Ανθή Παπακώστα στο enwsi.gr: «Ιστορική ευκαιρία για τη Νέα Φιλαδέλφεια αυτές οι εκλογές με μεγάλα έργα»

Η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ Ανθή Παπακώστα μιλά στο enwsi.gr για τις κρίσιμες εκλογές της Κυριακής στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η οικογένεια της ΑΕΚ βρίσκεται ενεργά στο πλάι του υποψήφιου Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννη Βούρου.

Η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανθή Παπακώστα, που είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Βούρου στη Νέα Φιλαδέλφεια, έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω του enwsi.gr πριν τη μάχη της κάλπης. Μια μάχη που με τον Βούρο νικητή, θα έχει μεγάλο κερδισμένο τον κάθε πολίτη της Νέας Φιλαδέλφειας.

«Ο Γιάννης Βούρος είναι γνωστός για τα «κιτρινόμαυρα» αισθήματά του και στηρίζεται σε απόλυτο βαθμό από τον οργανισμό της ΑΕΚ. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως θα είναι και… Δήμαρχος της ΑΕΚ, ούτε φυσικά πως η ΑΕΚ… διεκδικεί τον Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας. Ωστόσο, το πρόγραμμά του απευθύνεται σε όλους τους Δημότες της Χαλκηδόνας και της Νέας Φιλαδέλφειας και όχι οπαδικά στον κόσμο της ΑΕΚ. Περισσότερο αφορά τον κάθε πολίτη. Το πρόγραμμά του αφορά καθαρά την περιοχή, χωρίς να προσκολλάται τυφλά σε δόγματα. Αντίθετα, σε αυτό υπάρχει απόλυτη συναίσθηση και φροντίδα για τη σημασία που έχει στην περιοχή η κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς», αλλά και στο όφελος που θα έχει ο Δήμος. Ενα όφελος που αγνόησαν αυτοί που «πολέμησαν» με κάθε τρόπο το γήπεδο, το οποίο θα δώσει άλλη… διάσταση στην περιοχή. Ξεχνάμε το παρελθόν, αφήνουμε ότι έγινε πίσω, δεν μπαίνουμε σε κόντρες και πολεμικές. Τα αφήνουμε για άλλους. Εμείς κοιτάμε το καλό της Νέας Φιλαδέλφειας με κάθε τρόπο. Είτε είμαι στο Δημοτικό Συμβούλιο είτε όχι, σημασία έχει να αλλάξει σελίδα η περιοχή» δήλωσε η Ανθή Παπακώστα.

Εν συνεχεία μίλησε για τα μεγάλα προβλήματα της περιοχής και αναφέρθηκε στα σημαντικά σημεία που πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις για να βελτιωθεί η κατάσταση στην Νέα Φιλαδέλφεια. «Η περιοχή αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα από τη νυν δημοτική αρχή. Πέντε χρόνια χωρίς όφελος. Εχει εικόνα εγκατάλειψης σε πολλά σημεία η περιοχή. Η καθαριότητα, η ασφάλεια, οι δημοτικές συγκοινωνίες, το κυκλοφοριακό στην πόλη είναι μεγάλα προβλήματα. Το Αλσος στη Νέα Φιλαδέλφεια έχει μια άσχημη εικόνα. Θα έπρεπε να είναι στολίδι, το καμάρι της περιοχής. Και έχει μια αποκρουστική εικόνα. Πρέπει να αναλάβουμε δράση για να αξιοποιηθεί το Άλσος. Προς όφελος των πολιτών της περιοχής και όχι μόνο. Με την συνεργασία των φορέων και των αρχών πρέπει να το κάνουμε ξανά ελκυστικό στον καθένα μας. Θα βρίσκεται σύντομα δίπλα του ένα γήπεδο-στολίδι. Κόσμημα για την χώρα που θα φέρει πολύ κόσμο στην περιοχή, καθώς θα συμπεριλαμβάνει δύο μοναδικά Μουσεία εκτός του ποδοσφαιρικού γηπέδου. Ενα κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού. Υποχρέωση όλων μας να προσφέρουμε στους πολίτες τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη. Η Νέα Φιλαδέλφεια έχει μια ιστορική ευκαιρία για μεγάλα και κομβικά έργα σε πολλούς κρίσιμους τομείς» τόνισε χαρακτηριστικά η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανθή Παπακώστα.

Δείτε επίσης

Απίστευτη ατυχία για Γιόχανσον: Υπέστη πάλι ρήξη χιαστού!

Μετά τη ρήξη χιαστού που είχε υποστεί με τη φανέλα της ΑΕΚ, ο Γιάκομπ Γιόχανσον έδωσε νέο... ραντεβού με την ατυχία σε προπόνηση της Ρεν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *