Τελευταία Νέα

Αγγελόπουλος: «Ιδανικά να είμαστε τον Ιανουάριο στο γήπεδο, το brand της ΑΕΚ είναι πολύ ισχυρό»

Μεγάλη συνέντευξη του ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ

Μεγάλη συνέντευξη του Μάκη Αγγελόπουλου.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ μιλώντας στο sdna αναφέρθηκε για το «καυτό» θέμα του νέου γηπέδου, για τον στόχο της εισόδου στο κλειστό, για τη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο και τα διαρκείας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ:

Για το γήπεδο: «Σε ότι αφορά εμάς, ήμασταν έτοιμοι να μπούμε από τον Οκτώβριο στο γήπεδο. Υπήρξε μία τροπολογία για να στηρίξει την ΑΕΚ και μία υπουργική απόφαση, δύο μέρες πριν τις εκλογές. Έχουμε αλλαγές στη διοίκηση του ΣΕΦ και του ΟΑΚΑ, υπάρχουν νομικά και γραφειοκρατικά θέματα. Υπάρχουν πρωτόκολλα παράδοσης και παραλαβής. Υπάρχουν καθυστερήσεις γραφειοκρατικής μορφής. Μπορώ να σας εγγυηθώ πως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα και πως ιδανικά θα θέλαμε να είμαστε τον Ιανουάριο στο γήπεδο».

Για το αν θα ήθελε η ΑΕΚ να κάνει πρεμιέρα στο νέο γήπεδο στις 5 Ιανουαρίου:«Έτσι είναι. Θέλουμε να νιώσουμε το γήπεδο ως έδρα μας. Αν μετακομίσουμε τον Δεκέμβριο, θα μπορούμε να έχουμε προπονήσεις εκεί, να νιώσουμε έδρα. Έχουμε πλέι-οφ μετά σε Ελλάδα και Ευρώπη, οπότε είναι μία κρίσιμη καμπή για την χρονιά. Αν δεν γίνεται αυτό και δεν προλάβουμε μέχρι τότε, καλύτερα για την ομάδα είναι να μπούμε του χρόνου στο νέο γήπεδο. Δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να της στερήσουμε ένα αγωνιστικό πλεονέκτημα».

Διαβάστε τη συνέχεια της μεγάλης συνέντευξης εδώ

 

Δείτε επίσης

ΚΑΕ ΑΕΚ: «Υπερηφάνεια για την AEK, που νίκησε τον πόλεμο…» (ΦΩΤΟ)

Το μήνυμα της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ