Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Ιταλός υπουργός Αθλητισμού: «13 ή 20 Ιουνίου ξεκινάει πάλι η Serie A»

0

Την προσεχή Πέμπτη (28/5) θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη συνάντηση της ιταλικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και της Λίγκας με την πολιτική ηγεσία, προκειμένου να συζητηθεί η επανέναρξη των πρωταθλημάτων.

Αυτό επιβεβαίωσε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό “Tg3”, ο υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, Βιντσέντζο Σπανταφόρα, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η αγωνιστική δράση μπορεί να ξαναρχίσει στις 13 ή στις 20 Ιουνίου.

Στο καίριο ζήτημα των υγειονομικών πρωτοκόλλων, πάντως, ο Σπανταφόρα εμφανίστηκε ανυποχώρητος στη θέση της κυβέρνησης ότι, σε περίπτωση θετικού κρούσματος, θα πρέπει να τεθεί σε καραντίνα όλη η ομάδα. Άφησε, όμως να εννοηθεί ότι το διάστημα της καραντίνας (που μέχρι τώρα είναι δύο εβδομάδες) θα μπορούσε να μειωθεί σημαντικά, αν οι επιδημιολογικοί δείκτες συνεχίσουν να βελτιώνονται.

Ο Ιταλός υπουργός Αθλητισμού εξέφρασε επίσης την άποψη ότι θα πρέπει κάποιοι αγώνες της Serie Α να προβληθούν από ελεύθερα τηλεοπτικά δίκτυα, προκειμένου να είναι προσβάσιμοι στο ευρύ κοινό.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα