Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

«Υπάρχει απειλή σε περίπτωση μη στήριξης Γκιρτζίκη»

«Φωτογραφίζοντας» τον πρόεδρο της ΕΠΣ Βοιωτίας, Βαγγέλη Τοπολιάτη, ο ισχυρός άνδρας της ΕΠΣ Χανίων ισχυρίστηκε ότι υπάρχει απειλή από κάποιον που… λειτουργεί ως Δερβέναγας προκειμένου να υπάρξει στήριξη στον Γιώργο Γκιρτζίκη στην ΕΠΟ

0

«Φωτογραφίζοντας» τον πρόεδρο της ΕΠΣ Βοιωτίας, Βαγγέλη Τοπολιάτη, ο ισχυρός άνδρας της ΕΠΣ Χανίων ισχυρίστηκε ότι υπάρχει απειλή από κάποιον που… λειτουργεί ως Δερβέναγας προκειμένου να υπάρξει στήριξη στον Γιώργο Γκιρτζίκη στην ΕΠΟ. «Είναι στις σκέψεις μου» είπε για την πιθανή υποψηφιότητά του για την προεδρία της Ομοσπονδίας. Αναλυτικά, ο Γιώργος Βούρβαχης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για:
-το αν θα θέσει υποψηφιότητα για τις εκλογές της ΕΠΟ: «Είναι μέσα στις σκέψεις μου. Θα ξεκαθαρίσει κατά το Μάιο. Θέλω να δω τι προϋποθέσεις υπάρχουν. Για να παίρνω τη δύναμη να κάνω αυτή την προσπάθεια, σημαίνει πως κάτι υπάρχει. Η μεγαλύτερη επιδίωξή μου θα ήταν να είμαι υποψήφιος κοινής αποδοχής. Θέλω να κάνω κάτι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Να συνενώσω κάποια πράγματα, γιατί δεν πάμε μπροστά χωρίς ειρήνη. Εγώ δεν μιλάω με ΠΑΕ, αλλά με τους συναδέλφους μου στις ενώσεις κι από εκεί προσπαθώ να αντλήσω τη δύναμή μου, προκειμένου να κάνω κάτι απόλυτα σωστό για το ελληνικό ποδόσφαιρο».
-το λόγο που σκέφτεται να δραστηριοποιηθεί: «Γίνονται κάποια πράγματα που εμένα τουλάχιστον δεν με ικανοποιούν. Δεν μου αρέσει να ακούω απειλές από κάποιον εκεί μέσα, ότι ‘εμείς είμαστε στα πράγματα και κάνουμε ό,τι θέλουμε’ Αυτό για μένα είναι άκρως απαράδεκτο, καταδικαστέο και δεν το ανέχομαι στη συνείδησή μου. Δεν μιλάω για τον κ. Γκιρτζίκη, αλλά μέσα από τη διοίκησή του. Δεν ξέρω από πού αντλεί τη δύναμή του. Δεν θέλω να αναφερθώ σε όνομα. Αυτός στον οποίο αναφέρομαι έχει πάρει το μήνυμα, ξέρει ποιος είναι».
-το αν πρόκειται για τον πρόεδρο της ΕΠΣ Βοιωτίας, Βαγγέλη Τοπολιάτη: «Αφού κάνατε ρεπορτάζ και το βρήκατε, τι να πω από εκεί και πέρα; Αφού σας το είπαν, δεν το διαψεύδω».
-το αν υπάρχουν απειλές κατά όσων είναι κατά της ΕΠΟ: «Υπάρχει η απειλή ότι θα απολύσουν έναν γιο προέδρου Ένωσης αν επιλέξει να στηρίξει τη συμμαχία κι όχι τον Γκιρτζίκη. Όταν φτάνουμε σε αυτό το επίπεδο τα πράγματα παίρνουν λάθος τροχιά. Υπάρχει κάποιος που λειτουργεί σαν Δερβέναγας. Δεν ξέρω αν το γνωρίζει ο κ. Γκιρτζίκης ή όλα γίνονται πίσω από την πλάτη του».
-το αν μπορεί να φέρει στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Αλαφούζο και Σαββίδη: «Δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο να τους φέρω σε ένα τραπέζι. Μέσα από τις πράξεις και όλη τη δραστηριότητα στην ΕΠΟ υπό την ενδεχόμενη ηγεσία μου, θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις, γιατί θα έχουν όλοι ήσυχο το κεφάλι τους και το ποδόσφαιρο θα βρει την υγειά του. Δεν ξέρω τι διαφορές έχουν κι αν ο ένας θέλει να πάρει τη θέση του άλλου για να κάνει το αφεντικό στο ποδόσφαιρο. Σημασία έχει το ποδόσφαιρο να δουλέψει σωστά και ισόνομα προς όλες τις κατευθύνσεις, προκειμένου να μην υπάρξουν αυτές οι αντιπαραθέσεις».
-το πώς βλέπει το ενδεχόμενο να κατέβουν υποψήφιοι παλαίμαχοι παίκτες: «Δεν μπορώ να κάνω κάποια εκτίμηση, γιατί θα πρέπει να δούμε ποιοι θα είναι οι επικεφαλής στις υποψηφιότητες. Θεωρώ πως τα πρόσωπα αυτά πρέπει να είναι από τις ενώσεις. Αν υπάρξει κάτι άλλο κι έχει τόσο μεγάλο και καλό ρεύμα, δεν μπορώ να το ξέρω».
-το αν υπήρξε οικονομικός αποκλεισμός ενώσεων που είναι κατά Γκιρτζίκη: «Από ό,τι ξέρω κάποιες ενώσεις αποκλείστηκαν από κάποια ποσά που εστάλησαν προ καιρού. Λεπτομέρειες δεν γνωρίζω».

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα