Κατσαδήμας στο enwsi.gr: «H AEK δεν έχει καμία υπαιτιότητα» (VIDEO)

Ο γεν. γραμματέας της ερασιτεχνικής. Γιώργος Κατσαδήμας σχολιάζει στην κάμερα του enwsi.gr την απολογία της ΑΕΚ στον αθλητικό δικαστή για τα επεισόδια πριν τον τελικό με τον Διομήδη

aek_dikigoroi_alexis_alexiou_giorgos_katsadimas_resΟ γεν. γραμματέας της ερασιτεχνικής. Γιώργος Κατσαδήμας σχολιάζει στην κάμερα του enwsi.gr την απολογία της ΑΕΚ στον αθλητικό δικαστή για τα επεισόδια πριν τον τελικό με τον Διομήδη.

«Θεωρώ πως όλο το υλικό το οποίο προσκομίσαμε, αποδεικνύει αυτό που λέμε από την πρώτη στιγμή. Ότι δηλαδή η ΑΕΚ δεν έχει καμία υπαιτιότητα για το γεγονός ότι δεν άρχισε ποτέ το παιχνίδι. Οι οπαδοί της ΑΕΚ έδειξαν μια κοσμιότατη συμπεριφορά και υπήρξε ένα μεμονομένο γεγονός, το οποίο, με βάση το πειθαρχικό δίκαιο, εμπίπτει σε μια πολύ ελαφρά τιμωρία. Ο λόγος που δεν άρχισε το παιχνίδι ήταν ένας. Η ρήψη του δακρυγόνου σε κλειστό χώρο. Αυτό προσπαθήσαμε να αποδείξουμε ενώπιον του αθλητικού δικαστή. Όλες οι εκθέσεις των διαιτητών, του παρατηρητή και η θέση της Ομοσπονδίας, αλλά και των δύο ομάδων οδηγούν σ’ αυτό το συμπέρασμα. Μόνο η αστυνομία με την έκθεσή της ισχυρίζεται ότι η ρήψη του δακρυγόνου έγινε εκτός γηπέδου. Ελπίζουμε ότι θα γίνει σωστά η εκτίμηση του υλικού, το οποίο προσκομίσαμε. Σήμερα κληθήκαμε να απολογηθούμε με το ίδιο κατηγορητήριο που υπήρχε μετά τα επεισόδια στη Λαμία, κάτι το οποίο δεν έχει καμία σχέση. Θεωρούμε ότι δε μπορεί να επιβληθεί μια τέτοια ποινή και προσδοκούμε στη διεξαγωγή του αγώνα για να κριθεί ο τίτλος εντός γηπέδου, ώστε να τον λατακτήσει η καλύτερη ομάδα, δηλαδή η ΑΕΚ», ήταν τα λόγια του Γιώργου Κατσαδήμα έξω από τα γραφεία του αθλητικού δικαστή.

[youtube id=»QE5ZhWZyfvA» width=»600″ height=»350″]

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

Δείτε επίσης

10ος κορυφαίος σκόρερ ο Δομπρής!

Μια ακόμα μεγάλη επιτυχία για τον παίκτης της ΑΕΚ, Μπάμπη Δομπρή.