Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Κρυφό «καμπανάκι»: Το μήνυμα στο διάγγελμα του Κυριάκου που ελάχιστοι πρόσεξαν

Πολλοί το άκουσαν, λίγοι το κατάλαβαν...

0

Το απόγευμα της Πέμπτης (24/9) ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνθηκε μέσω διαγγέλματος στον ελληνικό και τοποθετήθηκε, φυσικά, για το φλέγον ζήτημα του κορωνοϊού και την εξάπλωσή του στη χώρα μας.

Ο πρωθυπουργός ήταν εν μέρει καθησυχαστικός λέγοντας πως το εθνικό σύστημα υγείας δεν βρίσκεται στα όριά του, όπως ευρέως ακουγόταν εσχάτως, και πως σε σύγκριση με άλλες χώρες με παρόμοιο πληθυσμό (Πορτογαλία, Βέλγιο) τα πηγαίνουμε πολύ καλύτερα.

Τέλος, ανέφερε τις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης (αύξηση των δρομολογίων των λεωφορείων, άνοιγμα περισσότερων ΜΕΘ μέχρι το τέλος του χρόνου, πρόσληψη γιατρών και νοσηλευτών που θα μονιμοποιηθούν), ξεκαθαρίζοντας πως για την ώρα δεν τίθεται θέμα γενικού lockdown ακόμα και στην Αττική- την πλέον πληγείσα, δηλαδή, περιοχή της Ελλάδος.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα