΤΕΤΙΟΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ???

 17. Η ΑΕΚ την περίοδο 17/18 είταν άλλη ομάδα.
  Δεν μάσαγε πουθενά..Ομως τι συνέβει το καλοκαίρι το 2018 και ολα αλλάξαν ? Απλά έφυγε ο μόνος που μπορούσε να ψαρώσει τα παιχτάκια που τρώνε ψωμί απο την ΑΕΚ, Φυσικά μιλάω για τον Bajevich ο οποίος με την αποχώρησή του άφησε τους πουθενάδες να κάνουν κουμάντο. Τα αποτλέσματα τα βλέπουμε.

  • Αλέξανδρος

   Μεγάλη κουβέντα είπες σύντροφε. Τα είχαμε γράψει τη μέρα που παραιτήθηκε ο Ντούσαν.
   Απο τότε η ομάδα είναι μπάτε σκύλοι αλέστε.
   Κάποιοι αστραπόγιαννοι έγραφαν πως ήταν λέει «γλάστρα»
   Και όταν έφυγε φάνηκε αμέσως η δουλειά που έκανε μέσα στην ομάδα. Κανένας δεν τόλμαγε να του κουνηθεί.
   Τώρα με το Λυμπερόπουλο τον αγκαλίτσα η ομάδα είναι παιδική χαρά

   • @michail και Αλεξανδρος γραφετε ασυναρτησιες για τον Μπαγεβιτς γιατι πολυ απλα ηταν γλαστρα ονομα και πραμα απο τον Γεναρη 2018 μολις παρθηκε η αποφαση απολυσης του Μοραϊς με την οποια επισης διαφωνουσε οπως και με των Δελλα,Κετσπαγια!!Ο Τιγρης καταλαβε εστω και αργα οτι ηταν πολυ οπισθοδρομικος,αργος στις αποφασεις,ατολμος και συντηρητικος (κατι σαν τα End στo Lord of the Rings ενα πραμα!!).Γι αυτο και τον περιθωριοποιησε απο εκεινη τη στιγμη βαζοντας απλα σαν γλαστρα στα Σπατα αφου ο Μαϊστοροβις δεν μπορουσε να κανει κατι τετοιο και δινοντας του το χρονο να αποφασισει ποτε εκεινος θα φυγει απο μονος του.Το εκανε οταν ηρθε ο Λυμπε που φανηκε οτι μπορει να ανταπεξελθει περισσοτερο ως συνδεσμος διοικησης-ομαδας σε αυτο το ρολο οποτε και ο ιδιος ο Μπαγεβιτς καταλαβε στην αρχη της φετινης σεζον οτι δεν εχει λογο υπαρξης στην ομαδα αφου δεν εκανε πλεον τιποτα…Οσον αφορα το «κανεις δεν του κουνιοταν» να θυμισω τον Βρανιες που τουλαχιστον 2 φορες περσι εκανε τα αποδυτηρια μπ@ρδελ0 !!
    Ο Μπαγεβιτς απεδειξε μονος του απο την σεζον στην Β εθνικη και κυριως την πρωτη στην Α οτι δεν την παλευει να εχει σημαντικο ρολο στις αποφασεις και το καλυτερο που ειχε να κανει απο τοτε ηταν να αποσυρθει απο τοτε αυτος αντι να φυγει ο Ζηκος με τον Λυμπε που ξαναηρθαν….
    Ανοιξτε τα ματια σας και δειτε την πραγματικοτητα!!

    • Αλέξανδρος

     Η πραγματικότητα μιλάει απο μόνη της, δε χρειαζόμαστε εμπαθείς να μας την ερμηνεύσουν.
     Αμα δε θες να βλέπεις τις διαφορές είναι πρόβλημά σου.

 18. Οι ποδοσφαιριστές μας τα έδωσαν όλα μέσα στο γήπεδο.
  Η καθοδήγηση από τον Μανόλο ήταν εξαιρετική.

  Όλοι έδωσαν το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους. Τόσο μπορούν, τόσο κάνουν
  Απλά δεν μπορούν παραπάνω.

 19. υπομονή αλλά 25

 20. Κυριε τσαταλη σωστα γραφετε οτι ο μηχανισμος δεν λειτουργει δεν στελνει μηνματα και ολα αυτα αλλα δεν γραφεται την αληθεια.δεν φταιει κανενας υπαλληλος τον δρομο τον χαραζει το αφεντικο.απο το φθινοπωρο η ομαδα εχει αφεθει στην τυχη της,γινοντε μονο τα βασικα και ευτηχως οι πληρωμες.η μονη παρεμβαση που εχει κανει ο κυριος μελισανιδης ηταν μηνα νοεμβριο που τελειωσε τους τρεις μετα ενοχη σιωπη.στα προκριματικα για τους ομιλους παιζοντας για τα καλα και συμφεροντα τον ειδαμε και στις αποστολες μετα το τζοκερ αραιωσαμε.η ομαδα θελει ποιοτητα ποσοτητα αγωνιστικα εντιμοτητα και ξεκαθαρες λυσεις προεδρικα.προπονητικα αν ειναι μαγκας ο προεδρος ας πληρωσει να φερει καλυτερο προπνητη απο τον χιμενεθ.και αυτο το καλοκαιρι δεν περιμενουμε τοποτα χειροτετο απο το περυσινο θα ειναι,θα περιοριστουμε παλι στο να διαβαζουμε αφηνηματα που θα κατηγορουν εσωστρεφεις,γκαντεμηδες,ασεβεις,μηδενιστες,και απαιτιτικους,βγαζω εξω τους γκρινιαρηδες και τους στελν νσ δουνε τις γραμμες του νεου γηπεδου.

 21. Αλέξανδρος

  «..Με την εικόνα τους στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν, οι παίκτες της ΑΕΚ έπρεπε να βγαίνουν αυτοί την περίοδο αρπαγμένοι μεταξύ τους κι από τα διπλά στην προπόνηση..»
  Tάσο εδώ τους αδικείς. Μια χαρά αρπαγμένοι είναι όλη τη χρονιά, σε σημείο να μαλλιοτραβιούνται την ωρα του αγώνα 😛
  (μα απο τον Κούγια ρε παιδιά? αυτόν βρήκατε?)
  Πέρα απο την πλάκα: με στόπερ ύψους 1,82-1,83 δεν πας πουθενά. Πόσο μάλλον όταν είναι και χαβαλέδες.

 22. ΕΝΑΝ δημοσιογραφο να διαβασω να λεει «Ποιος εφερε τον Κλωναριδη στην ΑΕΚ?», «Ποιος εφερε τον Γιαννιωτα;», «Γιατι παιζει ο Μπακακης βασικος στην ΑΕΚ?», «Γιατι εδω και 3 μεταγραφικες περιοδους η διοικηση εχει παρατημενη την ομαδα?», «Ποιος αποφασισε την αγορα του Οικονομου?»
  ENAN. Οχι πολλους.
  Ε Ν Α Ν

  • Αλέξανδρος

   Δεν ξέρεις ποιός τους διάλεξε και ποιός τους έφερε?

  • Όταν ο Μπακάκης σου έδωσε πρωτάθλημα,όταν σου έδωσε κύπελλο, όταν σε έβαζε στους ομίλους ήταν καλλός. Αυτός είναι καλός αλλά. Εσείς είστε αχάριστοι. Τουλάχιστον απο ότι ξέρω , θα σας πονάει για πέντε χρόνια ακόμη Ολυμπιακάρες ,ΠΑΟΚ άρες

   • Αλέξανδρος

    Ας μήν ήταν Αραούχο Λάζαρος Γιόχανσον κλπ και θα έβλεπες το πρωτάθλημα που θα σου έδινε ο Μπακάκης.
    Όπως τα προηγούμενα χρόνια που τερμάτιζες 15-20 βαθμούς διαφορά απο τον πρώτο.
    Μερικοί ούτε που καταλάβατε τι έγινε πέρυσι και φέτος.

    • γιατι τοτε δεν επαιζαν ο αραουχο ο λαζαρος και ο γιοχανσον?
     περυσι ο γιαχανσον επαιζε ή ελειπε? και απο οταν ελειπε εκανες καλυτερο ή χειροτερο σερι?
     ο λαζαρος τη πρωτη του χρονια στην ομαδα τι εκανε? αν ειχες ακριβως την ιδια ομαδα περυσι με φετος (σε παικτες ανφερομαι οχι σε παγκο) ποσο καλυτερα θεωρεις οτι θα ησουν? τα στατιστικα του λαζαρου στο γαυρο τι λενε? πριν τραυματιστει επαιζε αυτος ή στα περισσοτερα ματς ξεκινουσαν ποντενσε και ο φοβερος φετφα? και αφου εχεις αποψει για το τι συνεβη φετος (που ο αντικαταστατης του αραουχο εχει διπλασια γκολ παρεπιπτωντος) γιατι δε λες την αποψη σου?

     • Αλέξανδρος

      Πολλές ερωτήσεις να’χαμε να λέγαμε. Τι σημασία έχει τι έκαναν φέτος οι παίκτες που έφυγαν? Και το Χιμένεθ στην Λας Πάλμας τονε διώξανε με τις κλωτσές. Και λοιπόν?
      Τον Γιόχανσον μέχρι Νοέμβριο τον είχες βασικό σε Ελλάδα και Ευρώπη.
      Πέρυσι πήρες ολα τα ντέρμπι και σε συνδυασμό με τις τιμωρίες του παοκ πήρες το πρωτάθλημα.
      Το πρωτάθλημα δε στο έδωσε ο Μπακάκης αλλά οι παίκτες διαφοράς τους οποίους δεν έχεις φέτος.
      Όταν λέμε για «παίκτες διαφοράς» δεν εννοούμε μόνο τα γκολ αλλά κυρίως παίκτες με προσωπικότητα που κράτησαν την ομάδα στα δύσκολα.
      Τέτοιους δεν έχεις φέτος. Δεν πα’να βάλουν και 30 γκολ στους Παναιτωλικούς και τις Λαμίες..

      • εννοειες στα ντερμπι ποιον? τον αραουχο που εφαγε κοκκινη με τον μπαοκ στο 7ο? τον γιακουμακη που νικησες το γαυρο στο λιμανι? τον τσιγκρινσκι που ισοφαρισε αλλα τον εχεις ακομα? η μηπως τον αινταρεβιτς που σκοραρε με δυναμο κιεβου…καπου εχουμε χαθει…γιατι και με τους παναιτωλικους και κισαμικους που κερδιζες με 3 και με 6 μηδεν αντιστοιχα φετος χωσες τρωγαμε

       • Αλέξανδρος

        Το 0-2 που έχανες στο ΟΑΚΑ και το γύρισες με Λάζαρο, τον ημιτελικό κυπέλλου με το γαύρο που γλίτωσες το κάζο και πέρασες πάλι με γκολ του Λάζαρου, τα γκολ του Αραούχο εντός και εκτός έδρας και άλλα πολλά κρίσιμα γκολ που δεν τα είχες φέτος.

 23. Μονόχνωτος

  Τώρα είναι, μάλλον, αργά. Για τον τελικό τα είπαμε πολλές φορές. Αν γινόταν απλά να τους κερδίσουμε και την κούπα να την δωρίσουμε στην τροπαιοθήκη της κάτω τραχανοπλαγιάς, τότε αυτό θα έπρεπε να κάνουμε. Πραγματικά δεν νοιάζεται σχεδόν κανένας, από τον κόσμο, απ’ ό,τι καταλαβαίνω, παρά μόνο να μην υποστούμε νέο κάζο.

  Αδημονώ για την καλοκαιρινή κριτική σας στις κινήσεις της διοίκησης, που τίποτα δεν προδιαθέτει ότι θα είναι διαφορετικές από τις περσινές.

 24. Το πρόβλημα στην ΑΕΚ, αρθρογράφε και λοιποί ΑΕΚΤζήδες, είναι ότι δεν εμπνέει η διοίκηση το αγωνιστικό τμήμα. Εκεί βρίσκεται το πρόβλημα. Πλανάσθε πλάνην οικτράν όσοι νομίζετε ότι το αγωνιστικό τμήμα – ποδοσφαιριστές και προπονητική ομάδα – δεν ψυχανεμίζονται την αδιαφορία της διοίκησης για την αγωνιστική κατάσταση της ΑΕΚ.Πράγμα το οποίο το αντιλαμβάνονται πλέον και οι τελευταίοι των ΑΕΚτζήδων. Εχεις πεισθεί εσύ προσωπικά, ότι η διοίκηση της ΑΕΚ, επιθυμούσε διακαώς το φετινό πρωτάθλημα, την αγωνιστική διάκριση στην ευρώπη? Κι αν θες αυτά που λέω τα επικτείνω και στην επόμενη αγωνιστική χρονιά. Θα δείτε και θα δούμε ότι θα είναι μιά από τα ίδια.

 25. Μανόλο Ουζούνεθ

  Κι άμα κάνουνε διπλή προπόνηση θα μάθουν μπάλα όσοι δε ξέρουν ή θα αποκτήσουν προσωπικότητα και πείσμα οι τουρίστες και οι φυγόπονοι; Όπως έχει γραψει ο Μιαούλης κάποια στιγμή, αυτή η ομάδα έκανε τον κύκλο της. Αντί να το ενστερνιστούν κάποιοι ανανεώνουν μπακάκηδες, σιμοες και γκάλους. Θα μου πεις για να μην τους ανανεώσουν θα πρέπει να πάρουν καλύτερους και κάτι τέτοιο ξεκάθαρα δεν διαφαίνεται ούτε προβλέπεται

 26. Ο τελικός δεν πρέπει να κρίνει τίποτα όσον αφορά το μέλλον… Μόνο σε αυτό συμφωνώ… Κατά τα άλλα μια χαρά είμαστε, άλλωστε θυμάμαι τίτλους σε άρθρα: «Μπήκαν όλα στο σωστό δρόμο» ή «τι έλειπε και η απάντηση ήταν Μανολο Χιμενεθ»… Άρα όλα κομπλέ!!

 27. Tσαταλη ξυπνα,η ομαδα ειναι μετρια και θελει παιχταραδες μεσα.Τοσο μπορουν τα παληκαρια αλλα εσεις το καλοκαιρι τους βλεπατε παιχταραδες.ΑΝ βρουμε τα αρθρα σας το τι λεγατε δεν σας τιμαει κανεναν σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *