Αναχώρησαν για την Γερμανία οι Παίδες του Χάντμπολ της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Στην Γερμανία για διεθνές τουρνουά ταξιδεύουν οι Κιτρινόμαυροι

Σήμερα το πρωί αναχώρησε το τμήμα παίδων Χάντμπολ της ΑΕΚ, για την Γερμανία και το Ντίσελντορφ, εκεί όπου θα πάρουν μέρος σε διεθνές τουρνουά. 

Την Δευτέρα (22/04), η ΑΕΚ θα δώσει το πρώτο της φιλικό με την Strobach, με την ώρα της αναμέτρησης να βρίσκεται ακόμα υπό σηζήτηση.

Την Τρίτη (23/04), το πρόγραμμα περιλαμβάνει ταξίδι και προπόνηση στο Dormagen και φιλική αναμέτρηση (18:45) με την τοπική ομάδα.

Την Τετάρτη (24/04), ο “Δικέφαλος” θα παραμείνει στο Gummersbach, καθώς θα αναμετρηθεί με την τοπική ομάδα (16:30), ενώ την επόμενη ημέρα (25/04, 12:00) θα αντιμετωπίσει εκ νέου την Gummersbach.

Την Πέμπτη οι “κιτρινόμαυροι” θα ζήσουν μία πολύ σπουδαία εμπειρία, καθώς θα ταξιδέψουν για το Ανόβερο όπου θα παρακολουθήσουν από κοντά αγώνα Bundesliga. Η επιστροφή της ΑΕΚ από την Γερμανία έχει καθοριστεί για την Παρασκευή (26/04), με πτήση από το Dusseldorf.

Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους: Βασιλακάκη Μύρωνα, Παπαδάκη Ιωάννη, Πρωτέκδικο Θεόδωρο, Δικαιούλια Νικόλαο-Μάριο, Ασλή Νικόλαο, Σοφιανό Σπύρο, Κοτσιώνη Κωνσταντίνο, Βασιλείου-Τσάφου Ιωάννη, Κοβάνη Ελευθέριο, Σιγαλό Διονύσιο, Καρρά Ιωάννη, Παππά Φίλιππο, Βεζύρη Άγη-Αλέξανδρο, Παπαντωνίου Αντώνιο και Αθανασάκο Γεώργιο-Ιωάννη.

Την αποστολή θα συνοδέψουν ο προπονητής Αλέξης Αλβανός και ο έφορος Αντώνης Βασιλακάκης.

Δείτε τις φωτογραφίες από την αναχώρηση τους:

Δείτε επίσης

Με την καλύτερη ψυχολογία κόντρα στον Ολυμπιακό

Το κλίμα στην ομάδα χάντμπολ είναι εξαιρετικό με τους παίκτες να δηλώνουν αποφασισμένοι για να τα δώσουν όλα για τη νίκη στο ντέρμπι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό