Τελευταία Νέα

Καρέρα: «Ποτέ δεν είναι ευχαριστημένος ένας προπονητής, ακόμη και μετά από νίκες»

Όσα δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ

Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε στη συνδρομητική τηλεόραση για το παιχνίδι της Κυριακής (19:30) της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ, για το ματς με τον Παναιτωλικό και για τη βελτίωση της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova

Για την δυσαρέσκεια που εξέφρασε μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού για το Κύπελλο, παρότι η ομάδα κέρδισε: «Δεν διαχειριστήκαμε σωστά τον αγώνα. Αντί να τρέχει η μπάλα, τρέχαμε εμείς. Κάναμε λάθη, που μας κούρασαν».

Για αυτά που κέρδισε η ΑΕΚ στο διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα από τις αλλαγές που έχει κάνει: «Η ομάδα μπορεί πάντα να βελτιώνεται. Μόνο μερικά ματς κερδίσαμε, τίποτε άλλο. Θέλουμε συνέχεια να βελτιωνόμαστε»

Σχετικά με τα σημεία που κρίνει ο ίδιος ότι πρέπει να επέλθει αυτή η βελτίωση: «Ποτέ δεν είναι ευχαριστημένος ένας προπονητής, ακόμη και μετά από νίκες. Εμείς κάνουμε λάθη, όταν έχουμε την κατοχή της μπάλας κι αυτό πρέπει να το βελτιώσουμε».

Για τις απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ που ακολουθεί, ειδικά στην άμυνα: «Έχω κάποιες ιδέες γι’ αυτό. Σήμερα και αύριο θα τις δουλέψουμε στην προπόνηση και αναλόγως θα αποφασίσω για την ενδεκάδα. Έχουμε, πάντως, επιλογές».

Δείτε επίσης

Στην Αθλητική Κυριακή σήμερα ο Καρέρα

Ο Ιταλός τεχνικός θα δώσει κατά πάσα πιθανότητα το παρών στην εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης