Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Η Τσέλσι έδωσε άδεια στον Γουίλιαν για να πάει στην οικογένεια του στην Βραζιλία

Ο Ουίλιαν έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με την Τσέλσι και παρά τις συζητήσεις οι δύο πλευρές δεν έχουν καταλήξει σε κάποια συμφωνία.

0

Η αναβολή της Premier League μέχρι τις 30 Απριλίου αλλά και η έξαρση του κορωνοϊού στην Μ. Βρετανία και σε άλλες χώρες, αναγκάζει αρκετούς ξένους ποδοσφαιριστές να ζητήσουν άδεια για να επιστρέψουν στις πατρίδες τους. Έτσι έγινε και στη περίπτωση του Γουίλιαν της Τσέλσι.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ζήτησε άδεια για οικογενειακούς λόγους από την ομάδα του Λονδίνο προκειμένου να φύγει από την Αγγλία με προορισμό την πατρίδα του, όπου βρίσκεται η γυναίκα του Βανέσα και οι δύο κόρες του, Βαλεντίνα και Μανουέλα οι οποίες έφυγαν πριν αρκετές ημέρες. Η Τσέλσι έδωσε την άδεια στον ποδοσφαιριστή ο οποίος αναζητάει τρόπο για να φύγει από το Λονδίνο όπου υπάρχει μεγάλο πρόβλημα αφού πλέον έχουν επιβληθεί αρκετοί περιορισμοί στις πτήσεις, αρκετών εκ των οποίων έχουν ακυρωθεί.

Ο Ουίλιαν έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με την Τσέλσι και παρά τις συζητήσεις οι δύο πλευρές δεν έχουν καταλήξει σε κάποια συμφωνία.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα