Ανακοίνωση για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού Κυπέλλου στο χάντμπολ ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού Κυπέλλου στο χάντμπολ Ανδρών

Πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού Κυπέλλου στο χάντμπολ (16/3, 17:00), ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Θυμίζουμε ότι οι δύο ομάδες θα πάρουν από 30 προσκλήσεις.

Δείτε την ανακοίνωση της ομοσπονδίας:

Ολυμπιακός- ΑΕΚ στη Πάτρα, το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Πραγματοποιήθηκε στο ΠΕΑΚ Πάτρας η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης και ασφάλειας του 37ου τελικού του Κυπέλλου Ανδρών «Λουξ Plus ‘n Light» Ολυμπιακός ΣΦΠ/ Όμιλος Ξυνή- ΑΕΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019, ώρα 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο Πάτρας «Κουκούλι» και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ3.

Παρόντες ήταν οι: 
Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας οι: Ιωάννης Κυριακόπουλος (Αστυνομικός Διευθυντής-Υποδιευθυντής Δ/σνη Αστυνομίας Αχαΐας), Μιχάλης Οικονομόπουλος (Αστυνομικός Διευθυντής-Υποδιευθυντής Δ/νση Αστυνομίας Αχαϊας), Παντελής Τσίρκας (Αστυνομικός Υποδιευθυντής-Διοικητής Γ’ Α.Τ. Πατρών), από την ΟΧΕ οι: Κώστας Σταματιάδης (γενικός γραμματέας ΟΧΕ), Δημήτρης Σταυρακάκης (μέλος ΔΕΠ/ΟΧΕ), Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου (διευθυντής επικοινωνίας ΟΧΕ), από τον Ολυμπιακό ΣΦΠ οι: Μπάμπης Προοδρομίδης, Νίκος Κατσιούρας, από την ΑΕΚ οι: Στάθης Παπαχαρτοφύλης, Ηλίας Χατσίκας, από το ΠΕΑΚ οι Νίκος Κανελλάκης (Πρόεδρος ΔΣ), από την συνδιοργανώτρια του τελικού Ακαδημία Πάτρας ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος, από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πατρών: Βασίλης Μαρτζακλής (Επιπυραγός) και από την ΔΕΑΒ ο Σπύρος Πολίτης.

Αποφασίστηκε

Ο τελικός θα είναι αγώνας Ειδικής Διαχείρισης και δεν θα εκδοθούν εισιτήρια για τους Θεατές.

-Θα εκδοθούν από την ΟΧΕ συνολικά τετρακόσιες δεκαπέντε (415) ονομαστικές προσκλήσεις.

Εκ των οποίων θα δοθούν:
-τριάντα (30) ονομαστικές προσκλήσεις κόκκινου χρώματος στον Ολυμπιακό ΣΦΠ.
-τριάντα (30) ονομαστικές προσκλήσεις κίτρινου χρώματος στην ΑΕΚ.
-τριακόσιες πενήντα πέντε (355) ονομαστικές προσκλήσεις μπλε χρώματος, σε επισήμους (πρωτόκολλο Πάτρας), χορηγούς, αθλητές και αθλήτριες, στελέχη των σωματείων Χάντμπολ της Πάτρας.

Οι ομάδες καθώς και η ΟΧΕ υποχρεούνται έως την Πέμπτη 14/3/2019 να έχουν αποστείλει στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, τις λίστες με τα ονόματα των θεατών και τους αριθμούς των αστυνομικών ταυτοτήτων τους.

Η είσοδος των θεατών που θα έχουν κόκκινο χρώμα στην πρόσκληση τους, θα γίνει από την Θύρα 1. Θα καταλάβουν θέσεις αμέσως δεξιά της εισόδου της θύρας 1, όπου και θα εισέλθουν.

Η είσοδος των θεατών που θα έχουν κίτρινο χρώμα στην πρόκληση τους, θα γίνει από την Θύρα 4. Θα καταλάβουν θέσεις αμέσως αριστερά της εισόδου της θύρας 4, όπου και θα εισέλθουν.

Η είσοδος των θεατών που θα έχουν μπλε χρώμα στην πρόσκληση τους, θα γίνει από την θύρα 1 και 4. Θα καταλάβουν θέσεις στο μέσον της κερκίδας.

Για τις ανάγκες των θεατών, θα χρησιμοποιηθούν τα παρκινγκ που βρίσκονται στο χώρο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, καθώς και στο χώρο του Κολυμβητηρίου «Αντώνιος Πέπανος» του ΠΕΑΚ.

Οι θεατές για την είσοδο τους στο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου, απαιτείται να έχουν μαζί τους, εκτός από την ονομαστική πρόσκληση την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριο.

Δείτε επίσης

«Φορτσάρει» και για Ρέινα η ΑΕΚ!

Σαρώνει στη μεταγραφική «αγορά» η ομάδα χάντμπολ που φορτσάρει και για την απόκτηση του Ισπανού δεξί ίντερ, Λουίς Φελίπε Ρέινα