Μιλάει με τρεις προπονητές η ΑΕΚ, αλλάζει όλους τους ξένους!

Ριζικές αλλαγές στην ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ

Μεγάλη κινητοποίηση υπάρχει τις τελευταίες ώρες στην ομάδα χάντμπολ με τις εξελίξεις να είναι άμεσες τόσο στο θέμα του ρόστερ όσο και σε αυτό του προπονητή!

Ήδη έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με τους Γιώργο Κρανάκη, Δημήτρη Δημητρούλια και Κωστή Μπούνα. Και οι τρεις έχουν δουλέψει σε υψηλό επίπεδο, θεωρούνται από τους καλύτερους στην Ελλάδα και αν τελικά η διοίκηση αποφασίσει να παραμένει στην «εγχώρια» αγορά σίγουρα μια από τις τρεις παραπάνω περιπτώσεις θα είναι και η επικρατέστερη.

Σε ότι αφορά το ρόστερ, η «Ένωση» αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγή όλων των ξένων της εκτός όπως έχουμε αναφέρει του Λαρς Γιάκομπσεν που έχει ανανεώσει από τα μέσα της σεζόν. Συγκεκριμένα, παρελθόν αποτελούν και επίσημα οι Βραζάλιτσα, Νταρσουλάντ, Παλεβίτσιους, Μπάλαζ, Ραντούλοβιτς, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Ροζαβόλγκι,

Από τους Έλληνες αναμένεται να αποχωρήσει και ο Θάνος Συγγάρης, ενώ υπάρχουν και 1-2 ακόμα ερωτηματικά.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ για το «διαζύγιο» με τους ξένους:

Η ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους χειροσφαιριστές Radule Radulovic (83 συμ., 2 γκολ), Laurynas Palevicius (42 συμ., 110 γκολ), Maros Balaz (43 συμ., 123 γκολ), Celim Darsuland (21 συμ., 9 γκολ) και Eldin Vrazalica (84 συμ., 190 γκολ).

Ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΚ ευχαριστεί και τους 5 αθλητές για την προσφορά τους στην ομάδα χάντμπολ και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Δείτε επίσης

Παπαδιονυσίου: «Δικαιωμένοι για αυτό το πρωτάθλημα»

Ο Τάσος Παπαδιονυσίου με δηλώσεις του στην «Ώρα» ξεκαθάρισε πως η ΑΕΚ άξιζε να κατακτήσει τον φετινό τίτλο