Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

“Η σκληρή άμυνα θα φέρει τη νίκη”

Ο Μαλίκ Χέρστον εξηγεί στο enwsi.gr τον τρόπο με τον οποίο θα έρθει η νίκη επί της Νεπτούνας

2

Ο Μαλίκ Χέρστον μίλησε στο enwsi.gr για τον τελευταίο αγώνα της ΑΕΚ για τη φάση των ομίλων του Eurocup. Αντίπαλος είναι η Νεπτούνας, μια ομάδα που έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων, ωστόσο ο Αμερικανός της Ένωσης στάθηκε στην άμυνα. Έναν τομέα του παιχνιδιού που καλείται η ΑΕΚ να βελτιώσει για να αυξήσει τις πιθανότητες νίκης.

«Περιμένω να σκληρύνουμε την άμυνα μας και να δείξουμε σημαντική βελτίωση συνολικά. Δεν μπορούμε να αφοσιωθούμε στα υπόλοιπα παιχνίδια, δεν γίνεται αυτό. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη και θα δούμε τι θα προκύψει. Η Νεπτούνας είναι μια ομάδα με επαγγελματική νοοτροπία και θα είναι εξαιρετικό για εκείνους να τελειώσουν τον όμιλο με την πρώτη θέση. Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Θεωρώ πως θα έχουν αυτοπεποίθηση και θα είναι έτοιμοι για να διεκδικήσουν τη νίκη.

Για εμάς είναι μια ευκαιρία να σταματήσουμε το σερί ηττών. Πρέπει να μπούμε με αυτοπεποίθηση, να παίξουμε συνολικά αποτελεσματική άμυνα και να δείξουμε τον καλό μας εαυτό. Η άμυνά μας είναι ένα ζήτημα που μας απασχολεί πριν από κάθε αγώνα. Πρέπει να έχουμε επικοινωνία, καλή λειτουργία και να καλύπτει ο ένας τα «νώτα» του άλλου».

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα