Να αποδείξει ότι δε φέρει την παραμικρή ευθύνη θέλει η ΑΕΚ ενώπιον του αθλ. δικαστή

Στο γραφείο του αθλητικού δικαστή κρίνεται σήμερα στις 15:00 η τύχη του τρίτου τελικού πρωταθλήματος χάντμπολ, μεταξύ της ΑΕΚ και του Διομήδη, με την Ένωση να ρίχνει όλη την ευθύνη για τα επεισόδια στις αστυνομικές δυνάμεις

ÁÅÊ - ÄÉÏÌÇÄÇÓΣτο γραφείο του αθλητικού δικαστή κρίνεται σήμερα στις 15:00 η τύχη του τρίτου τελικού πρωταθλήματος χάντμπολ, μεταξύ της ΑΕΚ και του Διομήδη, με την Ένωση να ρίχνει όλη την ευθύνη για τα επεισόδια στις αστυνομικές δυνάμεις.

Οι δύο ομάδες θα απολογηθούν για τα όσα συνέβησαν στο κλειστό γυμναστήριο της Κυψέλης, τα οποία ήταν αρκετά για να μην αρχίσει ποτέ το παιχνίδι που θα έκρινε την πρωταθλήτρια ομάδα της σεζόν. Την ΑΕΚ θα εκπροσωπήσουν ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου, μαζί με τον γενικό γραμματέα, Γιώργο Κατσαδήμα. Τις προηγούμενες μέρες εξέταζαν εκτενώς όλα τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους (βίντεο και φωτογραφίες) απ’ τα οποία αποδεικνύεται ότι η Ένωση δε φέρει ευθύνη για τα επεισόδια, ρίχνοντας το φταίξιμο αποκλειστικά στην αστυνομία. Αυτό που υποστηρίζουν οι άνθρωποι του δικεφάλου είναι ότι οι αστυνομικές δυνάμεις με τη συμπεριφορά τους ώθησαν τον κόσμο στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει λόγος, με τους αθλητές των δύο ομάδων να ζητούν από τα όργανα της τάξης να μην πετούν δακρυγόνα σε κλειστό χώρο, χωρίς όμως να εισακούονται οι παρακλήσεις τους.

Ο αθλητικός δικαστής, Κωνσταντίνος Δεμέστιχας, αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να εξετάσει τις απολογίες των εμπλεκόμενων πλευρών και να αποφασίσει για την τύχη του τρίτου τελικού, με την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης να περιμένει την ετυμηγορία του, προκειμένου να ορίσει την ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

Δείτε επίσης

Με την καλύτερη ψυχολογία κόντρα στον Ολυμπιακό

Το κλίμα στην ομάδα χάντμπολ είναι εξαιρετικό με τους παίκτες να δηλώνουν αποφασισμένοι για να τα δώσουν όλα για τη νίκη στο ντέρμπι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό