Οζμουσούλ: «Ζητώ συγγνώμη, γνωρίζω την ιστορία της ΑΕΚ»

Ο Τούρκους τερματοφύλακας απολογήθηκε για τον στρατιωτικό χαιρετισμό

Η ΑΕΚ άκουσε χθες την απολογία του Γιουνούς Οζμουσούλ ο οποίος παραδέχτηκε το λάθος του, ζήτησε συγγνώμη και εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στην ομάδα για να βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων.

Αναστάτωση προκάλεσε στην ΑΕΚ η κίνηση του Γιουνούς Οζμουσούλ να χαιρετήσει στρατιωτικά μαζί με την υπόλοιπη Εθνική Τουρκίας χάντμπολ. Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής κάλεσε άμεσα σε απολογία τον παίκτη ο οποίος χθες μόλις επέστρεψε από την χώρα του έδωσε εξηγήσεις στον διοικητικό υπεύθυνο, Σταμάτη Παπασταμάτη.

Όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ», ο κ. Παπασταμάτης άκουσε τον παίκτη να εκφράζει την λύπη και την μεταμέλεια του για την κίνηση του. Ο ίδιος ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση με το κλίμα που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες μέρες και ζήτησε συγνώμη εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία του να παραμείνει στην ΑΕΚ και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. «Ζητάω συγγνώμη, ξέρω την ιστορία της ΑΕΚ, την σέβομαι για αυτό είμαι εδώ. Αγαπώ την ομάδα και θέλω να μείνω εδώ για να πάρουμε πρωτάθλημα. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έπαιρνε τέτοια έκταση, θέλω να μείνω, αγαπάω την ομάδα, τους συμπαίκτες μου. Αφήστε με να μείνω και να βοηθήσω να πάρουμε το πρωτάθλημα» ανέφερε χαρακτηριστικά στον κ. Παπασταμάτη.

Ο παίκτης έδωσε προφορικές εξηγήσεις με τον διοικητικό υπεύθυνο να εισηγείται στο Δ.Σ. την βαριά και παραδειγματική τιμωρία του αλλά όχι εξόντωση του και αποπομπή του από την ομάδα. Η ΑΕΚ φέτος έχει κάνει μια τεράστια επένδυση «χτίζοντας» ένα δυνατό ρόστερ που διεκδικεί τίτλους και μια ενδεχόμενη αποχώρηση του Οζμουσούλ στην παρούσα φάση θα άφηνε την ομάδα «εκτεθειμένη» κάτω από τα δοκάρια.

Δείτε επίσης

“Έπιασε” Μπακαούκα ο Γεωργιάδης!

Μεγάλο επίτευγμα για τον Διονύση Γεωργιάδη