Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Η ΕΡΤ στην «Αγιά Σοφιά»: Στόχος να μπει η ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2021! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Αφιέρωμα της ΕΡΤ για το παλάτι της ΑΕΚ και όσα δήλωσε ο project manager του γηπέδου, Πάνος Παναγιωτίδης

5

Η κάμερα της ΕΡΤ βρέθηκε μέσα στην «Αγιά Σοφιά» και μίλησε με τον project manager της Dimand, Πάνο Παναγιωτίδη για το μεγάλο έργο.

Ο project manager αναφέρθηκε για την εξέλιξη των έργων, για το στέγαστρο, την ξεχωριστή ηχητική που θα έχει μέσα η αρένα.

Επίσης, τόνισε ότι στο νέο παλάτι της ΑΕΚ θα υπάρχουν συνολικά 46 θύρες και η είσοδος/έξοδος του κόσμου θα γίνεται από 28 διπλά τουρνικέ.

Για τα επόμενα βήματα έργου μίλησε πως τώρα γίνονται ηλεκτρολομηχανολικές εργασίες εντός γηπέδου και στις επόμενες 60 ημέρες θα αλλάξει μορφή και η όψη του γηπέδου, με το κατάλληλο ντύσιμο.

Και καταλήγοντας, απάντησε πως το χρονοδιάγραμμα για την παράδοση του έργου είναι το καλοκαίρι του ’21, αλλά θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η υπογειοποίηση για να παραδοθεί και να μπορέσει η ΑΕΚ να μπει στο νέο της σπίτι.

Δείτε όσα έδειξε η ΕΡΤ

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα