Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Η ΟΧΕ τίμησε τον Αλέξη Αλβανό

Τιμητική πλακέτα για τον πρώην αθλητή και νυν προπονητή της ΑΕΚ

0

Ο Αλέξης Αλβανός ολοκλήρωσε φέτος μια σπουδαία καριέρα και η ΟΧΕ δεν θα μπορούσε να μην τον τιμήσει. Ένας αθλητής που τίμησε το άθλημα και την χώρα μας. Την τιμητική πλακέτα στον νυν προπονητή των ακαδημιών της ΑΕΚ, παρέδωσε ο γενικός γραμματέας της ΟΧΕ, Κώστας Σταματιάδης.

Φανερά συγκινημένος ο πρώην αθλητής και νυν προπονητής της ΑΕΚ παρέλαβε την τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στο άθλημα και ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε αυτά τα χρόνια και φυσικά την οικογένεια του.

“Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές, τους παράγοντες και τις ομάδες που αγωνίστηκα, τους συμπαίκτες και την οικογένεια μου. Η γυναίκα μου με άφησε να ζήσω το όνειρο μου στο έπακρο. Επί τη ευκαιρία να ευχηθώ και χρόνια πολλά στην κόρη μου που είχε γενέθλια.

Για το αν ήταν δύσκολη η απόφαση να σταματήσει: “Δύσκολη η απόφαση την στιγμή που την πήρα αλλά το έκανα πλήρως συνειδητοποιημένα και γεμάτος από όλη την πορεία μου.

Για την πιο έντονη στιγμή στην καριέρα του: “Η εικόνα της Εθνικής Ελλάδος με τα παιδιά να πανηγυρίζουμε τη νίκη μας με την Γαλλία ήταν η κορύφωση της καριέρας μου. όλες οι στιγμές είναι ιδιαίτερες αλλά θα σταθώ σε αυτό. Την στιγμή που το αποφάσισα δεν ήταν δύσκολη απόφαση. Ένιωθα πως δεν μπορούσα να προσφέρω άλλο στο επίπεδο που ήθελα. Όπως επίσης και η απόφαση μου να ασχοληθώ με τις ακαδημίες πριν δύο χρόνια. Ήδη έχουμε ξεκινήσει και μάλιστα με σημαντικές επιτυχίες. Φέτος είχα την τιμή να έχω την πρόταση από τον Δημήτρη Δημητρούλια να είμαι συνεργάτης στο εγχείρημα που έχουμε να υλοποιήσουμε φέτος με την ΑΕΚ. Ελπίζω να δικαιωθώ και να μπορέσω να προσφέρω στο άθλημα ακόμα περισσότερο”.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα