Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Κοντά σε συμφωνία με την εταιρεία κατασκευής του γηπέδου βρίσκεται ο Μελισσανίδης

Ένα από τα πλέον βασικά ζητήματα για το πρότζεκτ της «Αγιά Σοφιάς» φαίνεται πως ετοιμάζεται να επιλύσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του enwsi.gr

5

gipedo-erga-γηπεδο-εργαΈνα από τα πλέον βασικά ζητήματα για το πρότζεκτ της «Αγιά Σοφιάς» φαίνεται πως ετοιμάζεται να επιλύσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του enwsi.gr, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την εταιρεία κατασκευής που θα αναλάβει να κάνει το όνειρο πραγματικότητα. Το εργολαβικό κομμάτι είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, γι’ αυτό και βρίσκεται αποκλειστικά στα χέρια του «τίγρη».

Η ΑΕΚ έχει από την εποχή Γρανίτσα τη σύμβαση με την J&P ΑΒΑΞ, η οποία είχε αναλάβει τα έργα κατεδάφισης και αντιστήριξης στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Το κόστος που έχει χρεωθεί η Ερασιτεχνική από εκείνη την εποχή αγγίζει τα 5 εκατ. ευρώ, αλλά παραμένει έκτοτε παγωμένο. Ο Μελισσανίδης χειρίζεται την υπόθεση σε προσωπικό επίπεδο, ώστε να υπάρξει η καλύτερη δυνατή συμφωνία για την ΑΕΚ, η οποία θα της εξασφαλίζει το μέγιστο δυνατό όφελος.

Αλλωστε, το εργολαβικό είναι ανάλογης σημασίας κομμάτι με το οικονομικό και την ονοματοδοσία. Και είναι ζητήματα που βρίσκονται στον απόλυτο έλεγχο του Μελισσανίδη. Πρόθεση του «τίγρη» είναι να εξαπολύσει μεγάλη αντεπίθεση με την απόκτηση της οικοδομικής άδειας και την έναρξη των εργασιών, ώστε αυτά τα θέματα να κλείσουν με τρόπο που θα εκτινάξει τη δυναμική του έργου.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα