Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Ιατρικό Συνέδριο της ΑΕΚ!

Έφτασε στο τέλος του το ιατρικό συνέδριο της Ένωσης

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το δεύτερο ιατρικό συνέδριο της ΑΕΚ . Πάνω από 250 συμμετέχοντες βρέθηκαν στην αίθουσα VIP του ΟΑΚΑ, δίνοντας το παρών στο φετινό ιατρικό συνέδριο της Ένωσης, με θέμα τον τραυματισμό στον πρόσθιο χιαστό.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαρίστησε θερμά όσους παρευρέθηκαν στην διημερίδα της ομάδας.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη οργανωτική επιτυχία και περισσότερους από 250 συμμετέχοντες το 2ο Ιατρικό Συνέδριο της ΠΑΕ ΑΕΚ, στην αίθουσα VIP του ΟΑΚΑ.

Στην 2η ημέρα της επιστημονικής διημερίδας μίλησαν κατά σειρά οι Federico Picchetti (Isokinetic Bologna), Xavi Linde Cot (Barcelona), Γιάννης Σταθάς (ΠΑΕ ΑΕΚ), Νίκος Πανταζής (επι σειρά δεκαετιών φυσιοθεραπευτής της Ένωσης), Δημήτρης Στεργιόπουλος, Νίκος Μαλλιαρόπουλος, Γιάννης Τριανταφυλλόπουλος, Ελένη Καπρέλη σχετικά με τον δύσκολο αθλητικό τραυματισμό στον πρόσθιο χιαστό και την αποκατάστασή του, με τον Παντελή Νικολάου, τον Άλκη Καλλιακμάνη και τον ιατρό της Μίντλεσμπρο, Louw Van Niekerk, να συντονίζουν τη συζήτηση των ομιλητών και των σύνεδρων.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, η επιστημονική και η οργανωτική επιτροπή του 2ου Ιατρικού Συνεδρίου και η συνδιοργανώτρια εταιρία AFEA Travel & Congress Services ευχαριστούν θερμά τόσο τους επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό που συμμετείχαν στη διημερίδα, για το πολύ υψηλό επίπεδο των παρουσιάσεων και το πνεύμα συνεργασίας τους, καθώς και όλους τους συμμετέχοντες για την ανταπόκρισή τους σε αυτή την προσπάθεια. Το Ιατρικό Συνέδριο της ΑΕΚ είναι ήδη θεσμός και στόχος όλων μας είναι να συνεχίσει να εξελίσσεται μέχρι την ημέρα που θα φιλοξενηθεί στην Αγιά Σοφιά.

Δείτε όσα συνέβησαν την πρώτη ημέρα της επιστημονικής διημερίδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *