Τελευταία Νέα

ENWSI TV: Απευθείας από την Κρήτη με την κούπα αγκαλιά, το διπλό στο Χαριλάου και την πρόκριση στη Νορβηγία, Καζαντζόγλου-Τσίμπος για όλα!

Από το Ηράκλειο για το ENWSI TV, Σταύρος Καζαντζόγλου και Θάνος Τσίμπος

Μεγάλη ημέρα είναι η σημερινή για την ΑΕΚ και το ENWSI TV δεν θα μπορούσε να λείψει!

Η «Βασίλισσα» αντιμετωπίζει» σήμερα τον Προμηθέα Πάτρας για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ στα «Δυο Αοράκια» του Ηρακλείου Κρήτης. Εκεί βρίσκονται για το enwsi.gr και οι Σταύρος Καζαντζόγλου και Θάνος Τσίμπος καλύπτοντας το ματς-τροπαίου για την Ένωση και ελπίζοντας πως επιστρέψουν με την… κούπα ανα χείρας.

Λίγες ώρες μετά τον τελικό πάντως -όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα- αμφότεροι θα σταθούν μπροστά την κάμερα του ENWSI TV για να αναλύσουν όλα όσα θα γίνουν στα «Δυο Αοράκια». Ευχή όλων είναι φυσικά να μην χρειαστεί να πουν ούτε κουβέντα για την διαιτησία, παρά μόνο για να αγαπημένα τους pick n’ roll, pick n’ pop και τα συναφή.

Στις 22:30, οι κάμερες θα ανοίξουν με τους Καζαντζόγλου και Τσίμπο να συζητούν για τον τελικό του Κυπέλλου κα να απαντούν στις δικές σας ερωτήσεις. Φυσικά, επειδή υπάρχει δράση και στο ποδόσφαιρο θα μιλήσουν για λίγο για το παιχνίδι στο «Κλ. Βικελίδης» με τον Άρη.

Δείτε επίσης

Πειρατές του Ονείρου: «Όπου τολμούν οι αετοί»

Ένα ιστορικό οδοιπορικό από τον «Captain Morgan» των «Πειρατών του Ονείρου» για το αλησμόνητο αντιπολεμικό ταξίδι της Α.Ε.Κ στο βομβαρδισμένο Βελιγράδι