Αναμένουν την κλήση του αθλητικού δικαστή στην ΑΕΚ, δύσκολο να γίνει Τρίτη ο τελικός

ÁÅÊ - ÄÉÏÌÇÄÇÓΤην κλήση του αθλητικού δικαστή περιμένουν τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Διομήδης Άργους για να υπάρξει στη συνέχεια η απόφαση για το μέλλον του τελικού του πρωταθλήματος που πλέον δείχνει αρκετά δύσκολο να διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη.

Μετά το φιάσκο που προκάλεσε η ελληνική αστυνομία, τινάζοντας στον αέρα την διεξαγωγή του τρίτου τελικού, το μέλλον της αναμέτρησης που θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή πέρασε στα χέρια του αθλητικού δικαστή, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα συνεδρίαζε αύριο και πιθανότατα θα όριζε το ματς για την ερχόμενη Τρίτη. Ωστόσο, μέχρι στιγμής οι δύο ομάδες δεν έχουν κληθεί να δώσουν το «παρών» ενώπιον του αθλητικού δικαστή και έτσι όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει καθυστέρηση στην λήψη των αποφάσεων και κατ’ επέκταση της διεξαγωγής του τελικού.

Πάντως ακόμα και στην περίπτωση που ο αθλητικός δικαστής κινηθεί άμεσα για να συνεδριάσει αύριο, δεν αποκλείεται να μην προλάβει να βγάλει άμεσα αποφάσεις καθώς θα πρέπει να εξετάσει τα στοιχεία που οδήγησαν στην αναβολή του τελικού την περασμένη Παρασκευή αλλά και τις θέσεις όλων των εμπλεκόμενων πλευρών. Έτσι, το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί ο τελικός την ερχόμενη Τρίτη φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο, κάτι που δίνει παράταση στην αγωνία των «κιτρινόμαυρων» παικτών και φιλάθλων. 

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

Δείτε επίσης

10ος κορυφαίος σκόρερ ο Δομπρής!

Μια ακόμα μεγάλη επιτυχία για τον παίκτης της ΑΕΚ, Μπάμπη Δομπρή.