Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Η επόμενη μέρα στα Σπάτα

5

Η χθεσινή ήττα δεν είναι η πρώτη που θα κληθεί να διαχειριστεί στη φετινή σεζόν ο Τραϊανός Δέλλας. Όμως είναι μια ήττα βαριά και σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Και ενδεχομένως έρχεται να λειτουργήσει και προσθετικά στο αποτέλεσμα της Τούμπας. Ο βαθμός δυσκολίας στην διαχείριση είναι πολύ μεγάλος, καθώς έχει πολλά επίπεδα. Από την μια μεριά ο Δέλλας θα πρέπει να διαχειριστεί και την δεδομένη απογοήτευση των ποδοσφαιριστών του από την βαριά ήττα και την επίδραση που (θα) έχει στην ομάδα η αγανάκτηση του κόσμου για το αποτέλεσμα. Μάλιστα εκφράστηκε κατά έναν τρόπο και στην πράξη αυτή η αγανάκτηση τα ξημερώματα στο ξενοδοχείο της ομάδας.

Από την άλλη μεριά ο Δέλλας θα πρέπει να διατηρήσει και τις ισορροπίες μέσα στην αποδυτήρια, καθώς τώρα ο κίνδυνος να διαταραχθούν είναι μεγαλύτερος από κάθε άλλη φορά. Να προσπαθήσει δηλαδή να κρατήσει “ζεστούς” κάποιους ποδοσφαιριστές, που η ψυχολογία τους απαιτεί ειδική διαχείριση.

Και παράλληλα ο Δέλλας θα πρέπει να βρει τι πήγε στραβά στο αγωνιστικό κομμάτι. Υπάρχουν πολλά προβλήματα που έτσι κι αλλιώς υπήρχαν και προ του ντέρμπι, αλλά αναδείχθηκαν στο Καραϊσκάκη. Αυτά τα προβλήματα ο τεχνικός της ΑΕΚ θα πρέπει να βρει τους τρόπους να τα λύσει.

Όλα αυτά βεβαίως, θα πρέπει να γίνουν σχετικά γρήγορα, καθώς το Σάββατο υπάρχει ματς πρωταθλήματος και την επόμενη Τετάρτη παιχνίδι κυπέλλου.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα