Δεν τους χωράει το ΟΑΚΑ, 2.800 εισιτήρια για ΠΑΟΚ σε μισή ώρα!

Για την επόμενη Κυριακή (29/9)

Η ΑΕΚ με το γκολ του Λιβάγια πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Παναιτωλικού και συμπλήρωσε τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Πλέον, το μυαλό όλων είναι στο παιχνίδι της επόμενης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, όπου αναμένεται να γίνει πανικός.

Η ζήτηση για αυτό το ματς είναι τεράστια και ήδη η ΠΑΕ τα έχει θέσει σε κυκλοφορία από το επίσημο σάιτ. Η δίψα του κόσμου είναι μεγάλη και σύμφωνα με πληροφορίες θα ανοίξουν αρχικά τέσσερις θύρες και στο πάνω διάζωμα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι έχει ήδη τεθεί σε λειτουργία το ηλεκτρονικό εισιτήριο και οι πωλήσεις μέσω των καταστημάτων PUBLIC για τον αγώνα του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα ΑΕΚ- ΠΑΟΚ την Κυριακή 29/09 στις 19:30 και λειτουργεί από την επίσημη ιστοσελίδα μας, www.aekfc.gr, όλο το 24ωρο.

Πατήστε ΕΔΩ για να αγοράσετε το εισιτήριό σας

Επίσης, υπάρχει πλέον η δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς εισιτηρίου από την ιστοσελίδα www.ticketmaster.gr ή και τηλεφωνικά στο 210-8938111, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Ticketmaster Hellas, το οποίο λειτουργεί Δευτέρα με Κυριακή 09:00-21:00 (εκτός αργιών), για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Οι πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές) και ολοκληρώνονται μιάμιση ώρα πριν την έναρξη κάθε αγώνα.

-Η ηλεκτρονική πώληση αφορά εκτός από τα κανονικά εισιτήρια ενηλίκων, και τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια στις Θύρες 5, 6, 8, 9, 12, 13, 21 και 29. Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές) και πρόκειται να ολοκληρωθεί μιάμιση ώρα πριν την έναρξη κάθε αγώνα.

-Αντίστοιχα, η πώληση μέσω των καταστημάτων PUBLIC αφορά, εκτός από τα κανονικά εισιτήρια ενηλίκων, και τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια στις Θύρες 5, 6, 8, 9, 12, 13, 21 και 29. Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται με μετρητά και με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές) και πρόκειται να ολοκληρωθεί μιάμιση ώρα πριν την έναρξη κάθε αγώνα.

-Η ηλεκτρονική πώληση (internet), η πώληση μέσω των καταστημάτων PUBLIC καθώς και με τον νέο τρόπο πώλησης από την Ticketmaster Hellas αφορά τις θύρες 3, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 19, 21, 29, 33 και τη θύρα των επισήμων (VIP).

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΝΑ ΘΥΡΑ

Θύρες 1, 17, 19, 35: 10€
Θύρες 3, 21, 33: 15€ (Παιδικά 5€)
e-σιτήρια Θύρες 5, 6: 17€ (Παιδικά 5€) – μόνο μέσω της ηλεκτρονικής πώλησης και από τα καταστήματα PUBLIC
Θύρες 7, 11, 12, 13: 20€ (Παιδικά 10€)
Θύρες 8, 10: 25€ (Παιδικά 15€)
Θύρα 9: 30€ (Παιδικά 15€)
Θύρα 23: 20€ – DEALS FOR U – μόνο μέσω της ηλεκτρονικής πώλησης με προσφορά 2 εισιτηρίων στην τιμή του ενός
Θύρα 29: 40€ (Παιδικά 20€)
Θύρα επισήμων: 120€ (Παιδικά 50€) – παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο parking P4 (είσοδος από Πύλη Β) με την επίδειξη του εισιτηρίου για τη θύρα των επισήμων.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ υπενθυμίζει στους φιλάθλους της τα εξής:

– Για την αγορά κάθε ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ εισιτηρίου (ενηλίκων) είναι υποχρεωτική η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ υπέρ της Ερασιτεχνικής (με εξαίρεση τη θύρα 23 – αγορές DEALS FOR YOU μέσω ίντερνετ), την οποία μπορούν να αγοράσουν είτε από το internet από το site της Ερασιτεχνικής www.aek.gr είτε από τα καταστήματα PUBLIC, είτε από το τηλεφωνικό κέντρο της Ticketmaster Hellas, είτε από τα εκδοτήριά μας κατά την αγορά των εισιτηρίων. Το κόστος της Κάρτας Φίλου ΑΕΚ είναι 10 ευρώ.

-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου (και για τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια).

-Τα παιδικά εισιτήρια (τονίζουμε ότι και αυτή τη χρονιά ΔΕΝ χρειάζεται η αγορά Κάρτας Φίλου για τα παιδικά και τα ΑΜΕΑ εισιτήρια) θα προπωλούνται, μαζί με τα εισιτήρια ΑΜΕΑ (10 ευρώ), τις ημέρες της προπώλησης στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη», ενώ την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται σε όλα τα εκδοτήρια. Εκτός βεβαίως από τα παιδικά εισιτήρια για τις θύρες 5, 6, 8, 9, 12, 13, 21 και 29, που θα πωλούνται μέσω της ηλεκτρονικής πώλησης, του δικτύου καταστημάτων PUBLIC και του νέου τρόπου πώλησης από την Ticketmaster Hellas.

-Τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια μπορούν να προμηθεύονται τα παιδιά από 4 έως και 17 ετών. Απαγορεύεται η πώληση εισιτηρίου σε ανηλίκους και γι’ αυτό το λόγο παιδικά εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο ενήλικοι που αγοράζουν κανονικό εισιτήριο ή είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

-Υπενθυμίζουμε ότι δεν ισχύει η δωρεάν είσοδος για τα παιδιά στους ευρωπαϊκούς αγώνες όπως και στα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος.

-Όλοι οι φίλαθλοι άνω των 15 ετών υποχρεούνται να προσκομίζουν την ταυτότητά τους κατά την πρόσβαση στο γήπεδο.

-Η πληρωμή στα εκδοτήρια γίνεται μόνο με ΜΕΤΡΗΤΑ για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων.

ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ – ημέρες και ώρες λειτουργίας

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνει στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από την Τετάρτη 25/09 και το Σάββατο 28/09 από τις 10:00 έως τις 17:00.

Την Κυριακή 29/09, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:
• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• Λ. Κύμης από τις 15:30 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο θύρας 12 από τις 15:30 έως και 20’ μετά την έναρξη του αγώνα

Δείτε επίσης

Χουλτ: «Ο κόσμος της ΑΕΚ διψάει πάντα για νίκες!»

Ο Νίκλας Χουλτ μίλησε σε σουηδικά ΜΜΕ για τον χθεσινό αγώνα με τον Βόλο, αλλά και για το επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

26 Σχόλια

 1. ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21

  Αποστόλη μου….
  παραδειγματισου λιγο απο το υφος και το ηθος του φιλου ΤΖΟΥ 4…….
  Ειδαλλως αδειασε μας τη γωνια ….

 2. Αλέξανδρος

  Αγαπητέ @Apostolos
  Νομίζεις οτι σε αντιγράφει η ΑΕΚ επειδή εδω και 1 χρόνο η ομάδα σου ανακάλυψε το internet.
  Όμως η ΑΕΚ πουλάει εισιτήρια μέσω internet απο την εποχή Νικολαϊδη.
  Διάλεγα το διαρκείας, το πλήρωνα, και έστελνα συναδέλφους να το πάρουν απο το Μαρούσι επειδή δε μπορούσα να φύγω απο το γραφείο.
  Όταν ζούσα στη Θεσ/νίκη, μου το έστελναν με κούριερ στη δουλειά.
  Μέτρα πόσα χρόνια πίσω είναι. Τότε που οι συνοπαδοί σου στηνόταν κατα χιλιάδες στις ουρές για να πάρουν τα διαρκείας του Γούμενου και αργότερα του Ζαγοράκη.
  Στην εποχή Μελισσανίδη μόνο μια φορά πήγα σε εκδοτήριο: Επειδή είχαν τελειώσει τα online εισιτήρια. Έτσι κατέβηκα στον ηλεκτρικό του ΟΑΚΑ και πήρα.
  Η ΑΕΚ ανέκαθεν πουλά εισιτήρια (διαρκείας και απλά) μέσω internet και κάνει προσφορές για παιδάκια, οικογένειες κλπ.
  Μην μπερδεύεσαι με την ομάδα σου που δεν το έκανε και νομίζεις πως ανακαλύψατε την πυρίτιδα.

  • Μιλάμε για την ΠΑΕ που είχε Χ αριθμό εισιτηρίων για ντέρμπι και αντί να τα βάλει όλα ηλεκτρονικά, να αγοράσει ο κόσμος με την άνεσή του, διέθεσε μερικά ηλεκτρονικά και ανάγκασε τον υπόλοιπο κόσμο να στηθεί από τις 3 τα ξημερώματα κάνοντας ταξίδι από την επαρχία.

   Τριτοκοσμικές καταστάσεις όπου αναγκάζονταν άλλοι να έρθουν από επαρχία για να αγοράσουν εισιτήριο, κοιμήθηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους για είναι πρώτοι στην ουρά!

   https://www.voria.gr/article/chamos-apo-ta-ximeromata-stin-toumpa-gia-ta-isitiria-paok—olimpiakos

   Κι όχι πριν 10 χρόνια. Για πέρσι μιλάμε.

   • Αλέξανδρος

    Ναι βρε παιδί μου τώρα..
    Όταν η ΑΕΚ πούλαγε εισιτήρια online αυτοί ακόμα ξεροστάλιαζαν στα internet cafe της Θεσ/νίκης, δεν είχαν internet ούτε στα σπίτια τους.
    Και 10-15 χρόνια αργότερα που ανακάλυψαν την πυρίτιδα μας λένε οτι τους αντιγράφουμε.
    Είναι ενα μικρό παράδειγμα της πετυχημένης προπαγάνδας του γαλατικού χωριού της Κλεάνθους, προς ολα τα «πρόθυμα» αφτιά και μυαλά.

 3. Τζουτζουκα 4 και Αποστολε, παρεμπιπτοντως 20-23 στο χαντμπολ.

 4. Απορω πραγματικα με τους διαχειριστες που αφηνουν Παοκτζηδες να γραφουν σχολια κατω απο τα αρθρα του site. Ας πανε να γραφουν στο αντικειμενικο πορτοκαλι !!!!

  • ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21

   Εισαι πολυ αδικος μαη μπρο Γιωργο και ειδικα για τον Τζου4 που ειναι σεμνοτατος, δεν προκαλει ποτε, και πολλες φορες μιλα με πολυ καλα λογια για την ΑΕΚΑΡΑ μας ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ…
   Θα σε προετρεπα να παρατηρησεις το ΜΙΣΟΣ και την ΚΑΚΙΑ των καμουφλαρισμενων τρολλ εδω μεσα με τα ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΤΙΑΕΚΤΖΗΔΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ….και να αναλογιστεις για ποιο λογο οι διαχειριστες τους επιτρεπουν την υπαρξη σε ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ…
   ο ΤΖΟΥ ειναι τιμιος και εχει τα παντελονια να δηλωνει την ομαδα του και μαγκια του….
   Οι αλλοι οι κρυφοτετοιοι που γυαλιζουν τα πομολα…….τι κανουν τα γαβρότρολλα ???

   • Απαράδεκτος ο τζου, απλά έχει αυτό τη θεσσαλονικιώτικη ειρωνεία που εδώ δεν περνά. Όταν αναρωτιέται ΑΝ η ΑΕΚ του 2018 ήταν η πρωταθλήτρια ομάδα, όταν σου λέει για τη Λαμία ντέρμπι που στην ισοβαθμία στο τέλος η νίκη θα μετρήσει διπλά, ο μόνος που δεν καταλαβαίνει ότι ειρωνεύεται είσαι εσυ. Εν πάση περιπτώσει, να είχε και γέλιο η υπόθεση να πω εντάξει. Δεν γελάει κανείς γιατί είναι απλώς αυτό το μπλαζέ θεσσαλονικιώτικο στυλάκι με χιούμορ επιπέδου Λυκείου, με το οποιο επί ματαίω προσπαθεί να ρίξει γκόμενες στο Μοσχάτο, αλλά δεν. Ο μόνος που δεν έχει καταλάβει τίποτα και με κάθε post τον υπερασπίζεται, είσαι εσύ.

 5. Apostolos, πηγαινε να βρεις την Τζουτζουκα 4 να φατε καμια μπουγατσα με κρεμα οπως την ονομαζετε εσεις, πιειτε και μια μαλατινα και αφηστε το ποδοσφαιρο.
  Ως φωτοτυπιες ασπρομαυρες ο,τι και να μας πειτε, απλα γελαμε μαζι σας. Ιστορικα παλευετε με τον Αρη και την Αελ για να βγειτε ευρωπη. 47-10-7 ειναι η προϊστορια μας, οποτε τα λογια ειναι περιττα. Ενα πρωταθλημα πηρατε και κανετε λες και ανακαλυφθηκε η Αμερικη. Πλεον ειστε ισοι σε αυτην την κατηγορια με τον συμπολιτη σας.

 6. ΑΕΚομανης

  Εσεις φταιτε που δινετε αξια στον αρχοντοχωριατη!

 7. Βλέπω μας αντιγράφετε ε; Οκ δεν πειράζει.. Μικρό το κακό..

  Ραντεβού την Κυριακή λοιπόν. Και σκεφτείτε το για το AEK TV.

  Ο τολμών νικά! Τολμήστε το κι εσείς.

  • Αλέξανδρος

   Που ακριβώς σας αντιγράφουμε ρε συμπέθερε. Οτι πουλάμε εισιτήρια online?

   • Θα σου πω εγω Αλέξανδρε.
    Πρώτον: ηλεκτρονική πώληση, δεν έχει ξαναγίνει ποτέ.
    Δεύτερον: ticketmaster – δουλεύει αποκλειστικά για τον μπαοκ
    Τρίτον: ΑΜΚΑ. Ως γνωστόν, τα πρώτα ΑΜΚΑ βγήκαν για οπαδούς του μπαοκ και η καταχώρηση ήταν ιδέα του μεγάλου προέδρου που ακολούθησαν οι υπόλοιποι.
    Τέταρτον: τα οπαδικά sites. Μην ξεχνάμε ότι οι σκέψεις γι’ αυτα υπήρχαν από το 1996 αποκλειστικά από φίλους του μπαοκ.
    Πέμπτον: Visa και Mastercard. Ποιος έφερε τις 2 εταιρίες στην Ελλάδα; Μην τρελαθούμε;

    Η κατάσταση με τους οπαδούς του μπαοκ και την προπαγάνδα του savvidisdna θυμίζει λίγο τον Έλληνα που ζει στην Αμερική και υποθέτει (ή πιστεύει) ότι όλες οι λέξεις είναι ελληνικές. Κοινό στοιχείο, η ημιμάθεια. Αυτό είναι ο Apostolos και ο κάθε άμπαλος οπαδός του μπαοκ εδώ μέσα.

  • Που την ειδες την αντιγραφη; Στα online εισιτηρια; Η μονη αντιγραφη-φωτοτυπια δλδ- ειναι η ομαδα σου. Μην ψαχνεις συμμαχους. Τις συμμαχιες τις τιναξατε εσεις στον αερα. Πρωτα με το βαζελο στον ημιτελικο κυπελλου και μετα στον τελικο στο Βολο. Και οπως ξερεις το προβλημα στον τελικο του Βολου 9δεν ηταν το γκολ-οφσαιντ, αλλα ολα τ’ αλλα. Απο εδω και περα ο καθενας μονος του. Μια φορα την εκανε την λαλακια ο Μελισσανιδης. Για να σας δουμε τωρα χωις συμμαχους και κυριως χωρις κυβερνητικες πλατες.

   • Α ναι ξέχασα.. το πήραμε λόγω Πρεσπών. Σόρρυ μου διέφυγε..

    Με αυτά τα μυαλά κατεβείτε τη Κυριακή, και μετά θα ακούμε πάλι δικαιολογίες για το χόρτο που δεν είναι σε καλή κατάσταση, για τον Καρντόσο που του έχετε φορτώσει και τη κλιματική αλλαγή, και εγώ δεν ξέρω τι άλλο θα σκεφτείτε.

    Η κατάσταση σας είναι τραγική. Αλλά πού και πού τα λέτε και μόνοι σας. Καλό βράδυ και.. όνειρα γλυκά. Χαιρετισμούς και στον μελλοντικό χρηματοδότη σας.

    • Ρε φίλε τι θέλεις εδώ μέσα και μας υποδεικνύεις και τι θα γράψουμε;Φωτοτυπία της ΑΕΚ είστε,αν ο εκτυπωτής είχε έγχρωμο μελάνι θα έβγαινες κιτρινόμαυρος.Έλεος με την πάρτη σας,που βρήκατε έναν Τσετσένο διαπλεκόμενο μετά απο 90 χρόνια και μας λέτε ότι είμαστε και σε τραγική κατάσταση.Έχεις πάρει είδηση ότι στην καλύτερη φάση της ιστορίας σας αποκλείεστε σχεδόν κάθε χρόνο Αύγουστο και ότι μια φορά που μπήκατε ομίλους πήρατε μόνο τρεις πόντους;Κάνε μας τη χάρη σε παρακαλώ και έχεις και ντέρμπυ με τον Ρούλη.

    • Λογω Πρεσπων οχι. Ποτε δεν το ειπα αυτο. Ο Σαββιδης ηταν ο αγαπημενος επιχειρηματιας του συριζα. Ο Σαββιδης αγορασε ΜΜΕ για να στηριξει το συριζα και ο συριζα του εκανε ολα τα χατηρια σε ολα τα επιπεδα. Τα τελευταια τρια πρωταθληματα στηθηκαν για να τα παρει ο ΠΑΟΚ. Αλλα εισασταν ανικανοι. Περσι γινατε πιο εμπειροι και δικαιως το πηρατε. Συνολικα εισασταν καλυτεροι παρα τα καποια φαλτσοσφυριγματα και τα αρκετα παραρτηματα. Οχι σε σχεση με εμας γιατι ειμασταν ανυπαρκτοι, αλλα σε σχεση με το γαυρο. Προπερσι ομως πηγατε να μας το κλεψετε. Η ΑΕΚ εκεινο το πρωταθλημα επρεπε να το παρει με 8-10 βαθμους διαφορα χωρις τα ευτραπελα στην τουμπα. Αλλοι λογοι σας κρατησαν μεσα στο πρωταθλημα. Φετος εχετε καλυτερη ποιοτητα απο την ΑΕΚ. Εσεις με το γαυρο θα παλεψετε για το πρωταθλημα. Το θεμα ειναι αν θα μπορεσουμε να σας ζορισουμε. Οι περισσοτεροι ΑΕΚτζηδες εχουμε επιγνωση της καταστασης.

    • Βρε Απόστολε,βρε Απόστολε…..Φαίνεσαι σοβαρό άτομο και οχι κανένας πιτσιρικάς……
     Θα έπρεπε να ξερεις καλυτερα οτι η ΑΕΚ θα σε αντιμετωπισει οπως σε αντιμετώπιζε μια ζωη..ως την τέταρτο-πέμπτη ομαδα της Ελλαδος.
     Που μπαινεις ρε συ Απόστολε να γραψεις? Σε σαιτ της ΑΕΚ? Σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι? Για να εχεις απλα την ευκαιρία να συνομιλήσεις με ΑΕΚτζη θα πρεπει να κανεις οτι δεν εκανες στα προηγούμενα 93 χρονια της μιζερης ζωης σας….
     Κανε μια χαρη στον εαυτο σου, για να μην γίνεσαι περίγελος στους ΑΕΚτζηδες, μπες σε κανα Super 3 σαιτ να κανεις χαβαλε στους Αρειανους για το αληθινό και μονο ντερμπι σου, αυτο αυριο με τον Αρη…
     Νομιζω με το…μολις τριτο σου πρωταθλημα πρεπει – αν δεν κανω λαθος- να εχεις ισοφαρισει τον Αρη…Οποτε εχεις σοβαρο πατημα να μπεις σε κανα σαιτ Αρειανων….

    • Ως ΑΕΚ Θεσσαλονίκης, που πριν 2 χρόνια τυπώνατε τα εισιτήρια στον εκτυπωτή χωρίς qrcode και μπαίνατε διπλάσιοι στη θύρα 4, θα πρέπει να ξέρεις πολύ καλά τι σημαίνει αντιγραφή. Από την ώρα που ανακαλύψατε το πώς πουλάνε οι μεγάλες ομάδες τα εισιτήρια, θα πρέπει να έχετε καταλάβει τι σημαίνει αντιγραφή. Μια τοπική ομάδα είστε, με μυαλά χωριάτη σαν τα δικά σου. Που είδε για ηλεκτρονική πώληση και θεώρησε ότι δεν έχει ξαναγίνει. Ένας τσοπάνης χαμένος στη μαγεία του διαδικτύου.

  • Έχετε ρεζιλευτεί εντελώς

   Εχετε πάθει παράκρουση.
   Όποιον ΠΑΟΚτζή και να ρωτήσεις, σου λέει ότι ανακάλυψε το internet.
   Εντωμεταξύ τον καιρό που η ΑΕΚ πουλούσε μέσω internet εισιτήρια, στριμωχνόσασταν αποκλειστικά μέσω εκδοτηρίων με κάτι ουρές από τα ξημερώματα, σαν κάποιες γελοίες καταστάσεις τριτοκοσμικών χωρών, αλλά δεν πείραζε, «αφού έτσι μάθαμε από παιδιά».
   Είστε πραγματικά για γέλια, δεν σας παίρνει κανείς στα σοβαρά.
   Γελάει όλη η Ελλάδα μαζί σας.

  • Σας έχει πιάσει πανικός χωρίς λόγο.
   Δεν κάναμε και τίποτα. Την ομάδα που αγόρασε ο Ιβάν κερδίσαμε, που δεν είναι και κάτι το τρομερό. Θα βρείτε τρόπο να τη σώσετε.
   Και την άλλη Κυριακή θα παίξουμε με σας.
   Δεν έγινε και κάτι. Ηρεμήστε. Έχετε γεμίσει τα φόρουμ με διάφορα, χεσμένοι για την άλλη Κυριακή.
   Εμείς καλά κάνουμε και είμαστε χαρούμενοι, εσείς γιατί τόσο χεσμένοι;
   Σας θέλω ακμαίους… Ψηλά το ηθικό ρε…

  • Ρε φίλε πραγματικά είστε τόσο ηλίθιοι μερικοί η σας τρολαρουνε; Θα μας πείτε ότι ανακαλύψατε το γήπεδο, το ίντερνετ, τα ηλεκτρονικά εισιτήρια… είστε στην Ελλάδα. Είστε στην Ευρώπη. Δεν μιλάτε στους συγχωριανούς σας!

  • Σε ευχαριστούμε ειλικρινά Απόστολε για το πιο επικό post της χρονιάς!

  • Παίρνεις δύναμη και νιώθεις ανωτερότητα μιλώντας σε ιστοσελίδα μεγάλης ομάδας. Μπράβο σου, συνέχισε.

  • Ελπίζω να μην είσαι πανω απο 15 χρόνων…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *