Τελευταία Νέα

Οριστικά τέλος από την ΑΕΚ ο Τούρκος τερματοφύλακας που χαιρέτισε στρατιωτικά!

Ο Τούρκος τερματοφύλακας τελείωσε και επίσημα από τον Δικέφαλο

Ο Γιουνούς Οζμουσούλ αποτελεί πλέον και επίσημα παρελθόν από την ΑΕΚ! Η Ένωση ανακοίνωση με πλήρη επισημότητα την λύση της συνεργασίας της με τον Τούρκο τερματοφύλακα.

«Η Διοίκηση του Σωματείου ΑΕΚ, ενεργούσα ως θεματοφύλακας των αξιών και των ιδανικών του Συλλόγου και μετά τη διαδικασία που ακολουθήθηκε σύμφωνα με το Νόμο, το Καταστατικό και τον Εσωτερικό Κανονισμό, δυνάμει της οποίας απέκλεισε άμεσα τον αθλητή Γιουνούς Οζμουσούλ από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα για σοβαρά παραπτώματα και τον οποίο έχει ήδη αντικαταστήσει με τον τερματοφύλακα Μίλαν Κοσάνοβιτς, γνωστοποιεί και τύποις την οριστική λύση της συνεργασίας της με τον Τούρκο χειροσφαιριστή», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζουμε πως ο Δικέφαλος είχε ανακοινώσει τρίμηνη διακοπή του Γιουνούς Οζμουσούλ μετά την στρατιωτική χειρονομία του στον αγώνα με την Εθνική χάντμπολ Τουρκίας. Η απόφαση αυτή εξ’ αρχής δεν φαινόταν πως θα τηρηθεί και ο παίκτης ουσιαστικά είχε ήδη… τελειώσει. Η ΑΕΚ για νομικούς λόγους προχώρησε τότε σε τρίμηνη διακοπή συμβολαίου η οποία επεκτεινόταν έως το τέλος Ιανουαρίου και την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου.

Δείτε επίσης

Παπασταμάτης: «Δεν θα μας εμποδίσει τίποτα να πετύχουμε τους στόχους μας»

Ο διοικητικός υπεύθυνος της ΑΕΚ, Σταμάτης Παπασταμάτης τόνισε πως η ομάδα παραμένει συγκεντρωμένη για να κατακτήσει τους στόχους της οπότε κι αν επανέλθει στην αγωνιστική δράση