Οζμουσούλ: «Θα μας βοηθήσουν τα δυνατά φιλικά»

Την πεποίθηση του πως η ομάδα θα παρουσιάζεται καλύτερη από παιχνίδι σε παιχνίδι εξέφρασε ο Τούρκος τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Γιουνούς Οζμουσούλ

Η ΑΕΚ φέτος πραγματοποίησε ριζικές αλλαγές στο ρόστερ της και ενισχύθηκε σε καίριες θέσεις που παρουσίαζε αδυναμίες τα τελευταία χρόνια. Η ομάδα παρουσιάζεται εξαιρετικά ενισχυμένη κάτω από τα δοκάρια με τους Γιουνούς Οζμουσούλ και Ιγκόρ Άρσιτς. Ο Τούρκος έχει προσθέσει σταθερότητα και σιγουριά στην αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ και με δηλώσεις του στην «Ώρα» εξέφρασε την πεποίθηση πως η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και μέσα από τα φιλικά θα μπορέσει να αποκτήσει πιο γρήγορα την αγωνιστική της ταυτότητα: «Ήταν το δεύτερο συνεχόμενο φιλικό μέσα σε δύο μέρες για μας. Για μας αυτά τα φιλικά είναι χρήσιμα γιατί μας βοηθάνε για να «δέσουμε’ περισσότερο σαν ομάδα. Έχουν έρθει αρκετά νέα πρόσωπα φέτος και σίγουρα χρειαζόμαστε χρόνο για να μπορέσουμε να δείξουμε αυτό που πραγματικά μπορούμε. Θεωρώ πως είμαστε σε καλό δρόμο και προχωράμε σταθερά».

Παράλληλα αναφέρθηκε και για το τουρνουά που κατέκτησαν στην Στρούγκα το οποίο θεωρεί πως θα τους βοηθήσει στην πορεία: «Ξεκινήσαμε τα φιλικά απέναντι σε δυνατές ομάδες στο τουρνουά στη Στρούγκα και καταφέραμε να το κερδίσουμε. Είμαστε ακόμα στην αρχή αλλά πιστεύω θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά αλλά και στη πορεία γιατί έχουμε αντιμετωπίσει δυνατούς αντιπάλους στην προετοιμασία μας». Όσο για το ματς με τον ΠΑΟΚ φάνηκε να γνωρίζει αρκετά στοιχεία για τον αντίπαλο: «Ξεκινήσαμε ήδη προετοιμασία για αυτό το παιχνίδι. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα που χρειάζεται προσοχή». Όσο για το γεγονός πως είναι ο πρώτος Τούρκος που φοράει την φανέλα του «Δικεφάλου» ο Οζμουσούλ σχολίασε: «Ναι το γνωρίζω. Είναι μεγάλη μου χαρά που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Δείτε επίσης

Παίρνει Καλόμοιρο η ΑΕΚ!

Άλλη μια μεταγραφή ετοιμάζεται να κάνει η ΑΕΚ