Δημητρούλιας στο enwsi.gr: «Τιμή και ευθύνη η ΑΕΚ»

Έτοιμος να δουλέψει σκληρά για να οδηγήσει την ΑΕΚ ξανά στην κορυφή δήλωσε ο Δημήτρης Δημητρούλιας

Τιμή αλλά και ευθύνη χαρακτήρισε την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας χάντμπολ ο νέος προπονητής, Δημήτρης Δημητρούλιας.

Ο νέος προπονητής του «Δικεφάλου» στις πρώτες του δηλώσεις στο enwsi.gr ευχαρίστησε τον κ. Παπασταμάτη για την εμπιστοσύνη και τόνισε πως είναι έτοιμος για να δουλέψει σκληρά και να οδηγήσει την ομάδα σε κορυφές. Παράλληλα έκανε κάλεσμα και στον κόσμο για να «αγκαλιάσει» την προσπάθεια και να συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στην ομάδα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Παπασταμάτη για την τιμή που μου κάνει να αναλάβω  το τμήμα σε μια τόσο κομβική στιγμή. Η δουλειά μου ξεκινάει από αυτή τη στιγμή και η ευθύνη αυτή με γεμίζει ενέργεια και θέληση να επιτύχω τους στόχους της ομάδας . Αθλητές, Προπονητικό τιμ  και όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές θα δουλέψουμε συντεταγμένα και αποφασιστικά για να κατακτήσουμε κορυφές.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω  το γυναικείο τμήμα του ΠΑΟΚ, και πιο συγκεκριμένα τις αθλήτριες μου τους συνεργάτες μου και τον Κύριο Χασεκίδη  για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν να φτάσουμε την ομάδα στο πρώτο νταμπλ της ιστορίας της.

Σε αυτό το νέο ξεκίνημα θέλουμε την στήριξη όλων και κυρίως του κόσμου της ΑΕΚ που έχει δείξει πόσο πολύ αγαπάει το τμήμα αυτό» ήταν χαρακτηριστικά το σχόλιο του.

Δείτε επίσης

Παπαδιονυσίου: «Δικαιωμένοι για αυτό το πρωτάθλημα»

Ο Τάσος Παπαδιονυσίου με δηλώσεις του στην «Ώρα» ξεκαθάρισε πως η ΑΕΚ άξιζε να κατακτήσει τον φετινό τίτλο