Η ΑΕΚ προχωρά σε επίσημη καταγγελία κατά Περέιρα!

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ετοιμάζει την αντεπίθεση της για τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν στον τελικό του ΟΑΚΑ

Στον τελικό Κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, συνέβησαν απίθανα πράγματα! Οι διαιτητές άλλαξαν ρόλους λίγο πριν την σέντρα του τελικού, η ΚΕΔ και ο Μέλο Περέιρα το γνώριζαν, γράφτηκε στο φύλλο αγώνα όμως δεν υπήρξε καμία ενημέρωση ούτε προς τις ομάδες ούτε και σε κανέναν. Υπενθυμίζεται, πως ο Α’ βοηθός Τόρστεν Σίφνερ αντικαταστάθηκε από τον Μαρκ Μπορς, ο οποίος αρχικά είχε οριστεί ως βοηθός του VAR. Ο Σίφνερ ήταν κανονικά στο ΟΑΚΑ ως τέταρτος διαιτητής και ο Σβεν Γιαμπλόνσκι, από τέταρτος που είχε οριστεί ανέλαβε τελικά τον ρόλο του βοηθού VAR. Πήρε δηλαδή τη θέση του Μπορς πίσω από τα μόνιτορ.

Η «κτρινόμαυρη» ΠΑΕ απάντησε άμεσα στέλνοντας επιστολή προς όλους, ενώ, εξέφρασε την πλήρη απογοήτευσή της στην ΕΠΟ μετά την… απάντηση του αρχιδιαιτητή Βίτορ Μέλο Περέιρα, για τα όσα συνέβησαν και για τη γενικότερη στάση του και για το γεγονός ότι περίμενε κάτι πολύ πιο σαφές σε άμεση συσχέτιση με τους διεθνείς κανονισμούς, για όλα όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου. Παράλληλα, η απάντησή του στη χθεσινή  επιστολή της ομάδας, δεν  αφήνει στους «κιτρινόμαυρους» καμία άλλη επιλογή, πλην του να προχωρήσουν σε επίσημη καταγγελία εναντίον του!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ  ετοιμάζει το κείμενο της καταγγελίας και θα αποφασίσει για όλες τις νόμιμες εναντίον του Βίτορ Μέλο Περέιρα ενέργειες. Είναι πολύ πιθανό, η καταγγελία εναντίον του Περέιρα να κατατεθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας της FIFA, αλλά ακόμα είναι προς εξέταση από το «κιτρινόμαυρο» επιτελείο.

Οι… απαντήσεις του Περέιρα για τα όσα κωμικοτραγικά συνέβησαν στο Ολυμπιακό Στάδιο, σε έναν τελικό Κυπέλλου έχουν προκαλέσει δικαιολογημένα την «κιτρινόμαυρη έκρηξη». Η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τέλους την υπόθεση με τον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή, ο οποίος παραβίασε τους κανονισμούς στον τελικό με τον ΠΑΟΚ.

Δείτε επίσης

ΑΕΚ: «Γινόμαστε ΟΛΟΙ μία ομάδα για τα Εξαφανισμένα Παιδιά!» (VIDEO)

Η ΠΑΕ ΑΕΚ στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού»