Έχει «παγώσει» η υπόθεση ΑΕΚ-Μπα, όλα τα δεδομένα

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν σταματήσει και είναι άγνωστο το πότε και το αν θα ξεκινήσουν ξανά

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού, με την περίπτωση του Αμπντουλαγιέ Μπα να την απασχολεί έντονα για τα μετόπισθεν. Σημερινό δημοσίευμα της «Marca» ανέφερε ότι η Ράγιο Βαγεκάνο δέχθηκε επίσημη πρόταση από την Ένωση, την οποία ωστόσο απέρριψε.  Όπως τονίζεται στην Ισπανία, η πρόταση των κιτρινόμαυρων ήταν δανεισμός με υποχρεωτική οψιόν αγοράς 1,5 εκατ. ευρώ, η οποία ωστόσο δεν έχει αποδεκτή από τον ισπανικό σύλλογο. Κι αυτό γιατί ο Μπα μπορεί να μην υπολογίζεται από τον Πάκο Χέμεθ, ωστόσο η διοίκηση του συλλόγου περιμένει καλύτερη και πιο ανανεωμένη πρόταση.

Η υπόθεση έχει «παγώσει» 

Tο σενάριο όμως αυτό δεν ισχύει, όπως ούτε εκείνο που θέλει τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν έρθει σε συμφωνία με την πλευρά του παίκτη. Κι αυτό γιατί η υπόθεση ΑΕΚ – Μπα έχει «παγώσει». Αναφορικά με τον υψηλόσωμο Σενεγαλέζο είχαν υπάρξει όντως αρχικές επαφές του Νίκου Λυμπερόπουλου με τον Τεχνικό Διευθυντή της Ράγιο, αλλά εδώ και μέρες δεν έχει υπάρξει άλλη συζήτηση για τον Μπα μεταξύ των δύο πλευρών, καθώς η Ισπανική ομάδα εξετάζει αυτή την περίοδο όλα τα ενδεχόμενα που έχουν για τον παίκτη.

Θετικός στην προοπτική της ΑΕΚ ο Μπα

Ο Μπα είναι θετικός στην προοπτική της ΑΕΚ κι αυτό φάνηκε και στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, όμως, οι συζητήσεις έχουν σταματήσει και είναι άγνωστο το αν και το πότε θα επανέλθει η Ένωση στο παιχνίδι διεκδίκησης.

Οι άνθρωποι της Ένωσης εξετάζουν διαρκώς περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών, με την περίπτωση Σενεγαλέζου στόπερ να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για τους «κιτρινόμαυρους». Φυσικά, δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν ξανά οι συζητήσεις με την Ράγιο. Το σίγουρο, όμως, είναι πως στην ΑΕΚ θα εκμεταλλευτούν κάθε χρονικό περιθώριο που έχουν στη διάθεσή τους πριν πάρουν την τελική τους απόφαση για τον «εκλεκτό» τους, καθώς θέλουν να είναι 100% σίγουροι για τον παίκτη που θα ενισχύσει το κέντρο της άμυνας.

Προτεραιότητα για την Ένωση αυτή τη στιγμή είναι οι αναμετρήσεις με την Τράμπζονσπορ στο Europa League, χωρίς αυτό να σημαίνει φυσικά ότι παράλληλα δεν γίνονται επαφές για ενίσχυση.

 

Δείτε επίσης

Το σκάψιμο συνεχίζεται πίσω από την Σκεπαστή (VIDEO)

Σημερινά πλάνα από το γήπεδο της ΑΕΚ