Αύριο πέφτουν οι υπογραφές για τα 20 εκατ. ευρώ της «Αγιά Σοφιάς»

Αλεξίου και Παπασταμάτης θα δώσουν το παρών στην Περιφέρεια

Ιστορική και σημαντική η αυριανή ημέρα για την  ΑΕΚ και την  «Αγιά Σοφιά» που χτίζεται στην Νέα Φιλαδέλφεια!

Το Enwsi.gr σας είχε αποκαλύψει πως την Τρίτη θα πέσουν οι υπογραφές στην Περιφέρεια για τα 20 εκατομμύρια ευρώ του νέου γηπέδου της ομάδας.

Και πράγματι, επισημοποιήθηκε πως αύριο είναι προγραμματισμένη η διαδικασία στην Περιφέρεια, όπου θα γίνει και η υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για τα 20 εκατ. ευρώ του γηπέδου ανάμεσα στην ερασιτεχνική ΑΕΚ και την Περιφέρεια.

Με την «Αγιά Σοφιά» να γίνεται ολοένα και πιο εντυπωσιακή, η αυριανή μέρα είναι ιστορική, καθώς συμπληρώνεται επίσημα ακόμα ένα… παζλ για το νέο γήπεδο. Το παρών στην Περιφέρεια αναμένεται να δώσουν ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου και ο αντιπρόεδρος Σταμάτης Παπασταμάτης.

Υπενθυμίζεται, πως τα 20 εκατομμύρια ευρώ για το νέο γήπεδο της Ένωσης στα Ιερά Χώματα θα πιστωθούν σε τρεις δόσεις. Η πρώτη δόση θα δοθεί μέσα στο 2019 και θα είναι ύψους 3 εκατ. ευρώ. Η δεύτερη δόση η οποία θα είναι και η μεγαλύτερη θα είναι ύψους 10 εκατ. ευρώ και θα δοθεί μέσα στο 2020. Η τελευταία δόση ύψους 7 εκατ. ευρώ θα δοθεί μέσα στο 2021.

 

Δείτε επίσης

Η πιο ωραία θέα του κόσμου (VIDEO)!

Ακόμα ένα μαγικό ταξίδι πάνω από την «Αγιά Σοφιά»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *