Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Η ΑΕΚ συντάσσεται με τον Λύσανδρο Γεωργαμλή για τον δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας

Στην αρχή υπήρξε λογική ουδετερότητας. Η ΑΕΚ δεν επιθυμούσε να εμπλακεί σε πολιτικά παιχνίδια, που είχαν κοστίσει ακριβά κατά το πρόσφατο παρελθόν. Αλλωστε, μέλη της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας υπήρχαν σχεδόν σε όλους τους συνδυασμούς. Ωστόσο, τώρα τα δεδομένα άλλαξαν

1

bajevic-georgamlis-melissanidis-μπαγεβιτς-γεωργαμλης-μελισσανιδηςΣτην αρχή υπήρξε λογική ουδετερότητας. Η ΑΕΚ δεν επιθυμούσε να εμπλακεί σε πολιτικά παιχνίδια, που είχαν κοστίσει ακριβά κατά το πρόσφατο παρελθόν. Αλλωστε, μέλη της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας υπήρχαν σχεδόν σε όλους τους συνδυασμούς. Ωστόσο, τώρα τα δεδομένα άλλαξαν. Η Νέα Φιλαδέλφεια θα επιλέξει για δήμαρχο ανάμεσα σε κάποιον που θέλει το γήπεδο της ΑΕΚ (Γεωργαμλής) και κάποιον που θέτει προϋποθέσεις σχεδόν απαγορευτικές για την ανέγερση του (Βασιλόπουλος). Μοιραία, η Ενωση δεν έχει κανένα ενδοιασμό.

Ολη η ΑΕΚ συντάσσεται πλέον με την προσπάθεια του Λύσανδρου Γεωργαμλή. Αλλωστε, πρόκειται για «παιδί» της ΑΕΚ, που έχει εξαιρετική σχέση τόσο με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, όσο και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς (συμπαίκτες, αλλά και στενοί συνεργάτες επί χρόνια). Συν τοις άλλοις, στο ψηφοδέλτιο του Γεωργαμλή υπάρχουν πολλοί ακόμα Ενωσίτες, με πρώτο και σημαντικότερο τον Θωμά Μαύρο, αλλά και τους Νίκο Σταθόπουλο και Μιχάλη Συμιγδαλά.

Η στήριξη προς τον Γεωργαμλή θα επικυρωθεί με κάθε επισημότητα τις επόμενες ημέρες. Ενδεχόμενη παρουσία του στο γήπεδο στην αποψινή αναμέτρηση, θα τον φέρει στο πλευρό του Δημήτρη Μελισσανίδη. Υπάρχει σκέψη μάλιστα, να παρευρεθεί ο «τίγρης», αλλά και άλλοι εκπρόσωποι της νέας τάξης πραγμάτων της ΑΕΚ σε κάποια από τις προσεχείς εκδηλώσεις του Γεωργαμλή, ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για την «κιτρινόμαυρη» στήριξη.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα