Εμπειρία ζωής για την αποστολή της ΑΕΚ στα Ιεροσόλυμα (ΦΩΤΟ)

Η ΑΕΚ στους Αγίους Τόπους

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ μπορεί να πήρε ένα τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης το περασμένο Σάββατο (09/02) για τους «8» της Ευρώπης, ωστόσο η επίσκεψη της αποστολής στα Ιεροσόλυμα ήταν για όλους μια εμπειρία ζωή

Παίκτες και τεχνικό τιμ, συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο της ΑΕΚ, κ. Αλέξη Αλεξίου, και τον Αντιπρόεδρο και διοικητικό υπεύθυνο του τμήματος χάντμπολ, κ. Σταμάτη Παπασταμάτη, επισκέφθηκαν το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και τον Ιερό Ναό της Αναστάσεως. Μετά το προσκύνημα, η αποστολή μετέβη στην Πατριαρχική Σχολή Ιεροσολύμων, της οποίας σχολάρχης είναι ο πατέρας Ματθαίος. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που επιτελεί σπουδαίο έργο με τεράστιο ζήλο και προσφορά στην κοινωνία.

Η Σχολή φιλοξενεί παιδιά ελληνικών οικογενειών και τους παρέχει δωρεάν φοίτηση γυμνασίο και λυκείο του ελληνικού υπουργείου παιδείας, δωρεάν εκμάθηση αγγλικής, αραβικής και εβραϊκής γλώσσας, ενώ τους καλύπτει παράλληλα το κόστος διαμονής, σίτισης και στέγης. Τέλος, παρέχει στους αποφοίτους τη δυνατότητα εργασίας στο Πατριαρχείο.

Οι κ.κ. Αλεξίου και Παπασταμάτης παρέδωσαν ειδικές πλακέτες στον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων, κ. Θεόφιλο Γ’, στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη, κ. Ησύχιο και στον Σχολάρχη Πατέρα Ματθαίο.

Δείτε επίσης

10ος κορυφαίος σκόρερ ο Δομπρής!

Μια ακόμα μεγάλη επιτυχία για τον παίκτης της ΑΕΚ, Μπάμπη Δομπρή.