Αγγελόπουλος: «Στο επόμενο Final-4 που θα προκριθεί η ΑΕΚ, θα γίνει στα Άνω Λιόσια» (VIDEO)

Ο μεγαλομέτοχος της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ έκανε τον επίλογο του πρότζεκτ στο Δημαρχείου Φυλής

Τον επίλογο της μεγάλης εκδήλωσης του Δήμου Φυλής, πραγματοποίησε ο Μάκης Αγγελόπουλος, ο οποίος πήρε τον λόγο από τον δήμαρχο της πόλης Χρήστο Παππού.

Ο δήμαρχος, αρχικά καλωσόρισε τον «ισχυρό άνδρα» της «Βασίλισσας» εκφράζοντας την πίστη του πως οι δύο πλευρές θα καταφέρουν αργά ή γρήγορα να συνεργαστούν: «Να καλωσορίσω και εγώ την ΚΑΕ ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια. Ο δρόμος μπορεί να αργήσει, όμως είμαι σίγουρος πως η ΚΑΕ ΑΕΚ και ο Δήμος Φυλής στο τέλος θα προχωρήσουν μαζί».

Από την πλευρά του, ο μεγαλομέτοχος της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ αρχικά έδωσε συγχαρητήρια για το μεγάλο αυτό σχέδιο, ενώ στη συνέχεια μίλησε για το τι πρεσβεύει η ΑΕΚ.

Τέλος, ο Μάκης Αγγελόπουλος αποκάλυψε πως πρόσφατα είχε συζητήσεις με την Παγκόσμια Ομοσπονδία, εκεί όπου συμφωνήθηκε πως αν η «Βασίλισσα» του χρόνου προκριθεί στο Final-4, η τελική φάση θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Κλειστό γήπεδο της Πάλης!

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάκης Αγγελόπουλος έχουν ως εξής:

«Όταν μια φορά έκανα υπηρεσία στο στρατόπεδο στα Λιόσια, δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα συζητάω μια μέρα για ένα γήπεδο εδώ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους όσους συμβάλλουν σε αυτό το σχέδιο.

Η ΑΕΚ είναι ομάδα της προσφυγιάς, θυμίζει τις χαμένες μας πατρίδες, το προσφυγικό είναι πάντα επίκαιρο και τα ιδανικά της ομάδας είναι πάντα διαχρονικά. Εμείς από την πλευρά μας θα φροντίσουμε να προβάλλουμε αυτό το έργο στα πέρατα της Γης.

Σας λέω επίσης πως σε συζητήσεις που είχα πρόσφατα με την FIBA κι έγινε ξεκάθαρο πως σε περίπτωση που η ομάδα μας περάσει στο επόμενο στο Final 4, αυτό θα γίνει εδώ και θα διαφημιστεί παντού η αρένα και η πόλη».

Δείτε επίσης

Τα είπαν για BCL και Euroleague Αγγελόπουλος-Παπαδόπουλος

Λίγο πριν ξεκινήσει το κρίσιμο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ για την ψήφιση των μέτρων ενόψει του …