Τελευταία Νέα

Αποκλεισμό έξι μηνών από την Εθνική σε Νικολαΐδη

Αποφασισμένη να τηρήσει στο έπακρο τον εσωτερικό κανονισμό των Εθνικών Ομάδων εμφανίζεται η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος

Στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. η ΟΧΕ, αφού εξέτασε τις απολογίες των αθλητών που απουσίαζαν από τα παιχνίδια της Εθνικής Ανδρών απέναντι σε Λετονία (4/11) και Κύπρο (8/11), τους τιμώρησε με εξάμηνο αποκλεισμό από τις δραστηριότητες της. Αυτό σημαίνει ότι οι παραπάνω αθλητές θα είναι εκτός στα τέσσερα παιχνίδια με Ουκρανία (εκτός 7/1 και εντός 10/1), Λετονία (εντός 13/1) και Κύπρο (εκτός 17/1) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2017.

Πιο αναλυτικά

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος στην 19η συνεδρίαση του πήρε -μεταξύ άλλων- τις παρακάτω αποφάσεις:

-Το Δ.Σ. έκρινε αδικαιολόγητη την απουσία των αθλητών Παναγιώτη Νικολαϊδη, Νίκου Τζούφρα, Θόδωρου Ευαγγελίδη, Σωτήρη Μαραγκού και Σάββα Σάββα από την προετοιμασία και τα παιχνίδια της Εθνικής Ανδρών απέναντι σε Λετονία (4/11) και Κύπρο (8/11) και αποφάσισε να τους τιμωρήσει με εξάμηνο αποκλεισμό από τις δραστηριότητες της.

– Για την καλύτερη προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2017, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη για προετοιμασία και φιλικά με την Τουρκία το διάστημα 3-6 Ιανουαρίου 2016.

Δείτε επίσης

Ανακοίνωση της ομοσπονδίας χάντμπολ: Τα πρωταθλήματα θα ολοκληρωθούν κανονικά!

Θα ολοκληρωθούν κανονικά τα πρωταθλήματα