Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

ΑΕΚ-Αμπελάρδο: Πολύ δύσκολα…

Γιατί ΑΕΚ και Αμπελάρδο είναι δύσκολο να συνεργαστούν πια…

10

Ο Αμπελάρδο είναι ένα από τα ονόματα που απασχόλησαν έντονα την ΑΕΚ. Ο 49χρονος Ισπανός αποτελεί μια ενδιαφέρουσα περίπτωση για τον πάγκο της «Ενωσης» καθώς θεωρείται ένας από τους καλύτερους νέους Ισπανούς προπονητές.

Μάλιστα, είναι ένας από τους λίγους «καλούς» τεχνικούς που είναι ελεύθεροι στην αγορά. Μετά από μια εξαιρετική χρονιά με την Αλαβές, επέλεξε να μείνει χωρίς ομάδα.

Σήμερα ο ίδιος ο Αμπελάρδο και ο μάνατζερ του διάψευσαν στο Gazzetta ότι υπάρχει πρόταση από την ΑΕΚ. Και πιθανότατα δεν υπάρχει γιατί υπάρχουν πολλά «αγκάθια».

Αρχικά το κασέ του. Ο Ισπανός έχει ένα πολύ μεγάλο κασέ, που είναι έξω από τα στάνταρ της «Ένωσης». Ο Ίλια Ίβιτς είναι σίγουρο ότι θα ήθελε να τον φέρει στην ομάδα, όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να ρίξει – κατά πολύ – τις απαιτήσεις του. Και αυτό δύσκολα, έως αδύνατον, θα γίνει τώρα που… καίγεται η ΑΕΚ.

Στο μυαλό του Αμπελάρδο

Ταυτόχρονα, ο ίδιος θέλει να «εξαργυρώσει» την φανταστική χρονιά στην Αλαβές με δύο τρόπους. Ένας είναι οι υψηλότερες απολαβές που προαναφέραμε, δεύτερος είναι μια θέση στον πάγκο ομάδας της Πριμέρα Ντιβισιόν. Είναι πολύ δύσκολο να αφήσει την χώρα του για το ελληνικό πρωτάθλημα. Στόχος του είναι να πάει σε μια «μεγαλύτερη» ομάδα, κατά προτίμηση ισπανική ή έστω σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα. Μάλιστα, ο ίδιος είχε στο μυαλό του και την Εθνική Ισπανίας…

Ωστόσο, ο Αμπελάρδο τούτη την στιγμή είναι εξαιρετικά δύσκολο να πλησιάσει στα μέρη μας. Και η ΑΕΚ αναγκαστικά κοιτάζει αλλού.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα