Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Η Ευρωκλινική κάνει δώρο σε όλους τους κατόχους της Κάρτας Φίλου ΑΕΚ 2019/20

0

ΑΕΚ και ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ πορεύονται από τη φετινή αγωνιστική περίοδο μαζί. Έτσι, η ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ κάνει ένα μεγάλο δώρο σε όλους τους κατόχους της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ 2019-20.

Συγκεκριμένα, με την επίδειξη της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ 2019-20 στο Πολυιατρείο της Ευρωκλινικής Σημείο Δ.Υ.Ο (Τσόχα 24 & Σούτσου, Αθήνα, μετρό Αμπελόκηποι) σας προσφέρεται η θεραπεία κρυολιπόλυσης στο Τμήμα Αισθητικής Δερματολογίας στην προνομιακή τιμή των 210€ (από 260€) για την απώλεια του τοπικού λίπους.

Η κρυολιπόλυση αποτελεί την πιο αποτελεσματική μέθοδο για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους. Είναι μία μη επεμβατική μέθοδος, δηλαδή δεν γίνεται κάποιο χειρουργείο, αναισθησία κλπ. Η κρυολιπόλυσης στοχεύει στην ψύξη των λιποκυττάρων στους -9 C επιτυγχάνοντας την υγροποίησή τους και τη σταδιακή αποβολή τους από τον οργανισμό. Γίνεται μία μόνο εφαρμογή, η οποία και αρκεί για να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα ενώ ακολουθεί επαναξιολόγηση της περιοχής από τους δερματολόγους του τμήματος μετά το 3μηνο.

Περισσότερες πληροφορίες για την κρυολιπόλυση εδώ: https://www.euroclinic.gr/proion/prosfora-cryolipolisi/

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες ή ραντεβού στο τηλέφωνο 210-6416139 ή στο παραπάνω link.

Απαραίτητη προϋπόθεση η επίδειξη στα ταμεία του Πολυιατρείου μας της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ 2019-20.

Η προσφορά αφορά άνδρες και γυναίκες.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα