Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Και η Μπρεστ στο παιχνίδι για Μπα!

Η γαλλική ομάδα έχει στα ρανταρ της τον Σενεγαλέζο αλλά η Ράγιο Βαγιεκάνο κρατά αποστάστεις

3

To «σίριαλ» για τον Αμπντουλαγιέ Μπα, καλά κρατεί!

Η «Marca» βάζει στο παιχνίδι της απόκτησής του Μπα και την Μπρεστ, την ίδια στιγμή που η Ράγιο Βαγιεκάνο κρατά αποστάσεις από όλες τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Σενεγαλέζο στόπερ. «Συνήθως όταν ένας παίκτης δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του, φεύγει. Πολύ περισσότερο όταν και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να φύγει. Η Ράγιο Βαγιεκάνο κρατά μια πολύ περίεργη στάση για τον Αμπντουλαγιέ Μπα καθώς δεν έχει μπει καν σε διαπραγματεύσεις για την πώλησή του», σημειώνει αρχικά το δημοσίευμα.

Στην συνέχεια για την πρόταση της ΑΕΚ και της Μπρεστ, αναφέρεται: «Η Ράγιο έχει δυο προτάσεις για τον παίκτη. Η πρώτη είναι από την ΑΕΚ και ανέρχεται στο 1,5 εκατ. ευρώ για δανεισμό με οψιόν αγοράς. Η άλλη είναι από την Μπρεστ της πρώτης κατηγορίας της Γαλλίας. Το πρόβλημα είναι ότι η Ράγιο δεν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με καμία εκ των δυο παρόλο που ο Πάκο Χέμεθ πιέζει για να τον διώξουν. Στην Βαγιεκάνο έλεγαν πάντα πως αυτός είναι ο καλύτερος αμυντικός της ομάδας μολονότι ο προπονητής διαφωνούσε».

Τέλος οι Ισπανοί γράφουν: «Η ρήτρα του Μπα είναι στα 15 εκατ. ευρώ και είναι απλησίαστη από όλους, με όλο τον σεβασμό στον Σενεγαλέζο. Αξίζει να σημειωθεί πως η Ράγιο Βαγιεκάνο τον περασμένο Ιανουάριο απέρριψε πρόταση 5 εκατ. ευρώ για τον Μπα από την Αλ Νασρ».

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα