Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Κλοπ: «Δεν θα επιβίωνα στην πολιτική, είμαι… πολύ λογικός» (VIDEO)

Ο Γερμανός εξήγησε τους λόγους που δεν θα γινόταν καλός πολιτικός

0

Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος που δίνει πάντα απολαυστικές συνεντεύξεις.

«Η γενιά μας, ζει έπειτα από μια γενιά που βίωσε έναν Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι γονείς μας βίωσαν τον πόλεμο. Γι’ αυτό και μας λένε “Ζείτε στην καλύτερη περίοδο”. Είναι μια ευκαιρία να χτίζεις συνεχώς νέα πράγματα, γιατί ο πόλεμος τα γκρεμίζει όλα.

Ο κόσμος, όμως, έχει ένα αίσθημα του ότι “πρέπει εμείς να τα κάνουμε καλά” βάζοντας σύνορα και διαχωριστικά με τον άλλο λαό, αδιαφορώντας για τα προβλήματα του άλλου. Λένε “ας τα λύσουν μόνοι τους τα δικά τους”. Δεν έχει καμία λογική αυτό.

Ακόμα και τώρα, οι πολιτικοί κάνουν αυτό που έκαναν οι παλαιότεροι. Πάντοτε τρομοκρατούν τον κόσμο και λένε “αν δεν κάνετε τώρα αυτό, τότε θα πάθετε αυτό και αυτό και αυτό στο μέλλον”. Εκείνοι που είναι πιο λογικοί και αισιόδοξοι για το μέλλον, δεν ακούγονται και δεν τους δίνει κανείς σημασία. Σίγουρα, ο κόσμος δεν βρίσκεται στην καλύτερή του στιγμή. Προβλήματα έχουμε κι εμείς στη Γερμανία, ίσως όχι τόσο σημαντικά γιατί δεν κάναμε κάποιο δημοψήφισμα. Θεωρώ την Ευρωπαϊκή Ένωση κάτι πολύ καλό και πρέπει όλοι ν’ αντιληφθούν ότι θα πρέπει να λύσουμε μαζί τα προβλήματά μας γιατί είναι παρόμοια» ήταν τα λόγια του Kloppo.

Όταν του έγινε η αναφορά από τον δημοσιογράφο για την απήχηση που θα είχε αν αποφάσιζε να εμπλακεί στην πολιτική, ο κόουτς της Λίβερπουλ απάντησε: «Δεν θα επιβίωνα, είμαι πολύ λογικός για να ασχοληθώ με την πολιτική…».

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα