Προκλητικός ο Καραμπουρνιώτης του Ολυμπιακού

Δείτε τι γράφτηκε στο φύλλο αγώνα, μετά το ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό

Ο παίκτης του Ολυμπιακού, Π. Καραμπουρνιώτης, αφού χτύπησε εκτός φάσης τον Μπάμπη Δομπρή της ΑΕΚ τον έβρισε χυδαία, με αποτέλεσμα να δεχτεί κόκκινη και να του κρατηθεί το δελτίο.

Εκτός αυτού του περιστατικού, στο ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό υπήρξαν αρκετές διακοπές στο παιχνίδι, με τους διαιτητές και τους παρατηρητές να επεξηγούν στο φύλλο αγώνα τα περιστατικά που συνέβησαν.

Αναλυτικά: 

Οι διαιτητές έγραψαν στο φύλλο αγώνα: «Στο 51:59 του αγώνα ο αθλητής του αγώνα Π. Καραμπουρνιώτης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη και μπλε κάρτα γιατί μετά από φάουλ που δέχθηκε, κινήθηκε απειλητικά προς τον αντίπαλο του και του είπε ’’άντε γ@μήσου ρε μπ@στ@ρδ@κι’’ Το δελτίο του αθλητή κρατήθηκε».

Ο παρατηρητής ασφαλείας έγραψε στο φύλλο αγώνα: «1. Υβριστικά συνθήματα κατά φυσικών προσώπων του Ολυμπιακού πριν την έναρξη, στο 12:29 και στο 57:08. 2. Ρίψη νερού στον αγωνιστικό χώρο από τους οπαδούς της ΑΕΚ στο 34:14 και στο 34:45. 3) Απόπειρα επίθεσης οπαδών της ΑΕΚ προς τους επισήμους του Ολυμπιακού στο 27:02 4)Είσοδος και πανηγυρισμοί οπαδών της ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο μετά την λήξη του αγώνα. 5. Προβληματική λειτουργία του χρονομέτρου. Σε όλα τα ανωτέρω έγιναν διακοπές του αγώνα. Ακολουθεί αναλυτική έκθεση».

Δείτε επίσης

Η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ αποχαιρετά τον Ανδρέα Παπασταμάτη

Ανακοίνωση για τον χαμό του Ανδρέα Παπασταμάτη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *