Τελευταία Νέα

Κεδέρης: «Μας στενοχωρεί αλλά χρειάζεται υπομονή»

Ο Χρήστος Κεδέρης μίλησε στην «Ώρα» για την ψυχολογία της ομάδας μετά την αναβολή όλων των αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη

Η ομάδα χάντμπολ θα έδινε υπό κανονικές συνθήκες σήμερα τον πρώτο τελικό της χρονιάς, διεκδικώντας το Κύπελλο Ελλάδος. Οι εξελίξεις ωστόσο και τα μέτρα ασφαλείας για την εξάπλωση του κορονοϊού είχε ως αποτέλεσμα το πρόγραμμα «φωτιά» να μετατραπεί σε απόλυτη αγωνιστική απραξία. Η κατάσταση αυτή όπως ήταν αναμενόμενο επηρέασε και τους παίκτες που είχαν δουλέψει σκληρά όλο αυτό το διάστημα για να είναι έτοιμοι για τις κρίσιμες υποχρεώσεις που είχαν μπροστά τους. Οι συνθήκες ωστόσο δεν τους επιτρέπουν να κάνουν κάτι διαφορετικό εκτός από το να διαχειριστούν την κατάσταση με ψυχραιμία, ελπίζοντας πως σύντομα θα μπορέσουν να επιστρέψουν και πάλι στο γήπεδο διεκδικώντας τους φετινούς στόχους.

Το κλείσιμο του ΟΑΚΑ είχε ως αποτέλεσμα να σταματήσουν μέχρι νεωτέρας και οι προπονήσεις με τον Δημήτρη Δημητρούλια ωστόσο να δίνει οδηγίες στους παίκτες του για ατομική εκγύμναση και φυσικά για να προσέχουν όσο περισσότερο γίνεται αυτές τις ημέρες. ο παίκτης της ΑΕΚ, Χρήστος Κεδέρης με δηλώσεις του στην «Ώρα» μίλησε για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και παρά την απογοήτευση του σχολίασε πως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο εκτός από υπομονή και να διατηρούνται  όσο μπορούν ο καθένας σε καλή κατάσταση.

 «Να μην το αφήσουμε να μας επηρεάσει»

Ο νεαρός εξτρέμ της ΑΕΚ σχολίασε αρχικά για την ψυχολογία της ομάδας μετά τις συνεχόμενες αναβολές: «Όσο και να θες να μην επηρεαστείς από όσα συμβαίνουν είναι πολύ δύσκολο. Σίγουρα η ψυχολογία μας δεν είναι η καλύτερη γιατί είχαμε δουλέψει πολύ για αυτά τα παιχνίδια που είχαμε μπροστά μας. Παρόλα αυτά προσπαθούμε να μην το αφήσουμε να μας επηρεάσει πολύ και φυσικά να βλέπουμε την θετική πλευρά των πραγμάτων. Συμβαίνει σε όλον τον κόσμο και δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι πέρα από το να προσέχουμε παρά πολύ». Όσο για το πως διαχειρίζεται η ομάδα αγωνιστικά την κατάσταση μετά και το κλείσιμο του ΟΑΚΑ ο παίκτης του «Δικεφάλου» επισήμανε: «Η αλήθεια είναι πως είχαμε βρει καλό ρυθμό στα τελευταία παιχνίδια και ήμασταν έτοιμοι για τις μεγάλες προκλήσεις που είχαμε μπροστά μας.  Δεν έχουμε άλλη λύση όμως από την υπομονή και από την ατομική εκγύμναση που έχουμε πάρει από το προπονητικό τιμ». Παράλληλα θέλησε να δώσει και ένα μήνυμα στον κόσμο για τις ημέρες που ακολουθούν σχολιάζοντας: «Θέλω να δώσω ένα μήνυμα στον κόσμο και να πω ότι είναι χρέος όλων μας να προσέχουμε παρά πολύ ! Για να είμαστε στο τέλος μαζί στα πανηγύρια. Πιστεύω πως δεν θα αργήσει να έρθει αυτή η μέρα. Για αυτό ας είμαστε όλοι πολλοί προσεκτικοί για το διάστημα που χρειάζεται και να ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών».

Δείτε επίσης

Παπασταμάτης: «Δεν θα μας εμποδίσει τίποτα να πετύχουμε τους στόχους μας»

Ο διοικητικός υπεύθυνος της ΑΕΚ, Σταμάτης Παπασταμάτης τόνισε πως η ομάδα παραμένει συγκεντρωμένη για να κατακτήσει τους στόχους της οπότε κι αν επανέλθει στην αγωνιστική δράση