Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Η συνεργασία της ΑΕΚ με την Τράπεζα Πειραιώς

4

ÁÍÅÓÔÇÓ ÃÅÙÑÃÅÁÓ ÔÆÁÍÅÔÏÐÏÕËÏÓ  ÐÁÑÏÕÓÉÁÓÇ ÁÐÏ ÔÇÍ ÐÁÅ ÁÅÊ ÊÁÉ ÔÇÍ ÔÑÁÐÅÆÁ ÐÅÉÑÁÉÙÓ ÔÇÍ ÍÅÁ ÐÉÓÔÙÔÉÊÇ ÊÁÑÔÁ AEK FC MasterCardΗ ΠΑΕ ΑΕΚ προχώρησε στην παρουσίαση της νέας πιστωτικής κάρτας, ΑΕΚ FC Μastercard σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς. Στην εκδήλωση το ποδοσφαιρικό τμήμα εκπροσωπήθηκε από τους Νίκο Γεωργέα, Άνταμ Τζανετόπουλο και Γιάννη Ανέστη.

Πρόκειται για μία ιδιαίτερα προνομιακή κάρτα, καθώς προσφέρει στους κατόχους της ένα πρόγραμμα πιστότητας, μέσω του οποίου μπορούν να κερδίσουν μοναδικά δώρα και αξέχαστες εμπειρίες με την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, κάθε αγορά που πραγματοποιείται με την κάρτα μετατρέπεται σε πόντους, οι οποίοι εξαργυρώνονται με δώρα όπως: αθλητικά είδη με το σήμα της ομάδας, συνοδεία ποδοσφαιριστών (line up kids), συμμετοχή στο ΑΕΚ day, εισιτήρια διαρκείας κ.α.

Η δήλωση του Νίκου Γεωργέα:

“Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών θέλω να πω ότι είναι πολύ σημαντικό να έχουμε δίπλα μας συνεργάτες, όπως η τράπεζα Πειραιώς, γιατί στηρίζουν έμπρακτα όλες μας τις προσπάθειες. Χαιρόμαστε πολύ που η κάρτα αυτή φέρνει κοντά τον κόσμο της ομάδας. Είναι μια συνεργασία ωφέλιμη και για τις δύο πλευρές και δείχνει ότι η ΑΕΚ βρίσκει και πάλι σιγά – σιγά τα πατήματά της”.

Ο εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, Νίκος Καραούζας ανέφερε:

“Η σημερινή μέρα είναι πολύ σημαντική για την ΠΑΕ ΑΕΚ για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι η κάρτα αυτή είναι αποτέλεσμα μιας συνέργειας που έχουμε με την Τράπεζα Πειραιώς, που είναι κι ένας από τους βασικούς χορηγούς της ομάδας, που στήριξε από την πρώτη μέρα τις προσπάθειες που κάναμε πριν από δύο χρόνια. Ο δεύτερος είναι ότι έπειτα από αρκετά χρόνια, οι φίλαθλοί μας αποκτούν πρόσβαση στην επίσημη πιστωτική κάρτα της ομάδας, με τους ευνοϊκότερους τραπεζικούς όρους, Βασικός στόχος είναι αυτή η κάρτα να αποτελέσει εργαλείο στις καθημερινές ανάγκες της ομάδας”.

Η Αλέξια Αναγνωστοπούλου, υπεύθυνη Marketing της τράπεζας Πειραιώς τόνισε:

“Η συνεργασία μας με την ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν άψογη και είναι μεγάλη μας τιμή να συνεργαζόμαστε με μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Η κάρτα αυτή είναι μια κάρτα που όχι μόνο μπορεί μέσω συλλογής πόντων να προσφέρει σημαντικά δώρα στους φιλάθλους. Το πιο σημαντικό είναι ότι αυτή η κάρτα λειτουργεί ως όχημα, για να φέρει πολύ κοντά τους φίλους της ΑΕΚ στην ομάδα τους”.

Ο Παναγιώτης Διβριώτης, επικεφαλής του τμήματος καρτών της Πειραιώς ανέφερε:

“Τα πρώτα αποτελέσματα από την ανταπόκριση του κόσμου είναι πολύ ενθαρρυντικά. Η νέα κάρτα διατίθεται σε δύο τύπους και είναι “ντυμένη” με το λογότυπο της Ένωσης. Η κάρτα είναι συνδεδεμένη με ένα πρόγραμμα επιβράβευσης, μέσα από το οποίο ο φίλαθλος έχει τη δυνατότητα να κερδίσει διάφορα. Η νέα κάρτα προσφέρεται με δωρεάν συνδρομή και φυσικά προσφέρει όλα τα προνόμια της Τράπεζας Πειραιώς”.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα