Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Η εκδήλωση της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ στη Νέα Κίο

Μια όμορφη εκδήλωση πραγματοποίησε η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ στη Νέα Κίο Αργολίδας

0
Η ανακοίνωση αναφέρει: Σε μια πολύ συγκινητική εκδήλωση στη Νέα Κίο Αργολίδας,την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου,δεκάδες φίλοι της Λέσχης μυηθήκαμε στο ακατάλυτο κάλλος της προσφυγικής αλληλεγγύης και εκλεκτής δημιουργικότητας,πρόσημα μιας ηθικής πραότητας που μας συνδέει με τη βαριά 95χρονη ιστορική κληρονομιά της κοσμαγάπητης ΑΕΚ.
 Ευχαριστούμε εγκάρδια τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αργολίδας κ.Νεκτάριο,τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε.Αργολίδας κ.Τάσο Χειβιδόπουλο,τον Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών κ.Δημήτρη Καμπόσο,τους βουλευτές Ιωάννη Ανδριανό-Ιωάννη Γκιόλα και όσους άλλους χαιρέτισαν την εκδήλωση,τον διαπρεπή δικηγόρο κ.Γιώργο Μανινή ( για την έξοχη ομιλία του ),τους Ηλία και Θύμιο Χατζηγεωργίου,τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων και ΜΜΕ,καθώς και τους δεκάδες φίλους οι οποίοι συμμετείχαν.
Εγκρίθηκε ομόφωνα Ψήφισμα προς την ΠΑΕ ΑΕΚ:μία Θύρα του νέου γηπέδου να ονομαστεί “ΚΙΟΣ”.
Η Λέσχη Ιστορίας-Πολιτισμού ΑΕΚ,εμμένοντας στην ανάδειξη της αναπαλλοτρίωτης ουμανιστικής ιδεολογίας της ομάδας και στην αξιοποίηση των πιο ελευθερόφρονων συνειδήσεων,χωρίς διχαστικές ψυχώσεις,επιχαίρει για όσα προσπάθησε και κατάφερε κατά το 2018 υποσχόμενη ότι με την ίδια συναίσθηση των ευθυνών της θα ενεργοποιείται δυναμικά και στη νέα χρονιά.
Ευχόμαστε εγκάρδια σε όλους: χαρούμενες εορτές,οικογενειακή ευτυχία,δικαίωση σε κάθε ποιοτικό στόχο και στην ομάδα μας να συνεχίσει το ίδιο πειστικά την πρωταγωνιστική παρουσία της σε όλα τα αθλήματα.Σύντομα στην Αγια-Σοφιά,την Εστία–πυλώνα μας,που αναδιαμορφώνει τις ισορροπίες στην αθλητική ζωή.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα