Γεωργιάδης: «Δεν μπορούσα να κλείσω αλλού την καριέρα μου»

Ο Διονύσης Γεωργιάδης έγραψε την δική του ιστορία με την ομάδα χάντμπολ και ελπίζει πως φέτος θα κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ σηκώνοντας μια ακόμη κούπα

 Ήρθε στην ΑΕΚ το 2010 και κατάφερε να συνδυάσει όσο λίγοι το όνομα του με την ομάδα χάντμπολ. Ο Διονύσης Γεωργιάδης προερχόμενος από τη σχολή του Φαίακα Κερκύρας φόρεσε τα «κιτρινόμαυρα» πριν εννέα χρονιά και συνέβαλλε καθοριστικά στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων και δύο Κυπέλλων. Ο 32χρονος αριστερός εξτρέμ θα αγωνιστεί για δέκατη συνεχόμενη χρονιά με την ομάδα χάντμπολ αποφασίζοντας να κλείσει την καριέρα του με την ομάδα που ανδρώθηκε και αγάπησε. Ο Γεωργιάδης είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για το «κιτρινόμαυρο» τμήμα. Ένας παίκτης «εργάτης» μέσα στο γήπεδο. Με ήθος σπάνιο. Όλα αυτά τα χρόνια δεν δημιούργησε ποτέ το παραμικρό πρόβλημα στην ομάδα ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές του τμήματος. Έβγαινε πάντα μπροστά στα δύσκολα και επέλεγε να κάνει πίσω στις χαρές.

Έχοντας πάρει την απόφαση η επόμενη σεζόν να είναι η τελευταία στην καριέρα του δεν θα μπορούσε να τον βρει σε άλλη ομάδα εκτός της ΑΕΚ. Για αυτό και δεν δυσκολεύτηκε για να συμφωνήσει με τον Σταμάτη Παπασταμάτη. Αυτό που εύχεται είναι να καταφέρει να ολοκληρώσει αυτό το μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του σηκώνοντας μια ακόμη κούπα με την αγαπημένη του ΑΕΚ.

Ο ίδιος με δηλώσεις του στην «Ώρα» αναφέρθηκε στην απόφαση του να αγωνιστεί για 10η χρονιά με την φανέλα του «Δικεφάλου»: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την εξέλιξη. Από την πρώτη στιγμή είχα πει πως η προτεραιότητα μου ήταν και είναι πάντα η ΑΕΚ. Όλα πήγαν καλά και χαίρομαι που θα κλείσω την καριέρα μου στην ομάδα που αγαπάω. Δεν μπορούσα άλλωστε να σκεφτώ να τελειώσω αλλού την καριέρα μου. Έχω πάρει την απόφαση μου να σταματήσω, φέτος θα είναι η τελευταία χρονιά και εύχομαι να συνδυαστεί με την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων αλλά και με μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Εύχομαι πάνω από όλα να έχουμε μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς «.

Δείτε επίσης

Παπαδιονυσίου: «Δικαιωμένοι για αυτό το πρωτάθλημα»

Ο Τάσος Παπαδιονυσίου με δηλώσεις του στην «Ώρα» ξεκαθάρισε πως η ΑΕΚ άξιζε να κατακτήσει τον φετινό τίτλο