Μπουνέτα: «Με τον κόσμο της ΑΕΚ δίπλα μας, είμαστε πιο δυντοί»

Όσα είπε ο Κροάτης ίντερ μετά τις πρώτες του περιπέτειες με την ΑΕΚ

Ο Μαρίν Μπουνέτα, μίλησε στο greekhandball.com για τις πρώτες του στιγμές με την ΑΕΚ.

«Με ανυπομονησία, προετοιμάζομαι με την ομάδα μου, για το πρώτο ματς στο πρωτάθλημα, στο σπίτι μας. Είδα πολλά παιχνίδια στο βίντεο από την περσινή σεζόν και μου αρέσει πολύ η ατμόσφαιρα στο γήπεδο μας. Εχουμε φανταστικό κοινό. Θέλω να ζήσω μαζί τους την γιορτή του αγώνα, με το πάθος και την φωνή τους. Με τους φιλάθλους της ΑΕΚ δίπλα μας, είμαστε ακόμα πιο δυνατοί. Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος για την επιλογή μου, γιατί ήλθα σε μία πολύ καλή ομάδα με άψογη οργάνωση, εξαιρετικές συνθήκες και με θαυμάσιους Ελληνες και ξένους παίκτες. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος. Θέλουμε να πάρουμε όσους πιο πολλούς τίτλους μπορούμε. Πρέπει βέβαια, να είμαστε σοβαροί σε κάθε αγώνα μας και αυτό μας λέει, συνέχεια, ο προπονητής μας και έχει απόλυτο δίκιο».

Για τον βασικό αντίπαλο της ΑΕΚ: «Ο Ολυμπιακός είναι ο κύριος ανταγωνιστής μας. Εχει πολύ καλή ομάδα. Με 2 παίκτες του, γνωρίζομαι. Ημουν συμπαίκτης στη Σλοβενία με τον Μπογκούνοβιτς, για ένα μήνα ενώ με τον Σπίκιτς ήμουν αντίπαλος στο κροατικό πρωτάθλημα. Εχουμε την δυναμική και το ταλέντο, όλα τα εφόδια, ώστε να ανταγωνισθούμε τον Ολυμπιακό και πιστεύω ότι στο τέλος, εμείς θα επικρατήσουμε».

Για την εμφάνιση του απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Τίποτα το ιδιαίτερο για εμένα. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση μου, αλλά, μόνο στο δεύτερο ημίχρονο. Μπορώ πολύ καλύτερα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε τόσο καλά, αλλά, στην επανάληψη επιβάλλαμε τον ρυθμό μας. Εχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης, ως ομάδα. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλά, σε ένα σκληρό παιχνίδι, με τελείως διαφορετική ατμόσφαιρα σε σχέση με εκείνη στην οποία είχα συνηθίσει στα προηγούμενα χρόνια. Ο αγώνας είχε ενδιαφέρον, ωστόσο, περιμένω περισσότερα στη συνέχεια».

Δείτε επίσης

Μπουνέτα: «Χαρούμενος που έμεινα στην ΑΕΚ, την επόμενη χρονιά θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί»

Ο αθλητής της ΑΕΚ μίλησε σε Μέσο της Κροατίας