Λόπες: «Θέλω τον τίτλο, να μπούμε ως Πρωταθλητές στην Αγιά Σοφιά»

Μεγάλη συνέντευξη του μπακ της ΑΕΚ σε πορτογαλικό μέσο

Μεγάλη συνέντευξη του Έλντερ Λόπες σε πορτογαλικό μέσο.

Ο μπακ της ΑΕΚ μίλησε στο «tsf.pt» και αναφέρθηκε για την καριέρα του στην Ένωση αυτά τα δύο χρόνια, τους στόχους για τη νέα σεζόν και για τη ζωή του στην Αθήνα.

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Οι σύλλογοι εδώ ζουν κυρίως με τα γρήγορα αποτελέσματα. Οι φίλαθλοι και οι πρόεδροι είναι φανατικοί. Εγώ έζησα δύο φανταστικά χρόνια εδώ, στην πρώτη ήμουν πρωταθλητής, ο πρώτος τίτλος της ομάδας μετά από 24 χρόνια. Η πιο εντυπωσιακή στιγμή στη διάρκεια αυτών των χρόνων στην ΑΕΚ ήταν την πρώτη σεζόν, όταν γίναμε πρωταθλητές. Θυμάμαι ότι παίζαμε μπροστά σε σχεδόν 70.000 κόσμο.

«Τώρα ξεπέρασα τον τραυματισμό μου και ξεκίνησα ως βασικός. Νιώθω πολύ καλά εδώ. Ζω 20 λεπτά περίπου από το κέντρο της πόλης, σε μια τουριστική περιοχή όπου ζουν πολλοί ποδοσφαιριστές και συμπαίκτες και έχουμε μια παραλία κοντά, είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να ζήσεις».

«Να μπω ως πρωταθλητής στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ»

«Θέλω να γίνω πρωταθλητής με την ΑΕΚ φέτος, έτσι ώστε την επόμενη σεζόν να μπούμε στο νέο γήπεδο που είναι υπό κατασκευή. Το νέο γήπεδο θα ολοκληρωθεί μέσα σε ενάμιση χρόνο. Παίζουμε στο ΟΑΚΑ, το οποίο φιλοξενεί 60 ή 70.000 άτομα, αλλά δεν είναι ποτέ γεμάτο. Το νέο γήπεδο θα είναι χωρητικότητας 30.000 θεατών και είμαι βέβαιος ότι θα είναι πάντα γεμάτο και με φανταστική ατμόσφαιρα. Το προπονητικό είναι λίγο μακριά από το κέντρο της πόλης, αλλά έχει όλες τις προϋποθέσεις. Εκτός από το νέο γήπεδο, ο πρόεδρος του συλλόγου θέλει επίσης να επεκτείνει το προπονητικό και να χτίσει ένα ξενοδοχείο εκεί», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος μπακ.

Δείτε επίσης

Δημάτος για Σεραφείδη: «Η πιο συναισθηματική αλλά και original εξομολόγηση» (ΦΩΤΟ)

Δείτε την ανάρτηση