«Το 2019 να φέρει τίτλους στην ΑΕΚ»

Οι παίκτες της ομάδας χάντμπολ μοιράζονται μέσω του enwsi.gr τις ευχές τους για τη νέα χρονιά

Με αισιοδοξία και όνειρα περιμένουν την άφιξη του 2019 στην ΑΕΚ. Μια χρονιά που ευελπιστούν πως θα φέρει στην ομάδα τίτλους, χαρές και διακρίσεις. Οι παίκτες της ομάδας χάντμπολ μοιράστηκαν μέσω του enwsi.gr τις ευχές τους για τη νέα χρονιά με την κατάκτηση των τίτλων να κυριαρχεί. Αλέξης Αλβανός, Στάθης Ζαμπούνης, Τάσος Παπαδιονυσίου, Θανάσης Συγγάρης, Διονύσης Γεωργιάδης, Χρήστος Μυλωνάς, Ιούλιος Αργυρού, Λαρς Γιάκομπσεν, Ραντούλε Ραντούλοβιτς, Μπάμπης Δομπρής, Λαουρίνας Παλεβίτσιους και Παναγιώτης Νικολαϊδης εύχονται με ένα στόμα το 2019 να φέρει στην ΑΕΚ τίτλους.

Αλέξης Αλβανός: «Θέλω να ευχηθώ σε όλους υγεία πάνω από όλα. Η ευχή μου για την ομάδα είναι να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου και μια καλή πορεία στην Ευρώπη.»

Στάθης Ζαμπούνης: «Να έχουμε υγεία και πιστεύω ότι η νέα χρονιά θα μας βρει πιο έτοιμος και αποφασισμένους για τη νέα χρονιά για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο γιατί οι στόχοι μας είναι ξεκάθαροι. Είμαστε πεινασμένοι για τίτλους και ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στο γήπεδο»

Τάσος Παπαδιονυσίου: «Καλή χρονιά σε όλα τα τμήματα της ΑΕΚ και υγεία σε όλους μας ! Εύχομαι το 2019 να φέρει  στην ομάδα όσα της στέρησε η προηγούμενη χρονιά! Δεν θα είναι εύκολο αλλά έχουμε όλα τα φόντα να πετύχουμε και θα τα καταφέρουμε»

Θάνος Συγγάρης: «Εύχομαι κυρίως το νέο έτος να φέρει υγεία σε όλα τα σπιτικά, έτσι ώστε να μπορούν να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες της καθημερινότητας… Το ίδιο εύχομαι και για την δικιά μας ομάδα σαν χάντμπολ αλλά και την ΑΕΚ γενικότερα. Εύχομαι μια χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη, χωρίς τραυματισμούς έτσι ώστε να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε τους τίτλους της φετινής χρονιάς μέχρι τέλος και να τους κατακτήσουμε»

Διονύσης Γεωργιάδης: «Να είναι μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Να συνεχίσει ο κόσμος να είναι δίπλα μας και στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσουμε μαζί στο τέλος την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου»

Παναγιώτης Νικολαιδης: «Εύχομαι το 2019 να είναι καλύτερο για την ομάδα μου και να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Η νέα χρονιά να μας φέρει υγεία και να μας δώσει τη δύναμη για να φέρουμε στην ΑΕΚ τίτλους και να δώσουμε ξανά χαρά στον κόσμο μας»

Ιούλιος Αργυρού: «Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο. Το 2019 να φέρει περισσότερες χαρές σε όλους. Στην ομάδα μας φυσικά να κατακτήσουμε τους στόχους μας και να φέρουμε ξανά την ΑΕΚ στην κορυφή»

Χρήστος Μυλωνάς: «Εύχομαι το 2019 να φέρει καλύτερες μέρες σε όλο τον κόσμο, με αγάπη,ευτυχία,και πρωτίστως υγεία . Και όσων αφορά την ομάδα μας , την κατάκτηση του Νταμπλ και την καλύτερη δυνατή πορεία στην Ευρώπη. Χρόνια πολλά και καλή Χρονιά».

Λαρς Γιάκομπσεν: «Εύχομαι η οικογένεια μου και όλοι να έχουμε υγεία. Και ελπίζω το 2019 να μας φέρει τίτλους στην ΑΕΚ».

Μπάμπης Δομπρής: «Εύχομαι τα καλύτερα για την οικογένεια της ΑΕΚ μια χρονιά γεμάτη τίτλους και χωρίς τραυματισμούς. Η ομάδα μας ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο μέσα στις γιορτές και είμαι αισιόδοξος ότι θα επιτύχουμε τους στόχους που θέσαμε απ την αρχή της σεζόν»

Ραντούλε Ραντούλοβιτς: «Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να έχει υγεία και η νέα χρονιά να φέρει στην ΑΕΚ μερικά τρόπαια.

Λαουρίνας Παλεβίτσιους: «Η νέα χρονιά να φέρει όλους τους τίτλους στην ΑΕΚ και έχουμε την υγεία μας όλοι».

Δείτε επίσης

Η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ αποχαιρετά τον Ανδρέα Παπασταμάτη

Ανακοίνωση για τον χαμό του Ανδρέα Παπασταμάτη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *