Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

«Η ΑΕΚ ότι έχει να πει, το κάνει με στοιχεία και στα θεσμικά όργανα»

Δεν ασχολείται η Ένωση με τις… θέσεις του Ολυμπιακού και την «κοκορομαχία» με τον ΠΑΟΚ

5

Η χθεσινή επιστολή του Ολυμπιακού προς τον Λευτέρη Αυγενάκη μέσω της οποίας εκφράστηκαν τα παράπονα των Ερυθρόλευκων για μια σειρά από λόγους που οι ίδιοι επικαλούνται, δεν αγγίζει την ΑΕΚ. Η Ένωση άλλωστε ουδέποτε μπήκε στη διαδικασία να ασχοληθεί με τέτοια ζητήματα, που προκύπτουν στα πλαίσια της «κοκορομαχίας» Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ που έχει ξεκινήσει από την αρχή της σεζόν.

Οι Κιτρινόμαυροι δεν είχαν να κάνουν το παραμικρό σχόλιο επί του θέματος χθες. Η ΑΕΚ δεν τοποθετήθηκε επίσημα, ούτε υπήρξε κάποια διαρροή από την πλευρά της. Οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν καταστήσει άλλωστε σαφές πως όταν έχουν να πουν κάτι, το κάνουν με στοιχεία και απευθύνονται στα θεσμικά όργανα. Όπως είχαν πράξει για παράδειγμα με τον Μέλο Περέιρα.

Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι πως το αυτί των ανθρώπων της ΑΕΚ δεν… ίδρωσε από τη χθεσινή πρωτοβουλία του Ολυμπιακού. Η Ένωση παραμένει προσηλωμένη στην επόμενη μέρα της και στα δικά της, εσωτερικά ζητήματα. Χωρίς να έχει την παραμικρή διάθεση να ασχοληθεί με θέματα που δεν προέκυψαν τώρα, αλλά… σέρνονται από την αρχή του πρωταθλήματος. Όπως για παράδειγμα οι διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού για την ΕΠΟ, τη διαιτησία κ.α..

Το μόνο που έβγαινε ως κλίμα από μεριάς ΑΕΚ χθες, ήταν πως τα όσα επικαλείται ο Ολυμπιακός στην επιστολή, δεν γίνεται επουδενί να αποτελέσουν ατζέντα συζήτησης για τους θεσμικούς παράγοντες του ποδοσφαίρου. Να μπει δηλαδή στο «κάδρο» της κουβέντας για την επόμενη μέρα του αθλήματος η θέση των Ερυθρόλευκων, όπως αυτή εκφράστηκε χθες, με επίσημο μάλιστα τρόπο.

Η ΑΕΚ τη δεδομένη στιγμή κοιτάζει μόνο πως θα ανασυνταχθεί και θα διορθώσει τα δικά της λάθη, προκειμένου να βρει ξανά τον δρόμο της αγωνιστικά. Μιας και το πρωτάθλημα έχει ακόμα μπόλικες… στροφές, με τη φετινή σεζόν να προμηνύεται μακρά.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα