Η Βασίλισσα πενθεί: «Έφυγε» ο ευρωκυπελλούχος Νίκος Μήλας

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας εκ των ενδοξότερων προπονητών στην ιστορία της ΑΕΚ

Η οικογένεια της ΑΕΚ πενθεί!

Ο Νίκος Μήλας άφησε σήμερα το πρωί την τελευταία του πνοή, πλήρης ημερών, αφήνοντας πίσω πλούσια παρακαταθήκη. Έχει γράψει το όνομα του με χρυσά γράμματα στην κιτρινόμαυρη ιστορία καθώς διετέλεσε προπονητής στο Κύπελλο Κυπελλούχων του 1968, τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο ελληνικής ομάδας.

Φυσικά, ο Μάκης Αγγελόπουλος και άπαντες οι άνθρωποι της ΑΕΚ έσπευσαν να στείλουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του Νίκου Μήλα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει στην σχετική της ανακοίνωση η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ, οι παίκτες που της θρυλικής χρονιάς του 1968 κατευθύνονται προς το σπίτι του ευρωκυπελλούχου προπονητή στη Νέα Σμύρνη για να σταθούν στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Η οικογένεια της ΑΕΚ θρηνεί.

Ο προπονητής του ολόχρυσου και πιο ένδοξου τίτλου της Ελλάδας, του πρώτου ευρωπαϊκού τροπαίου, του Κυπέλλου Κυπελλούχων του ’68, ο τεράστιος Νίκος Μήλας άφησε σήμερα το πρωί την τελευταία του πνοή. Με τη «Βασίλισσα» κατέκτησε και 2 πρωταθλήματα (1968, 1970).

Ο Ευρωκυπελλούχος τεχνικός «έφυγε» πλήρης ημερών, με βαριά και πλούσια παρακαταθήκη στην αθλητική κονίστρα να τον συνοδεύουν.

Το θλιβερό μαντάτο συντάραξε τα Γραφεία της «Βασίλισσας». Ένας-ένας οι θρυλικοί παίκτες του, πληροφορούμαστε, ότι κατευθύνονται τώρα προς την οικία του εκλιπόντος, στη Νέα Σμύρνη.

Ορφάνεψε η ΑΕΚ ακόμη περισσότερο, αλλά είναι τέτοια η περπατησιά του ανδρός, που τον καθιστά (εσαεί) Αθάνατο…

Ο Μάκης Αγγελόπουλος, η Διοίκηση, το αγωνιστικό Τμήμα, και όλο το στελεχιακό δυναμικό της ΑΕΚ ΒC εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς τη σύζυγό του Άννα και την οικογένειά του.

Δείτε επίσης

Πιτσίλκας, Πουρσανίδης και Παγώνης στο ΑΕΚ – Άρης

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές που θα σφυρίξουν το ΑΕΚ - Άρης