ΑΕΚ: «Δεν γίνεται να τιμωρηθούμε για μια ομάδα αναρχικών μακριά από το ΟΑΚΑ»!

Έξαλλοι είναι στην ΑΕΚ με τα συνεχή πρόστιμα

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει τις πρώτες επαφές ώστε να μετακομίσει η ομάδα στη Ριζούπολη για όσο διάστημα χρειαστεί μέχρι να μπει στην «Αγιά Σοφιά», αφήνωντας πίσω της το ΟΑΚΑ.

Στην Ενωση είναι έξαλλοι με τα συνεχή πρόστιμα που τους υποβάλλονται για επεισόδια άσχετων με την ΑΕΚ ομάδων ανθρώπων με την αστυνομία. «Δεν γίνεται να τιμωρηθούμε για μια ομάδα αναρχικών μακριά από το ΟΑΚΑ», είναι αυτό που επισημαίνουν στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Συγκεκριμένα, υποστηρίζουν χαρακτηριστικά στην Ένωση πως: «Στα περισσότερα γήπεδα πέντε μέτρα έξω από την κάθε Θύρα είναι δημόσιος χώρος αλλά ο περιβάλλον χώρος του ΟΑΚΑ εκτείνεται σε πολλαπλάσια ακτίνα με αποτέλεσμα ο οποιοσδήποτε (ομάδα αναρχικών ή όποιοι άλλοι, όπως έγινε την Κυριακή κοντά στο γήπεδο του μπάσκετ) να δημιουργήσουν πρόβλημα και να είναι μονίμως κατηγορούμενη η ΑΕΚ, να πληρώνει βαρύτατα πρόστιμα συνεχώς και να είναι σε κίνδυνο η έδρα της κάθε χρόνο.

Και στα επεισόδια της Κυριακής η Αστυνομία σημειώνει ότι το κυρίως κομμάτι των επεισοδίων έγιναν έξω από τον περιβάλλοντα χώρο αλλά το επιβαρυντικό για εμάς είναι ότι κάποιοι που αποπειράθηκαν μετά να έρθουν και να μπουν στο γήπεδο στο ημίχρονο χωρίς εισιτήριο πλακώθηκαν και μέσα από την περίφραξη που και πάλι η απόσταση από τη Θύρα είναι πολύ μεγάλη».

Μάλιστα, όπως εξηγούν στην ΑΕΚ: «Υπάρχουν και πολλοί ακόμα λόγοι που μας κάνουν να σκεπτόμαστε να φύγουμε από το ΟΑΚΑ αλλά θα τους δούμε αργότερα στη λήψη της τελικής απόφασης. Αυτό που τώρα μας έχει κάνει έξαλλους είναι το θέμα ενδεχόμενης τιμωρίας για τον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ που είναι όσος σε όλα τα υπόλοιπα γήπεδα της χώρας μαζί… Μόνο τα πρόστιμα που έχουμε φάει μέχρι φέτος από τον… περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ είναι τα μισά έσοδα από τα εισιτήρια, μπορεί και παραπάνω»

Δείτε επίσης

Που θα δείτε την Κυριακή το Πανιώνιος-ΑΕΚ

Το κανάλι που θα δείξει το παιχνίδι της ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη