Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Κατέφθασαν στην Αθήνα οι Ιταλοί της Cimolai για το στέγαστρο της «Αγιά Σοφιάς»

Στελέχη της Cimolai έχουν έρθει για το στέγαστρο του γηπέδου

0

Η «Αγιά Σοφιά» σηκώνεται με γοργούς ρυθμούς και το στοίχημα του Δημήτρη Μελισσανίδη γίνεται καθημερινά πραγματικότητα στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Το στέγαστρο του νέου γηπέδου βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, καθώς μπήκαμε στον Μάϊο, με τους Ιταλούς της Cimolai να έχουν ήδη καταφθάσει στη χώρα μας για το στέγαστρο της «Αγιά Σοφιάς». Η Cimolai είναι η υπεύθυνη για το επιβλητικό στέγαστρο του νέου γηπέδου της ομάδας, που θα δώσει μια ξεχωριστή αίγλη στην «Αγιά Σοφιά».

Τα τελευταία 24ωρα στην  βρίσκονται στην Αθήνα στελέχη της ιταλικής εταιρίας «Cimolai», με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να τους υποδέχονται. Πολύ σύντομα αναμένονται και τα πρώτα κομμάτια του στεγάστρου από την Ιταλία, με τον χώρο στο βόρειο πέταλο του γηπέδου να καθαρίζεται, προκειμένου να δουλέψουν οι Ιταλοί τον σκελετό του στεγάστρου.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα