Ελεύθερη είσοδος στο ΑΕΚ-Μαδέιρα

Η Ένωση καλεί τον κόσμο της για να δώσουν μαζί μια σκληρή μάχη

H AEK δίνει μια τεράστια μάχη για πρόκριση στον τελικό του Challenge Cup. Οι κιτρινόμαυροι είχαν ηττηθεί από την Μαδέιρα στην Πορτογαλία με 27-22 και τώρα πρέπει να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Στον επαναληπτικού του Μ. Σαββάτου, καλεί τον κόσμο της στο γήπεδο ώστε να την στηρίξει χωρίς την παραμικρή οικονομική επιβάρυνση!

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η ΑΕΚ έδωσε μία σκληρή “μάχη” στην Πορτογαλία κόντρα στην Madeira SAD Andebol και το 27-22 του πρώτου Ημιτελικού διατηρεί ολοζώντανες τις ελπίδες για τον επαναληπτικό της Αθήνας που ορίστηκε για το Μ. Σάββατο (27/04) στις 16:00.

Η ΑΕΚ αντιλαμβανόμενη το ιδιαίτερο της ημέρας, ανακοινώνει ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ στον ιστορικό ευρωπαϊκό ημιτελικό κόντρα στην πορτογαλική Madeira και καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να δώσουν το “παρών”.

Η Ιστορία της ΑΕΚ χρειάζεται ΕΣΕΝΑ!

ΕΣΕΝΑ που καλείσαι το Μ. Σάββατο στις 16:00 να γεμίσεις το “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ!

ΕΣΕΝΑ που με τη φωνή σου και μόνο μπορείς να στείλεις την ΑΕΚ σε δεύτερο συνεχόμενο Ευρωπαϊκό Τελικό, κάτι που δεν έχει πετύχει άλλη ελληνική ομάδα!

ΕΣΕΝΑ που θα τα αφήσεις όλα για δύο ώρες και θα σταθείς στο πλευρό των αθλητών μας!

Το Μ. Σάββατο έλα στην αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” να γράψουμε ιστορία! Το πρώτο γκολ το βάζεις ΕΣΥ! Στήριξε την ΑΕΚ να φέρει το Ευρωπαϊκό Τρόπαιο στην Νέα Φιλαδέλφεια!

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! ΜΑΖΙ είμαστε ανίκητοι!

Δείτε επίσης

Γεωργιάδης: «Υπάρχει κόπωση λόγω του Κυπέλλου, αλλά η ομάδα είναι έτοιμη να αντεπεξέλθει»

Όλα όσα είπε ο αρχηγός της «Ένωσης»